ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Πορεύεται ακάθεκτος και πρώτος

πορεύεται-ακάθεκτος-και-πρώτος-445674

Ακάθεκτοι συνεχίζουν την πορεία τους τόσο ο Γ.Σ. Αλμυρού, όσο και ο Εθνικός Βόλου, μετά τη διεξαγωγή του πρώτου μέρους της 28ης αγωνιστικής. Οι «μπλε» του Βαγγέλη Σταμουλάκη δεν συνάντησαν δυσκολία στη Νεάπολη χθες, όπου και επικράτησαν με 4-0 του Κενταύρου πετυχαίνοντας την 19η συνεχόμενη νίκη, ενώ από την άλλη με δύο τέρματα του Κώστα Τσουρέλη ο Εθνικός πέρασε από τον Μαγνησιακό, διατηρώντας την απόσταση από την κορυφή στους τρεις βαθμούς.
 
Τι και αν καρδιοχτύπησε στα πρώτα 15 δευτερόλεπτα ο σύλλογος του Αλμυρού – μετά από δοκάρι του Σατελιάν – οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να βρουν τον δρόμο προς τα δίχτυα τέσσερις φορές και να διατηρηθούν σε απόσταση τρίποντου από τους διώκτες τους.
 
Οι φιλοξενούμενοι με τον Κέρι Λόρι να σκοράρει δύο φορές (29’-56’) έφθασαν τα 100 γκολ στο φετινό πρωτάθλημα και τα ξεπέρασαν με ακόμη δύο από τους Μπιρτσάι και Κοντοβά (62’, 69’). Έτσι με την νίκη του αυτή διατηρεί την απόσταση από τον Εθνικό που κατέκτησε στο μεταξύ τους ντέρμπι.
 
Την ίδια ώρα ο Εθνικός του Νίκου Χατζηκυριακίδη έφευγε με το διπλό από την έδρα του Μαγησιακού, όπου σκόραρε δύο φορές ο Κώστας Τσουρέλης (30’-72’).
 
Στα υπόλοιπα χθεσινά παιχνίδια που διεξήχθησαν για την Α’ Κατηγορίας της Ε.Π.Σ.Θ. ο Θησέας επιβλήθηκε με 4-0 της Ακρόπολης με καρέ τερμάτων του Λευτέρη Δενελάβα, ο οποίος «30άρησε» μένοντας μόνος στην κορυφή με τον Κέρι Λόρι να ακολουθεί με 26.
 
Τέλος για την πρώτη κατηγορία σημειώθηκαν ακόμη δύο ισοπαλίες με το ίδιο σκορ σε Διμήνι και Σαρακηνό, όπου οι τοπικές ομάδες έμειναν στο 1-1 απέναντι σε Απόλλωνα Καναλίων και ΑΕ 2002. Έτσι η αγωνία για τις θέσεις που οδηγούν στην Β’ Κατηγορία παρατείνεται έξι αγωνιστικές πριν το τέλος με την Σκιάθο να φιλοξενείται από τον Πρωτεσίλαο και την Χλόη να φιλοξενεί τα Λεχώνια.
 
Α’ Ε.Π.Σ.Θ. – 28η αγωνιστική
Χθες
Α.Ε. Διμηνίου-Απόλλων Καναλίων 1-1 (73’ Τσάπι – 75’ Καλοπίτας)
Θησέας-Ακρόπολη 4-0 (2’, 65’, 76’, 82’ Λ. Δενελάβας)
Μαγνησιακός – Εθνικός 0-2 (30’, 72’ Κ. Τσουρέλης)
Κένταυρος-Γ.Σ. Αλμυρού 0-4 (29’, 56’ Κέρι, 62’ Μπιρτσάι, 69’ Κοντοβάς)
Σαρακηνός-Α.Ε. 2002 1-1 (3’ Τζανετόπουλος – 9’ Τζοβάρας)
Σήμερα
-Γηπ. Πτελεού (12.30.μ) Πρωτεσίλαος-Σκιάθος (Τριάντος, Πλατής, Τσακούμης)
-Γηπ. Σούρπης (4.30μ.μ) Αίας Σ.-Αγία Παρασκευή(Τσαρτσάλης, Παλιούρας, Κ.Κατσαρός)
-Γηπ. Χλόης (4.30μ.μ) ΑΕ Χλόης- Α.Ε. Λεχωνίων (Ματσούκας, Τσαγγάρης, Βλάχος)
-Αγροτικός Αϊδινίου -Ιάσων Α.Μ. 3-0 α.α.
 
Β’ Ε.Π.Σ.Θ. – 28η αγωνιστική
 
Δύο αναμετρήσεις διεξήχθησαν χθες για την 28η αγωνιστική της Β’ Ε.Π.Σ.Θ., όπου το ενδιαφέρον στρέφεται σήμερα στην κορυφή. Αστέρας και Νέοι Αθλητές Νίκης προχώρησαν με νίκες και διπλά σε βάρος του Πηλέα και της Μακρινίτσας, σημειώνοντας μάλιστα και το ίδιο σκορ. Σήμερα ο πρωτοπόρος Άνθιμος Γαζής θα φιλοξενήσει τη Δάφνη που στα τελευταία παιχνίδια είναι ανεβασμένη, ενώ στραβοπάτημα περιμένει η Δήμητρα που βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής και φιλοξενεί σήμερα τον Διαγόρα.
 
Χθες
Πηλέας–Αστέρας 0-1 (26’ Σιδηρόπουλος)
Μακρινίτσα-Ν.Α. Νίκης 0-1 (51’ Κεμάλι)
ΑΥΡΙΟ
-Γηπ. Γατζέας (11π.μ.) Άνθιμος Γαζής-Δάφνη (Γκάγκας, Δημητράκης, Χαρβάλας)
-Γηπ. Βασδέκειο (11π.μ.) Πανιώνιος -ΑΠΟΒ (Μπουργάνης, Αναστασίου, Κουβάτα)
-Γηπ. Ευξεινούπολης (4.30μ.μ.) Δήμητρα-Διαγόρας (Παπαγεωργίου, Γόργορης, Σταθούρος)
-Γηπ. Κερασιάς (4.30μ.μ.) Αετός-Ηρακλής Β. (Τρυφωνίδης, Καρακίτσος, Γκογκινούδης)
-Γηπ. Τρικερίου (4.30μ.μ.) Αίας Τρ.-Άρης Μελισσατίκων (Κουρσοβίτης, Ζαχόπουλος, Μπέλλου)
-Δόξα Αερινού –Ορμίνιο 0-3 α.α.
-Σκόπελος -Ηρακλής Αγ.Θ. 3-0 α.α.
 
 
 

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου