ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Για την 15η φετινή νίκη και τη διαφορά

για-την-15η-φετινή-νίκη-και-τη-διαφορά-603024

Επιστροφή στην έδρα και στα νικηφόρα αποτελέσματα είναι σήμερα ο στόχος για την ΠΑΕ Βόλος που αγωνίζεται στις 2 το μεσημέρι στη Νεάπολη με τον ΑΟΧ/Κισσαμικό για την 19η αγωνιστική της Football League.

Επιμέλεια: ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Ο Βόλος ΝΠΣ ΠΑΕ παρά τις απουσίες θα αγωνιστεί επιδιώκοντας τη 15η φετινή νίκη και εκτός από την πρωτοπορία που έχει και για τη βαθμολογική διαφορά.

Παρά την ήττα (1-0) την περασμένη αγωνιστική στην Καλαμαριά η πρωτοπόρος ΠΑΕ Βόλος (44 βαθμοί) διατήρησε τις αποστάσεις καθώς έχει 11 βαθμούς διαφορά από τον δεύτερο Απόλλωνα Λάρισας (33 β.), 13 από την 3η πλέον Παναχαϊκή(33 β.) και είναι στο +14 από την Κέρκυρα και την Καλαμαριά (30 β.) και ακολουθεί ο Πλατανιάς που έχει 29 β., ενώ πιο πίσω είναι ο Κισσαμικός και ο Εργοτέλης που είναι αντίπαλοι της ομάδας του Χουάν Φεράντο, σήμερα και την Τετάρτη.

Στο σημερινό ματς με τον ΑΟΧ/Κισσαμικό (2/3, 14:00) υπάρχουν δύο επιπλέον και σημαντικές απουσίες για τον Βόλος ΝΠΣ καθώς ο Χουάν Φεράντο δεν θα έχει στη διάθεσή του για το ματς τα δύο βασικά ακραία του μπακ, διότι ο Αντώνης Ντεντάκης και ο Δημήτρης Ουνγιαλίδης αντίκρισαν δεύτερες κίτρινες κάρτες και αποβλήθηκαν στο προηγούμενο ματς στην Καλαμαριά, ενώ αναμένεται η επιστροφή στην 11άδα του Ισπανού Κάρλες Κότο, που είναι έτοιμος. Ακόμη για τους πρωτοπόρους της Β’ Εθνικής θα υπάρχουν και άλλες απουσίες καθώς οι Θωμάς Βασιλείου και Λούκας Γκαρσία που τραυματίστηκαν στο ματς με τη Δόξα θα λείψουν και πάλι, ενώ δεν υπολογίζονται και οι τραυματίες Ρούσσος και Καραγκιολίδης.

Δεκαεννιά ποδοσφαιριστές συμπεριελήφθησαν στην αποστολή για τη σημερινή (2 μ.μ.) αναμέτρηση με τον Κισσαμικό.

Αυτοί είναι οι εξής: Μπουργάνης, Καρρίκι, Κόκας, Δημόπουλος, Γκαλίτσιος, Καμπαγιέρο, Πέντα, Μάντζης, Ηλιόπουλος, Πίτου Γκαρσία, Κότο, Φράγκος, Ενγκουεμ, Δόρης, Πίσπας, Κορέλας, Κόκκορης, Παπαδόπουλος, Πίτκας.

Στην ΠΑΕ Βόλος ελπίζουν σε ένα νέο σερί νικών καθώς στην επόμενη τετράδα του πρωταθλήματος και σε μικρό χρονικό διάστημα έχει τρία ματς στη Νεάπολη. Αναλυτικά τα ματς της επόμενης τετράδας είναι: 19η Σήμερα (2/3)14:00 Βόλος – ΑΟΧ-Κισσαμικός, 20ή Τετάρτη (6/3)15.00 Εργοτέλης – Βόλος ΝΠΣ (ΕΡΤ3), 21η Κυριακή (10/3) 15:00 Βόλος ΝΠΣ – Τρίκαλα και 22η Κυριακή (17/3) 15:00 Βόλος ΝΠΣ – Σπάρτη.

Ο Μάρτιος ίσως είναι ο μήνας με τα περισσότερα ματς καθώς έχει οριστεί Σάββατο (23/3) το Πλατανιάς – Βόλος ΝΠΣ (ΕΡΤ3) της 23ης αγωνιστικής και πιθανόν θα γίνουν κι άλλες 2 αγωνιστικές Τετάρτη 27/3/19:Βόλος ΝΠΣ – Ηρόδοτος και 31/3/19:Κέρκυρα – Βόλος ΝΠΣ…

Ο προπονητής του ΝΠΣ Βόλος, Χουάν Φεράντο, πάντως βλέπει κάθε ματς ξεχωριστά και αυτό που κοιτάζει τώρα είναι το σημερινό της 19ης αγωνιστικής και η επιστροφή στις νίκες με αντίπαλο τον ΑΟΧ-Κισσαμικό ένα ματς το οποίο θα αρχίσει στις 14.00.

Στην ενημέρωση της ΠΑΕ Βόλος για ματς αναφέρεται πως «τον αγώνα με αντίπαλο τον Κισσαμικό θα μπορούν να τον παρακολουθήσουν οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας καθώς και απλών εισιτηρίων τα οποία τιμώνται 5 ευρώ και θα διατίθενται την ημέρα του αγώνα από το εκδοτήριο του γηπέδου της Νεάπολης.

Σημειωτέον, για την αγορά εισιτηρίων αγώνα απαραίτητη προϋπόθεση αποτελεί ο κάτοχός τους να είναι μέλος της ομάδας.

Επιπλέον για τους μακροχρόνια ανέργους (περισσότερους από 6 μήνες ανεργίας), τους πολύτεκνους, αλλά και τα ΑΜΕΑ η είσοδος θα είναι δωρεάν με μοναδική προϋπόθεση να είναι μέλη της ΠΑΕ Βόλος (απαραίτητη η επίδειξη των σχετικών δικαιολογητικών και της κάρτας μέλους στην είσοδο). Επιπλέον οι γυναίκες και τα παιδιά θα εισέρχονται στις εξέδρες του γηπέδου δωρεάν».

Ο ΑΟΧ-Κισσαμικός

Ο ΑΟΧ-Κισσαμικός έχει καλή πορεία με προπονητή τον Αλέκο Βοσνιάδη (6-0-3)έχοντας και δυο διπλά σε Λάρισα και Σπάτα.

Στην αποστολή για το σημερινό ματς δεν βρίσκεται ο τιμωρημένος Φαζός, όπως και οι Δασκαλάκης, Τεγούσης, Γρηγορόπουλος και Κεχαγιάς, ενώ επιστρέφουν από τραυματισμούς οι Λαζαρίδης και Σελινιωτάκης.

Αναλυτικά στον Βόλο βρίσκονται οι: Λαζαρίδης, Παπαδόπουλος, Αρναούτογλου, Σισέ, Τόλι, Ζιούλης, Καραγεώργης, Παπαχρήστος, Σελινιωτάκης, Γκίνη, Μουμίν, Καραγιάννης, Βρεττός, Κάσσος, Σάλιακας, Αρναρέλλης, Χαλκιαδάκης, Αποστολόπουλος, Ρίσκι, Κουσκουνάς.

Τσέτσιλας διαιτητής

O Κ. Tσέτσιλας ορίστηκε να σφυρίξει στην αναμέτρηση του Βόλος ΝΠΣ ΠΑΕ με τον ΑΟΧ-Κισσαμικό στη Νεάπολη στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής της Β’ Εθνικής.

Ο Κωνσταντίνος Τσέτσιλας (Γρεβενών) έχει σφυρίξει 9 ματς Β΄ και 54 Γ΄ Εθνικής και φέτος ήταν ξανά στη Νεάπολη στο ματς του Βόλου με τον Πλατανιά (3-1), ενώ πέρσι στη Γ΄ σφύριξε στο Φάρσαλα- ΝΠΣ Βόλος 0-3.

Η 19η αγωνιστική

Τέσσερα ματς γίνονται σήμερα στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής της Β’ Εθνικής. Αναλυτικά:

Σήμερα Σάββατο (2/3)

14:00 Βόλος – ΑΟΧ-Κισσαμικός

15:00 Τρίκαλα – Εργοτέλης

15:00 Πλατανιάς – Απόλλων Πόντου(ΕΡΤ 3)

15:00 Ηρόδοτος – Δόξα Δράμας

Κυριακή (3/3)

15:00 Σπάρτη – Απόλλων Λάρισας

15:00 Ηρακλής – Παναχαϊκή(ΕΡΤ 3)

15:00 Αήττητος Σ πάτων – Αιγινιακός

15:00 Α.Ε. Καραϊσκάκης – Κέρκυρα

Στο Αιγίνιο οι Νέοι…

Για το πρωτάθλημα Νέων της Β’ Εθνικής και στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής του 2ου ομίλου οι Νέοι της ΠΑΕ Βόλος θα παίξουν σήμερα 11.30 π.μ. στο Αιγίνιο.

Ο Ανδριανός στο Εργοτέλης – Βόλος ΝΠΣ

Το διήμερο 6-7 Μαρτίου διεξάγεται η 20ή αγωνιστική και η ΚΕΔ/ΕΠΟ γνωστοποίησε χθες τους διαιτητές που θα σφυρίξουν στα ματς.

Στο Παγκρήτιο την Τετάρτη για το Εργοτέλης – Βόλος ΝΠΣ θα πάει ο Κωνσταντίνος Ανδριανός του Συνδέσμου Αχαΐας, ενώ στο Απόλλων Λάρισας – Ηρακλής ορίστηκε ο Χαράλαμπος Τσουκαλάς του Συνδέσμου Αθηνών.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου