ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Κλήση λόγω Κάκου σε Μπέο

κλήση-λόγω-κάκου-σε-μπέο-429052

Στην πειθαρχική επιτροπή της Super League θα παραστεί αύριο Πέμπτη ο πρόεδρος του Ολυμπιακού Βόλου Αχιλλέας Μπέος προκειμένου να απολογηθεί για την συμπεριφορά του μετά το παιχνίδι με τον Αρη στο Κλεάνθης Βικελίδης.

Συγκεκριμένα ο Αχιλλέας Μπέος θα βρεθεί ενώπιον της πειθαρχικής επιτροπής της Super League ώστε να απολογηθεί για τη συμπεριφορά του απέναντι στον διαιτητή της αναμέτρησης Άρη-Ολυμπιακό Βόλου Τάσο Κάκο. Μαζί με τον Ολυμπιακό Βόλου και τον Αχιλλέα Μπέο κλήθηκαν ακόμη επτά ΠΑΕ.

Από την μεριά του ο Κερκυραίος ρέφερι από τον οποίο ο Ολυμπιακός Βόλου έχει πολλά παράπονα φέρεται να έγραψε πως δέχθηκε φραστική επίθεση από τον ισχυρό άνδρα των ερυθρόλευκων μετά το ματς ανάμεσα στον Άρη και τον Ολυμπιακό Βόλου.

Ο ισχυρός άνδρας της βολιώτικης ΠΑΕ απειλείται με πρόστιμο και απαγόρευση εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους. Μαζί του θα απολογηθεί και ο Ολυμπιακός Βόλου ως συνυπεύθυνος, καθώς και άλλες έξι ΠΑΕ για τη συμπεριφορά των οπαδών τους. Μαζί με τον Ολυμπιακό Βόλου έχουν κληθεί οι ΠΑΕ. Ηρακλής, Κέρκυρα, Ατρόμητος, Λάρισα και Παναθηναϊκός αλλά και η ΠΑΕ Άρης για υβριστικά συνθήματα των φιλάθλων της, για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της καθώς επίσης και για τη συμπεριφορά του υπεύθυνου εγκαταστάσεων κ. Κ. Μητσάκη στον αγώνα ΠΑΕ Άρης-ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου.

Μπέος για κασέτες

Για την υπόθεση με τις κασέτες αλλά και όχι μόνο μίλησε ο Αχιλλέας Μπέος σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης. Την ίδια ώρα ο πρόεδρος των ερυθρόλευκων μίλησε για την διαιτησία του κ. Κάκου, τον κ. Τσιώλη αλλά και τον Ολυμπιακό Βόλου.

Για τις κασέτες: «Γελάει όλη η Ελλάδα με τις κασέτες, τις πήρε ένας καραγκιόζης και τις νόθευσε, τις μοντάρισε και τις έκανε όπως ήθελε, τέτοιες κασέτες βρίσκεις στην λαϊκή όσες θέλεις. Να το ξέρετε ότι τελικά, άλλοι θα κάτσουν κατηγορούμενοι για το θέμα αυτό και όχι ο Μπέος. Η κοινή γνώμη, όλος ο κόσμος θέλει να ακουστούν οι πραγματικές κασέτες, τότε θα ακουστεί η αλήθεια, ας τις φέρει λοιπόν όποιος τις έχει για να τις ακούσουν όλοι».

Για την μάχη της πεντάδας: «Δεν είμαστε ίδιο μέγεθος με τον Άρη, δεν έχουμε τη δυναμική του. Εμείς δεν είχαμε τέτοιες βλέψεις από την αρχή, στόχος ήταν να βγούμε πρώτη επαρχιακή ομάδα, κάναμε την προσπάθεια μας και πήγαμε καλά ενώ αν με ρωτήσετε θα σας πω ότι πιστεύω πως θα βγούμε εμείς στα play-off. Δεν είναι εύκολο να περάσει ο Άρης από την Ξάνθη ενώ εμείς παίζουμε με τον Παναθηναϊκό στην έδρα μας, και τον έχουμε κερδίσει και εκτός έδρας, όταν μάλιστα πήγαινε για πρωτάθλημα και όχι όπως είναι τώρα. Σίγουρα ο Παναθηναϊκός είναι μεγάλη ομάδα και μπορεί να μας κερδίσει αλλά να είστε σίγουροι ότι θα γίνει ένας συναρπαστικός αγώνας και θα παλέψουμε για την νίκη. Αν πάντως δεν βγούμε στην Ευρώπη φέτος, θα βγούμε του χρόνου, είμαστε σε πολύ καλό επίπεδο ως ομάδα και το δείξαμε φέτος».

Για τον Σάκη Τσιώλη: «Ο κ. Τσιώλης έχει αδικήσει τον εαυτό του ενώ έχουμε και διαφορετική φιλοσοφία. Αυτός πιστεύει ότι μπορεί να είναι καλός προπονητής έχοντας καλές σχέσεις με τους δημοσιογράφους αλλά εμένα δεν με ενδιαφέρουν αυτά. Στον Ολυμπιακό Βόλου, ο κ. Τσιώλης ήταν ένα κομμάτι όσων έφεραν την επιτυχία, η δουλειά είναι συλλογική, ακόμη και ο φροντιστής σε μια ομάδα έχει μερίδιο στην επιτυχία. Στην αποτυχία όμως η ευθύνη είναι μόνο δική μου, του προέδρου, εγώ έκανα τις επιλογές και έτσι το φταίξιμο για όλα είναι δικό μου. Ο κ. Τσιώλης έθεσε τον εαυτό του πάνω από την ομάδα και έτσι τελείωσε η συνεργασία μας».

Για το μέλλον της ομάδας: «Εμένα η περιουσία μου είναι ο λόγος μου, το έχω ορκιστεί στον πατέρα μου ότι θα γίνει αυτό. Δεν μπορώ όμως να παρατήσω έτσι την ομάδα, δεν θα με τιμά αυτό, πρέπει να βρεθεί ο κατάλληλος επενδυτής και όταν λέω επενδυτής μην νομίζετε ότι είναι οικονομικό το θέμα, απλά θέλω να δώσω τις μετοχές στον κατάλληλο άνθρωπο για να συνεχίσει το έργο που γίνεται. Θέλω να φύγω με ψηλά το κεφάλι από τον Ολυμπιακό Βόλου, δεν θέλω να κοροϊδέψω τον κόσμο. Υπάρχει ήδη μια καλή πρόταση, έχω συναντηθεί δύο φορές με τον άνθρωπο, έχει πάρει τα στοιχεία της ομάδας και τα μελετούν λογιστές, θα κάνουμε άλλη μια συνάντηση την Παρασκευή και θα δούμε τι θα γίνει τελικά. Αν δεν προχωρήσει αυτό, εμείς θα συνεχίσουμε κανονικά τον προγραμματισμό της ομάδας για την επόμενη σεζόν μέχρι να βρεθεί κάποιος».

 

 

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου