ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Κόντρα… στον πρωτοπόρο

κόντρα-στον-πρωτοπόρο-446130

Στο Βόλο ανοίγει σήμερα Παρασκευή η αυλαία της 21ης αγωνιστικής στην Α1 μπάσκετ Γυναικών με ένα παιχνίδι με ιδιαιτερότητες, αφού ο Ολυμπιακός Βόλου ποντάροντας πλέον τις όποιες ελπίδες παραμονής στα πλέι άουτ μετά το φινάλε του πρωταθλήματος, στις 5 μ.μ. θα υποδεχθεί τον κυπελλούχο Ελλάδας Αθηναϊκό που έχει εξασφαλίσει το τρίτο διαδοχικό πρωτάθλημα και μοναδικός στόχος του είναι να τερματίσει και φέτος αήττητος, όπως συμβαίνει τα τελευταία δύο χρόνια.

Τα κορίτσια του Κώστα Ξενοκώστα απέναντι στην κορυφαία ελληνική ομάδα του γυναικείου ελληνικού μπάσκετ στην αναμέτρηση που θα ξεκινήσει στις 5 μ.μ. στο κλειστό της Νέας Δημητριάδας δεν έχουν βαθμολογικά κίνητρα, με τη βολιώτικη ομάδα να επιδιώκει απλά την καλή εμφάνιση.

Οι ερυθρόλευκες έχουν στο ενεργητικό τους τρεις νίκες, θα μετέχουν στα πλέι άουτ, αλλά χωρίς πολλές ελπίδες για την παραμονή τους στην κατηγορία και στο σημερινό παιχνίδι επιδιώκουν να δείξουν ότι άξιζαν κάτι καλύτερο, αν και η φετινή πορεία της ομάδας επηρεάστηκε από τις διοικητικές αναταραχές.

Ο προπονητής της γυναικείας ομάδας μπάσκετ του Ολυμπιακού Βόλου Κώστας Ξενοκώστας έχει σήμερα για πρώτη φορά στη διάθεσή του και την Ευτυχία Δεληγιάννη, ενώ δεν αντιμετωπίζει προβλήματα τραυματισμών και θα έχει και κάποιες παίκτριες από την ομάδα νεανίδων που σε προηγούμενα ματς ήταν λύσεις ανάγκης.

Ο Κώστας Ξενοκώστας θα έχει στη διάθεσή του για τη σημερινή αναμέτρηση τις: Αριστέα Μαγκλάρα, Εύη Κυριατζίδου, Ασημίνα Κουτσουνούρη, Ελένη Ζήτη, Άννα Ταντουρόφσκα, Άννα Ζίφκοβιτς, Αγγελική Θανασούλη, Μαρία Κυριτσάκα, Μαρία Ξενοκώστα και Ραφαέλα Σουλτάνη.

Στην προτελευταία αγωνιστική που αρχίζει σήμερα με το ματς του Βόλου αύριο Σάββατο, ο Απόλλων Πτολεμαΐδας φιλοξενεί τις Εσπερίδες, η ουραγός Αμαρυλλίς την ΦΕΑ ΝΦ/ΝΧ, ο Παναθηναϊκός τον ΠΑΟΚ και ο Πανιώνιος τον Πρωτέα Βούλας, που ελπίζει σε νίκες στις εναπομείνασες αγωνιστικές, για να αποφύγει τον υποβιβασμό.

Η «αυλαία» της 21ης αγωνιστικής πέφτει την Κυριακή, με τον Άρη να υποδέχεται στο Αλεξάνδρειο τον ΔΑΣΑΛ.

Το πρόγραμμα της 21η αγωνιστικής στην Α1 γυναικών στο μπάσκετ έχει ως εξής:

Σήμερα Παρασκευή 8/4:

17:00 ΕΑΚ ΒΟΛΟΥ Ολυμπιακός Βόλου-Αθηναϊκός

Αυριο Σάββατο, 9/4

16:00 ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ Απόλλων Πτολεμαΐδας-Εσπερίδες

17:00 ΒΡΙΛΗΣΣΙΩΝ Αμαρυλλίς-ΦΕΑ ΝΦ/ΝΧ

16:00 ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ

19:00 Ν.ΣΜΥΡΝΗΣ Πανιώνιος-Πρωτέας Βούλας

Κυριακή, 10/4

12:00 ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΟ Αρης-ΔΑΣ ‘Ανω Λιοσίων

Στην τελευταία 22η Αγωνιστική (16/04/11)παίζουν

ΦΕΑ ΝΦ/ΝΧ-Απόλλων Πτολεμαΐδας

Αθηναϊκός-Παλαιό Φάληρο

Εσπερίδες-Παναθηναϊκός

ΠΑΟΚ-Αρης

ΔΑΣΑΛ-Πανιώνιος

Πρωτέας Βούλας-Ολυμπιακός Βόλου

 

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου