ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Αμφίβολος ο Κέρι για Αμφισσα

αμφίβολος-ο-κέρι-για-αμφισσα-603005

Το πρώτο της παιχνίδι μετά το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό Βόλου καλείται να δώσει αύριο στις 3μ.μ. η Νίκη Βόλου, η οποία για την 21η αγωνιστική της Γ’ Εθνικής φιλοξενείται από τον Φωκικό στην Αμφισσα.

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Με μοναδικό στόχο το τρίποντο οι κυανόλευκοι θα στερηθούν εκτός απροόπτου των υπηρεσιών του πρώτου σκόρερ τους, μιας και ο Λόρι Κέρι υπέστη τράβηγμα στον δικέφαλο, που μάλλον τον κρατά εκτός από τον αυριανό αγώνα.

Το τεχνικό τιμ δεν θα ρισκάρει μια υποτροπή με συμμετοχή του στην αυριανή αναμέτρηση, κρατώντας τον όπως όλα δείχνουν εκτός αποστολής, ενώ πρόβλημα προέκυψε και με τον Νίκο Παπαδήμα, με τον πολυθεσίτη αμυντικό να υποβάλλεται σε μαγνητική εξέταση, προκειμένου να διαπιστωθεί πού οφείλονται οι ενοχλήσεις στο γόνατο.

Η χθεσινή προπόνηση πραγματοποιήθηκε στο Αθλητικό Κέντρο «Όλγα Βασδέκη» και η προετοιμασία θα ολοκληρωθεί με μία τελευταία προπόνηση – χαλάρωμα σήμερα.

Στη Νίκη Βόλου σίγουρα υπάρχει απογοήτευση από τον τρόπο που χάθηκε η πρώτη θέση μέσα σε 90 λεπτά και στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό Βόλου, με τον οποίο υστερούν πλέον στην ισοβαθμία, αλλά είναι αναγκασμένοι να πετύχουν έξι νίκες μέχρι το φινάλε του φετινού πρωταθλήματος, κι αν έρθει κάποιο στραβοπάτημα – δώρο των ερυθρόλευκων, σίγουρα εκείνοι θα πρέπει να έχουν κάνει το καθήκον τους, με έξι νίκες και 18 βαθμούς ακόμη μέχρι το φινάλε.

Η ομάδα του Ράτκο Ντόστανις επέστρεψε και πάλι σε αγωνιστικούς ρυθμούς, προετοιμαζόμενη πλέον για το παιχνίδι της Αμφισσας απέναντι στον Φωκικό, μετά τη νίκη χωρίς αγώνα απέναντι στην Αναγέννηση Καρδίτσας.

Μετά το αυριανό παιχνίδι στην Αμφισσα, η Νίκη συνεχίζει με νέα εκτός έδρας αναμέτρηση, φιλοξενούμενη του Αχιλλέα Νεοκαισάρειας στις 17 Μαρτίου.

Στις 24 Μαρτίου η Νίκη θα υποδεχθεί τον ΓΣ Αλμυρού και στις 31 Μαρτίου θα παίξει και πάλι εκτός έδρας αυτή τη φορά κόντρα στον Οικονόμο στην Τσαριτσάνη. Στις δύο τελευταίες αγωνιστικές του πρωταθλήματος και τον μήνα Απρίλιο η Νίκη θα παίξει αρχικά στις 7/4 με τα Μετέωρα εντός έδρας και στην τελευταία υποχρέωσή της θα παίξει εκτός έδρας με τον Πιερικό στις 14/4.

Οι αναμετρήσεις μέχρι το φινάλε:

21η (3/3-3μ.μ.): Φωκικός-Νίκη

22η (17/3-3μ.μ.): Αχιλλέας Ν.-Νίκη

23η (24/3-3μ.μ.): Νίκη-ΓΣ Αλμυρού

24η (31/3-3μ.μ.): Οικονόμος-Νίκη

25η (7/4-4μ.μ.): Νίκη-ΑΣ Μετέωρα

26η (14/4-4μ.μ.): Πιερικός-Νίκη

Παπακωνσταντίνου στην Αμφισσα

Ο Νικόλαος Παπακωνσταντίνου από την ΕΠΣ Φθιώτιδας ορίστηκε να διευθύνει την αναμέτρηση της 21ης αγωνιστικής ανάμεσα σε Φωκικό και Νίκη Βόλου, όπως ανακοινώθηκε από την ΚΕΔ/ΕΠΟ. Βοηθοί του θα είναι οι κ.κ. Βασίλης Καλύβας και Γιώργος Λιτοσελίτης, επίσης από την ΕΠΣ Φθιώτιδας. Παρατηρητής θα είναι ο Γιώργος Μιχαηλίδης από την ΕΠΣ Βοιωτίας. Ο Παπακωνσταντίνου σφύριξε φέτος την αναμέτρηση Νίκη-Απόλλων Μακρυχωρίου (1-0) στο «Π. Μαγουλάς» στις 21/10/1018 και στο παρελθόν έχει οριστεί σε μία ακόμη αναμέτρηση της Νίκης και συγκεκριμένα στις 18/3/2018 το παιχνίδι Βελούχι-Νίκη (0-5).

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου