ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Χωρίς δύο στον Τύρναβο

χωρίς-δύο-στον-τύρναβο-430958

Με δύο βασικές απουσίες θα παραταχθεί η Νίκη στο αυριανό εκτός έδρας παιχνίδι με τον Τύρναβο για την Football League 2. Οι κυανόλευκοι θα στερηθούν των υπηρεσιών των Τσερκέζου και Νάστου. Ο μεν πρώτος υπέστη θλάση στους προσαγωγούς στο παιχνίδι με τον Φωκικό και θα μείνει για περισσότερες από δέκα ημέρες εκτός αγωνιστικής δράσης, ενώ ο Νάστος συμπλήρωσε επτά κίτρινες κάρτες και θα εκτίσει τη μια αγωνιστική της ποινής του στο αυριανό παιχνίδι.

Με δεδομένες τις δυο αυτές απουσίες ο Βέλικο Ντόβενταν αναζητά τις λύσεις για την ενδεκάδα. Το πιο πιθανό είναι να επιστρέψει σε αυτή ο Τσάγγαρης, που πέρασε αλλαγή στο προηγούμενο παιχνίδι με τον Φωκικό και ο Καρακώστας. Στη σημερινή τελευταία προπόνηση αναμένεται να καταλήξει στα πλάνα του για την αυριανή αναμέτρηση. Στις δυο απουσίες θα πρέπει να προστεθεί και αυτή του Αντώνη Σωτρίνη, που αποχαιρέτησε ήδη τους συμπαίκτες του.

Η αυριανή αναμέτρηση κρίνεται σημαντική όχι μόνο για λόγους βαθμολογικούς, αφού είναι η τελευταία που με διπλό μπορεί να κρατήσει τις αμυδρές ελπίδες της Νίκης ζωντανές, αλλά και για λόγους γοήτρου. Οι παίκτες θέλουν να αποδείξουν την αγωνιστική τους αξία και να το παλέψουν μέχρι τέλους, δίνοντας έστω και την τελευταία στιγμή μια απάντηση σε όσους τους έχουν αμφισβητήσει. Είναι έτοιμοι να τα δώσουν όλα, ενώ χαρακτηριστικό είναι το γεγονός ότι παρότι οι ελπίδες τους έχουν μειωθεί αισθητά και υπάρχουν μόνο στην θεωρία και μαθηματικά, οι ίδιοι συνεχίζουν να ελπίζουν σε ένα θαύμα. Αυτό εξέφρασαν με δηλώσεις τους και οι Παπαδήμας και Μπουσινάκης σε αθλητικές ιστοσελίδες, προσπαθώντας να στείλουν το μήνυμα ότι τίποτα ακόμα δεν τελείωσε. Το γεγονός όμως που έχει απογοητεύσει τους ποδοσφαιριστές είναι ότι παλεύουν μόνοι τους και έχουν να αντιμετωπίσουν μια σειρά από προβλήματα, με σημαντικότερο το οικονομικό. Όπως και να έχει οι παίκτες της Νίκης θέλουν να παίξουν για να υπερασπιστούν και τη δική τους τιμή. Γνωρίζουν ότι ναι μεν είναι δύσκολο να ανατραπούν τα δεδομένα, αλλά δεν παύουν σε καμία περίπτωση να ελπίζουν.

Ο Στράτος Γιδόπουλος εν τω μεταξύ μέχρι χθες δεν ήξερε αν θα βρεθεί στον Τύρναβο κι αν θα είναι δίπλα στην ομάδα σε αυτό το δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι. Από την μία βέβαια επιθυμεί να είναι εκεί, αλλά από την άλλη ίσως να μην του το επιτρέψουν κάποιες επαγγελματικές του υποχρεώσεις.

Να θυμίσουμε ότι την ώρα που θα αγωνίζεται η Νίκη στον Τύρναβο αύριο το απόγευμα, θα γίνεται στην Άμφισσα το ντέρμπι του Φωκικού και της Αναγέννησης Γιαννιτσών. Οι δυο ομάδες βρίσκονται δυο βαθμούς απόσταση από τους κυανόλευκους και αποτελούν τον βασικό τους αντίπαλο στη διεκδίκηση της τρίτης προνομιούχου θέσης του Βορείου Ομίλου της Football League 2. Σε συνδυασμό με δικό της διπλό, η Νίκη χρειάζεται και μια ισοπαλία σε αυτό το ματς για να μπορέσει να ελπίζει.

Ο Μπλούνας στον Τύρναβο

Ο Ιωάννης Μπλούνας από την Ένωση Φθιώτιδας θα είναι ο άρχοντας της αναμέτρησης του Τυρνάβου με τη Νίκη που θα διεξαχθεί αύριο. Βοηθοί του ορίστηκαν οι Χρήστος Δοσκόρης και ο Ανέστης Δοδούμης, επίσης από την Φθιώτιδα, ενώ ο Γιώργος Μαστάκας από την Μακεδονία θα είναι ο τέταρτος διαιτητής.

 

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου