ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ο άγριος ξυλοδαρμός & το μαχαίρωμα 22χρονης οπαδού

ο-άγριος-ξυλοδαρμός-το-μαχαίρωμα-22χρο-597580

Σοκάρει το βίντεο που δημοσιοποιήθηκε και δείχνει τον άγριο ξυλοδαρμό 22χρονης οπαδού του Παναθηναϊκού που μαχαιρώθηκε, με τις Αρχές να αναζητούν τους δράστες της επίθεσης, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες το περιστατικό εκτιμάται ότι εντάσσεται στο πλαίσιο μιας οπαδικής… βεντέτας.

Το συμβάν έλαβε χώρα στο Περιστέρι και οι άνδρες που ξυλοκοπούν με μανία και μαχαιρώνουν την 22χρονη στο πόδι, φρόντισαν να βιντεοσκοπήσουν τα κατορθώματά τους!

Το οπτικοακουστικό υλικό που παρουσιάζει τρεις άνδρες να κρατούν τη νεαρή γυναίκα και δύο να τη χτυπούν, με τον έναν να τη μαχαιρώνει στο πόδι, βρίσκεται στα χέρια της ασφάλειας και γίνονται έρευνες για την ταυτοποίηση των δραστών.

Το περιστατικό έρχεται να προστεθεί σε μία σειρά από επεισόδια στο χώρο του αθλητισμού, κάτι για το οποίο η αστυνομία κρούει τον κώδωνα εδώ και καιρό.

Το μαχαίρωμα της 22χρονης οπαδού του ΠΑΟ

Σύμφωνα με τα στοιχεία της Αθλητικής Βίας, το χτύπημα στο Παπαστράτειο εντάσσεται στην κατηγορία των αντιποίνων για το μαχαίρωμα 22χρονης κοπέλας, οπαδού του Παναθηναϊκού από χούλιγκαν του Ολυμπιακού που απαθανάτισαν μάλιστα τη σκηνή σε βίντεο. Σε αυτό πέντε άνδρες επιτέθηκαν και τραυμάτισαν σοβαρά μια νεαρή γυναίκα. Οι τρεις την κρατούσαν και οι δύο τη χτυπούσαν με βιαιότητα, πριν ένας εξ αυτών τη μαχαιρώσει στο πόδι! Το περιστατικό συνέβη σε πάρκο περιοχής, δυτικά της Αθήνας, την προηγούμενη εβδομάδα και οι αστυνομικοί αναζητούν τα πρόσωπα που συμμετείχαν στη συγκεκριμένη επίθεση.

Το «ντου» μέσα στο Παπαστράτειο, σε συνέχεια των όσων είχαν προηγηθεί στις 4 Φεβρουαρίου στον σύνδεσμο του Παναθηναϊκού στο Περιστέρι (αλλά και προηγουμένως σε συνδέσμους του Ολυμπιακού στην Καλλιθέα και άλλες περιοχές) φαίνεται να είναι οι απαντήσεις εκατέρωθεν στις επιθέσεις ωμής βίας που έχουν στηθεί σε όλη την Αττική.

star.gr

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου