ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ξεκίνησε η προετοιμασία για ΠΑΟ

ξεκίνησε-η-προετοιμασία-για-παο-426462

Την Κυριακή δίνεται η συνέχεια στο πρωτάθλημα της Super League με τον Ολυμπιακό Βόλου να δίνει ακόμη ένα τελικό μετά από εκείνον στον Κλεάνθης Βικελίδης με έπαθλο την είσοδο στα play – off και το ευρωπαϊκό εισιτήριο. Χθες οι ερυθρόλευκοι ξεκίνησαν την προετοιμασία τους εν όψει του κυριακάτικου αγώνα με τον Μάκη Κατσαβάκη να πονοκεφαλιάζει εκ νέου με απουσίες. Παράλληλα νέα ανακοίνωση εξέδωσαν οι ερυθρόλευκοι κατά της ΠΑΕ Αρης.
Η απόδοση των ερυθρόλευκων στο τελευταίο παιχνίδι με τον Άρη ήταν τέτοια, ώστε οι ερυθρόλευκοι να βρεθούν μια ανάσα από την κατάκτηση ενός βαθμού ο οποίος θα τους οδηγούσε στα play-off, αλλά τελικά αυτό δεν έγινε και η αγωνία παίρνει παράταση για το ματς της Κυριακής απέναντι στον Παναθηναϊκό, το οποίο και θα είναι το τελευταίο για την κανονική διάρκεια του φετινού πρωταθλήματος.
Ο Μάκης Κατσαβάκης μετά το ρεπό της Δευτέρας που έδωσε στους παίκτες του, τους συνάντησε ξανά χθες ώστε να ξεκινήσει η προετοιμασία για το κρισιμότερο παιχνίδι της χρονιάς όπως αποδεικνύεται για το βολιώτικο συγκρότημα. Από την 29η αγωνιστική πολλοί ήταν εκείνοι που δεν είχαν δικαίωμα συμμετοχής λόγω καρτών ή τραυματισμών και πλέον το απουσιολόγιο είναι μικρότερο. Από την μία Ζόλταν Σέλεζι και Πίτερ Ντολεζάι επιστρέφουν μετά από απουσία, μιας και δύο αγωνιστικών ωστόσο το ίδιο δεν ισχύει για τους Πάπα Χαλίφα Σανκαρέ και Γιάννη Ζαραδούκα που έχουν ακόμη μία αγωνιστική να εκτίσουν. Από την άλλη τιμωρημένος με κόκκινη κάρτα που δέχθηκε στο τέλος του αγώνα με τον Άρη είναι ο Έλντιν Γιακούποβιτς με τον τερματοφύλακα των ερυθρόλευκων να απουσιάζει για τουλάχιστον μια αγωνιστική μιας και αναμένεται η απόφαση της επιτροπής.
Χθες όσοι ποδοσφαιριστές αγωνίστηκαν κόντρα στον Άρη πραγματοποίησαν ασκήσεις ηπιότερης μορφής και χαλάρωμα. Στην προπόνηση συμμετείχε και ο Λεάντρο Άλβαρεζ ο οποίος κάνει αγώνα δρόμου ώστε να προλάβει το κυριακάτικο παιχνίδι, ωστόσο η κατάστασή του δεν είναι ακόμη τέτοια ώστε να δίνει το 100 τοις εκατό στις προπονήσεις. Υπενθυμίζουμε ότι ο αρχηγός των ερυθρόλευκων τραυματίστηκε στο ματς της Καβάλας και από τότε έχει χάσει τα παιχνίδια με Ξάνθη και Άρη. Την ίδια ώρα εκτός από το κυριακάτικο παιχνίδι θα είναι και ο Βιθέντε Μόνχε με τον Αργεντίνο να επιστρέφει μετά την 7ημερη άδεια που είχε ώστε να βρεθεί στην πατρίδα του.

Ανακοίνωση κατά Αρη

Στο μεταξύ ανακοίνωση σε απάντηση της ΠΑΕ Άρης εξέδωσαν χθες οι ερυθρόλευκοι αναφέροντας: « Απάντηση στην ανακοίνωση της ΠΑΕ Άρης. (…Αφού δεν καταλάβατε το περιεχόμενό της ανακοίνωσης της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου, η οποία σαφώς και δεν είχε στόχο την ΠΑΕ Άρης). Καταλαβαίνουμε τις ανησυχίες των οπαδών (παραγόντων) του Άρη, αφού πιθανή αποτυχία εξόδου στην Ευρώπη σημαίνει αυτόματα και περικοπή στα… μεροκάματα. Όσον αφορά τη φράση «περί δυναμικής» εξαρτάται πως το βλέπει και πως το εννοεί ο καθένας. Εάν δυναμική για εσάς σημαίνει να δέρνετε ποδοσφαιριστές αντίπαλης ομάδας όταν δεν κάθονται να χάσουν, σίγουρα εμείς έχουμε διαφορετική φιλοσοφία. Είμαστε βέβαιοι ότι κάπως έτσι σκοπεύετε να κάνετε την ερχόμενη Κυριακή με την απόβασή σας στην πόλη της Ξάνθης και ό, τι προκύψει… Υ.Γ. Η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου δεν έχει καμία απολύτως διαφορά με την επίσημη ΠΑΕ Άρης, αλλά θα απαντά πάντα σε ανακοινώσεις «οπαδικού χαρακτήρα». Πάντως την φωτιά ανάμεσα στις δύο ΠΑΕ θέλησε να σβήσει ο κ. Μπέος, ο οποίος με χθεσινές του δηλώσεις τόνισε πως: «Ο Ολυμπιακός Βόλου και ο Μπέος δεν έχουν κόντρα με τον Άρη» προσθέτοντας: «Εγώ πιστεύω ότι ο Κάκος αδίκησε και τον Άρη, το γκολ ήταν καθαρό, η ανακοίνωση όπως είπα ήταν για τον Κάκο. Φέτος έχει τιμωρηθεί 3 φορές, φαίνεται πως κουράστηκε ή ανήκει πλέον στους επίορκους διαιτητές».
 

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου