ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Αιχμές και αισιοδοξία

αιχμές-και-αισιοδοξία-426462

Με αιχμές κατά της διαιτησίας ,αλλά και αισιοδοξία για την επίτευξη του μεγάλου στόχου των πλέι οφ και της Ευρώπης βρήκε τον Ολυμπιακό Βόλου η επόμενη μέρα της άδικης ήττας στην Θεσσαλονίκη…

Η διαιτησία του Τάσου Κάκου ήταν καταδικαστική και οδήγησε στην ήττα της ομάδας τους από τον Αρη, σύμφωνα με τους ανθρώπους του Ολυμπιακού Βόλου, που μετά το ματς στο «Βικελίδης» δεν μπορούσαν να κρύψουν την έντονη δυσαρέσκειά τους για το γεγονός.

Χθες οι «ερυθρόλευκοι» προχώρησαν σε αντίδραση και επίσημη τοποθέτηση με «καυστική» ανακοίνωση, που στρέφεται ευθέως κατά του διεθνούς διαιτητή! Παράλληλα, η ανακοίνωση απευθύνει ερώτημα προς τον πρόεδρο της ΕΠΟ, Σοφοκλή Πιλάβιο για το αν γνωρίζει το «νέο παραγκάρχη»!

Αναλυτικά, η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου έχει ως εξής:

«Κάκο, αν έχεις ηθική ευθιξία, κρέμασε τη σφυρίχτρα σου! Εδώ και δύο χρόνια η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ είχε αποφασίσει να μην εκδίδει ανακοινώσεις κατά της διαιτησίας. Σήμερα όμως είμαστε αναγκασμένοι να το κάνουμε διότι στις δύο τελευταίες αγωνιστικές, μεροληπτικές διαιτησίες και συμπεριφορές μας αναγκάζουν να πιστεύουμε ότι υπάρχει μεθόδευση εις βάρος της ομάδας μας.

Κύριοι της ΚΕΔ, την περασμένη Κυριακή στον αγώνα Ολυμπιακός Βόλου-Ξάνθη, ο εξαίρετος κ. Τσινιάρης που εξειδικεύεται στις «ειδικές αποστολές» έδειξε 7 κίτρινες κάρτες και στις δύο ομάδες, σε παίκτες που δεν θα αγωνίζονταν στο επόμενο παιχνίδι κόντρα στον Άρη. Τυχαίο;

Τον επιβραβεύσατε ορίζοντάς τον στο χθεσινό παιχνίδι ΛΑΡΙΣΑ-ΑΕΚ. Τον επίσης χθεσινό σημαντικό αγώνα της ομάδας μας ορίστηκε να διευθύνει ένα τρίο αποτελούμενο από τους κ.κ. Κάκο, Τάτση, Μπισμπίδη, «εργαλεία» του «μπαμπά». Όλη η Ελλάδα είδε το καταφανέστατο πέναλτι όπου ο κ. Κάκος έκλεισε τα μάτια, ένα πέναλτι που ακόμη και ο ίδιος ο κ. Κόντης, κουμπάρος του νέου «παραγκάρχη», θα έδινε.

Κύριε Τεροβίτσα, Επιβραβεύστε τον κι αυτόν και ορίστε τον στον τελικό του κυπέλλου Ελλάδας. Δεν θα έχει αντίρρηση ο κ. Πιλάβιος.

Κύριε Πιλάβιε, επειδή κάπως έτσι ξεκίνησαν και οι προκάτοχοί σας, μήπως γνωρίζετε το νέο «παραγκάρχη», όπως σας εκμυστηρεύτηκε σε κατ’ ιδίαν συζήτηση ο φίλος σας κ. Κούγιας ή μήπως θέλετε να σας φρεσκάρουμε τη μνήμη; Από αύριο θα φροντίσουμε και για αυτό…»

Ο Άρης

Η ανακοίνωση του Ολυμπιακού έφερε και την αντίδραση του Αρη που απάντησε με τον ίδιο τρόπο, επισημαίνοντας ότι ο Αχιλλέας Μπέος «ανακάλυψε» πέναλτι και υποστηρίζοντας ότι ο Αρης είναι αυτός που έχει αδικηθεί από τη διαιτησία και τέλος αρνείται την οποιαδήποτε «σύνδεση» με τον «παραγκάρχη», που αναφέρει στην ανακοίνωσή του ο Ολυμπιακός Βόλου, τονίζοντας: «Αν είχε, τότε ο ΑΡΗΣ θα ήταν ευνοημένος. ….

Πέρα από όσα έγιναν στην Θεσσαλονίκη στον Ολυμπιακό στρέφουν την προσοχή τους στο ματς με τον ΠΑΟ που θα του εξασφαλίσει οριστικά μια θέση στα πλέι οφ και στην προσπάθειά του αυτή θα έχει τη συμπαράσταση του κόσμου του, καθώς ήδη έχει προαναγγελθεί πως η ΠΑΕ θέλει το τελευταίο ματς πρωταθλήματος να είναι γιορτή με μεγάλη παρουσία κόσμου και χωρίς φιλάθλους του αντιπάλου Παναθηναϊκού…

Συγκεκριμένα πρόσκληση στους φιλάθλους του να προσέλθουν στον αγώνα της Κυριακής 17 Απριλίου κόντρα στον Παναθηναϊκό, ο οποίος είναι ο τελευταίος εντός έδρας για την κανονική διάρκεια της αγωνιστικής περιόδου έκανε ο Ολυμπιακός Βόλου μέσω ανακοίνωσης που εξέδωσε.

Για το συγκεκριμένο ματς μάλιστα ορίστηκε γενική είσοδος στα 10 ευρώ, ενώ γίνεται παράκληση στους οπαδούς των «πρασίνων» να μη μεταβούν στο Πανθεσσαλικό.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της βολιώτικης ΠΑΕ: «Η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ μετατρέπει σε ποδοσφαιρική γιορτή την τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος στο Πανθεσσαλικό Στάδιο για τον αγώνα Ολυμπιακός Βόλου – Παναθηναϊκός και προσκαλεί όλους τους φιλάθλους κοντά της.

Επιβραβεύοντας τη στήριξή τους, στον αγώνα Ολυμπιακός Βόλου – Παναθηναϊκός ορίζει Γενική Είσοδο 10 ευρώ (5 ευρώ γυναικείο-παιδικό), ώστε να μπορούν όλοι να βρεθούν κοντά στον Ολυμπιακό Βόλου και να χειροκροτήσουν την ομάδα μας, που μας έκανε τόσο περήφανους με την παρουσία της και τις επιτυχίες της στο πρωτάθλημα της Super League.

Επίσης η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ δεν θα διαθέσει εισιτήρια στους φιλάθλους του Παναθηναϊκού για το συγκεκριμένο αγώνα και τους παρακαλεί να μην προσέλθουν στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, διότι δεν θα τους επιτραπεί η είσοδος».

Ο Αχιλλέας Μπέος τόνισε χθες ότι “η ερχόμενη Κυριακή θα μείνει στην ιστορία. Ο κόσμος πρέπει να έρθει να νιώσει τις πρωτόγνωρες αυτές στιγμές του Ολυμπιακού Βόλου», ενώ αγωνιστικά νέα απουσία θα είναι ο Γιακούποβιτς και επιστρέφουν οι Ντολεζάι και Σέλεζι…

 

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου