ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Νέα ήττα για Ρήγα

νέα-ήττα-για-ρήγα-445442

Την ήττα με σκορ 1-0 από την ΑΕ Σπερχειάδας γνώρισε ο Ρήγας Φεραίος αγωνιζόμενος για την 24η ημέρα του πρωταθλήματος της Δ’ Εθνικής. Το αποτέλεσμα αυτό φέρνει την ομάδα του Βελεστίνου ακόμη πιο πίσω στην προσπάθεια για παραμονή με δύο αγωνιστικές να απομένουν ως το τέλος και τους κυανόλευκους να βρίσκονται κάτω από την ζώνη του υποβιβασμού. Την ίδια ώρα δεν αγωνίστηκε ο Πύρασος Νέας Αγχιάλου που πήρε όμως τους τρεις βαθμούς στα χαρτιά απέναντι στη Λαμία.

Ο Ρήγας Φεραίος

Την ήττα με σκορ 1-0 γνώρισε ο Ρήγας Φεραίος για την 24η αγωνιστική της Δ’ Εθνικής με την ομάδα του Παναγιώτη Κουντούρη να μένει όρθια ως και το 67’, οπότε και οι γηπεδούχοι κέρδισαν πέναλτι το οποίο και μετέτρεψαν σε γκολ με τον Ψυχογιό. Πλέον η ομάδα του Βελεστίνου δεν έχει άλλο περιθώριο για νέα απώλεια βαθμών καθώς μένουν δύο αγωνιστικές στις οποίες και θα πρέπει να πάρει δύο νίκες απέναντι σε Μετέωρα και Απόλλωνα Λάρισας. Ο Ρήγας θα μπορούσε να έχει πάρει κεφάλι στο σκορ στο πρώτο μέρος αλλά η ευκαιρία που του παρουσιάστηκε με τον Μόσιο στο 10’ πέρασε ανεκμετάλλευτη όπως και αυτή του Μπίκα στο 34’, ενώ την ίδια ώρα οι γηπεδούχοι έμειναν απλοί θεατές δίχως να τρομάζουν την αντίπαλη άμυνα. Η επανάληψη δεν ήταν όμως ίδια με τους παίκτες της Σπερχειάδας να πιέζουν και να κερδίζουν πέναλτι μετά από ανατροπή του Βέλλιου από τον Γρούνα. Το πέναλτι μετέτρεψε σε γκολ ο Ψυχογιός, δίνοντας έτσι την νίκη στους γηπεδούχους απέναντι στο Ρήγα που δεν μπόρεσε να αντιδράσει.

Ο Πύρασος Νέας Αγχιάλου

Τρεις βαθμούς δίχως ιδρώτα πήρε ο Πύρασος Νέας Αγχιάλου στην τελευταία αγωνιστική μιας και ήταν η σειρά του να μην αγωνιστεί απέναντι στην Λαμία, η οποία έχει αποβληθεί από το πρωτάθλημα λόγω χρεών. Οι μπλε συμπλήρωσαν έτσι 14 παιχνίδια δίχως ήττα μιας και το σερί που τρέχουν είχε ξεκινήσει επί της ομάδας της Λαμίας μετά το τελικό 0-3. Οι παίκτες του Λευτέρη Καλογήρου είχαν παράλληλα την ευκαιρία για ξεκούραση μιας και το σαββατοκύριακο πέρασε δίχως προπόνηση η φιλικό. Πλέον η ομάδα έχει ξεκινήσει την προετοιμασία της για το εκτός έδρας παιχνίδι με τον Πυργετό με την ομάδα της Νέας Αγχιάλου να έχει ως στόχο να διευρύνει το αήττητο σερί της.

 

Τα αποτελέσματα της 24ης αγωνιστικής

Οικονόμος-Καρδίτσα 0-1

Απόλλων-Απεραντιακός 2-0

Πύρασος –Λαμία 3-0

Μετέωρα-Πετρωτό 1-1

Λιανοκλάδι-Πυργετός 2-1

Α.Ε. Σπερχειάδας-Ρήγας Φεραίος 1-0

Μουζάκι-Ελασσόνα 2-1

 

 

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου