ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Δόξες του παρελθόντος στο Βόλο

δόξες-του-παρελθόντος-στο-βόλο-435604

Αρχίζει η προπώληση των εισιτηρίων για το φιλικό αγώνα μπάσκετ που θα πραγματοποιηθεί την Μεγάλη Τετάρτη 20 Απριλίου 2011 και ώρα 19.00 στο κλειστό Γυμναστήριο «ΒΑΚΗΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΣ» μεταξύ της Εθνικής Βετεράνων μπάσκετ και των παλαιμάχων του αθλήματος από τον Βόλο, υπό την αιγίδα και συμπαράσταση του Δήμου Βόλου. Τα εισιτήρια θα τιμώνται 5 ευρώ και ήδη είναι στη διάθεση των ενδιαφερομένων να τα προμηθεύονται, από τον Αθλητικό Οργανισμό του Δήμου Βόλου (2421044268 Παναγιώτης Γεραμπίνης), από το Α. Κ. «ΒΑΚΗΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΣ» (2421041803 Αντώνης Μυριντζής) και από το κολυμβητήριο της Νέας Ιωνίας «Ολυμπιονίκης Βασίλειος Πολύμερος» (2421069885 Αλέκος Μεταφτσής ).

Ο αγώνας, λόγω και των ημερών του Αγίου Πάσχα, θα έχει φιλανθρωπικό χαρακτήρα αφού τα έσοδα που θα συγκεντρωθούν θα διανεμηθούν σε δυο ανθρώπους της οικογένειας του μπάσκετ που αντιμετωπίζουν σοβαρό πρόβλημα υγείας.

Η Εθνική Βετεράνων, στην οποία συμμετέχουν μεγάλα ονόματα του αθλήματος που αποχώρησαν πρόσφατα από την ενεργό δράση, όπως οι Φραγκίσκος Αλβέρτης, Νίκος Μπουντούρης, Γιώργος Μπαλογιάννης, Σάκης Τζαλάλης, Χρήστος Κωνσταντινίδης, Παναγιώτης Λιαδέλης, Ρεντζιάς Ευθύμης, Γιώργος Σιγάλας, εκδήλωσε το ενδιαφέρον της να αγωνισθεί μπροστά στο φίλαθλο κοινό της πόλης μας με σκοπό να τιμήσει τους μεγάλους διεθνείς μπασκετμπολίστες του πρόσφατου παρελθόντος, το Νίκο Μπουντούρη και τον Παναγιώτη Λιαδέλη, τον μεγάλο Βολιώτη καλαθοσφαιριστή Βασίλη Γκούμα και τον Διεθνή διαιτητή Κώστα Κορομηλά.

Παράλληλα και με αφορμή τον μεγάλο αγώνα, ο Δήμος Βόλου αποφάσισε και θα τιμήσει έναν άνθρωπο που ανάλωσε μεγάλο μέρος από την αθλητική πορεία του, με ανιδιοτέλεια, στην ανάπτυξη του μπάσκετ του Βόλου και της Θεσσαλίας, τον επί σειρά ετών Γενικό γραμματέα της ΕΣΚΑΘ κ. Χαράλαμπο Βάτσιο.

Την Δευτέρα 11 Απριλίου 2011 στις 13.00 δίνεται στο Δημαρχείο του Βόλου, συνέντευξη τύπου από τον Δήμαρχο Βόλου κ.. Πάνο Σκοτινιώτη και τον κ. Μαβίδη Παύλο από την πλευρά του Δήμου Βόλου ενώ από την πλευρά της Εθνικής Βετεράνων θα παρευρεθούν οι Νίκος Μπουντούρης, Παναγιώτης Λιαδέλης, Μπάνε Πρέλεβιτς και Χρήστος Κωνσταντινίδης , προκειμένου να γίνει γνωστός ο χαρακτήρας του αγώνα και να κινητοποιηθεί ο φίλαθλος κόσμος .

Στην προσπάθεια αυτή σημαντικοί συμπαραστάτες είναι το Ξενοδοχείο «ΠΟΡΤΑΡΙΑ» των Κώστα Θεοδώρου και Κώστα Χατζηδάκη, που θα προσφέρει την διαμονή των βετεράνων διεθνών, την ΚΟΚΑ-ΚΟΛΑ –3 Ε- Εργοστάσιο Βόλου που έφτιαξε τις στολές των παλαιμάχων του Βόλου και την ΑΓΕΤ για την προσφορά του επίσημου δείπνου.

Θεωρείται βέβαιο ότι ο φίλαθλος κόσμος του αθλήματος θα τιμήσει με την παρουσία του τον αγώνα και με το χειροκρότημα του θα ανταμείψει τους παλαίμαχους αθλητές και των δυο ομάδων, για τις τεράστιες χαρές που μας έχουν δώσει τόσο σε διεθνές όσο και σε τοπικό επίπεδο. Ήδη η στελέχωση μιας ικανής ομάδας παλαιμάχων του Βόλου προετοιμάζεται και τα ονόματα θα ανακοινωθούν στη συνέντευξη τύπου της Δευτέρας.

 

 

 

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου