ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ο Θησέας Αγριάς «λύγισε» στη Νεοκαισάρεια με 2 – 1

ο-θησέας-αγριάς-λύγισε-στη-νεοκαισά-608510

Δεν τα κατάφερε ο Θησέας Αγριάς, γνωρίζοντας την ήττα από τον Αχιλλέα Νεοκαισάρειας στο Δημοτικό γήπεδο Νεοκαισάρειας, με 2-1, για την 20η αγωνιστική του 4ου Ομίλου της Γ’ Εθνικής.

Ρεπορτάζ: ΔΗΜΗΤΡΑ ΓΚΟΥΝΤΕΛΙΑ

Η ομάδα του Λάκη Μπακάλη προσπάθησε να δημιουργήσει προβλήματα στους γηπεδούχους, που ήταν καλύτεροι τόσο στο πρώτο όσο και στο δεύτερο μέρος, ωστόσο δεν κατάφερε να αποσπάσει το θετικό αποτέλεσμα, που θα τη διατηρούσε στα ψηλά στρώματα της βαθμολογίας.

Ο βαρύς αγωνιστικός χώρος δεν ευνόησε τις δυο ομάδες στο να παίξουν καλό ποδόσφαιρο, με το παιχνίδι να κρίνεται στις προσωπικές μονομαχίες και τη δύναμη. Εκεί οι γηπεδούχοι αποδείχτηκαν πιο αποφασιστικοί, παίρνοντας τρεις κρίσιμους για τους ίδιους βαθμούς, στη μάχη της παραμονής.

Ο Αχιλλέας προηγήθηκε στο 23’ όταν σε εκτέλεση κόρνερ του Αποστολίδη, ο Χαλκίδης γύρισε την μπάλα με το κεφάλι προς τα πίσω, με τον νεοεισελθόντα στον αγωνιστικό χώρο, Ναλμπαντίδη, να ευνοείται, γράφοντας το 1-0 με κοντινό πλασέ.

Δέκα λεπτά αργότερα και συγκεκριμένα στο 33’ ήρθε η απάντηση του Θησέα, που έφερε το παιχνίδι στα ίσια. Η φάση ξεκίνησε με τον Μπόρα να βγάζει έξυπνη μπαλιά στον Τσιουρή, στην πλάτη της άμυνας του Αχιλλέα, με τον τελευταίο να περνά την μπάλα πάνω από τον Βασιλειάδη, πετυχαίνοντας ένα εντυπωσιακό τέρμα για το 1-1.

Ετσι τελείωσε το πρώτο μέρος με τις δύο ομάδες ισόπαλες. Οι φιλοξενούμενοι Αγριώτες μπήκαν καλύτερα στο δεύτερο μέρος, ωστόσο ήταν άτυχοι και σε κάποιες περιπτώσεις άστοχοι στην τελική προσπάθεια, ενώ δικαιούνταν και δεύτερο τέρμα.

Η θεία… δίκη ήρθε στο 83’ με την ομάδα της Πιερίας, να πετυχαίνει εκείνη το γκολ και να παίρνει τη νίκη με 2-1. Η φάση ξεκίνησε από κόρνερ που για τον Αχιλλέα εκτέλεσε ο Παπαδόπουλος. Η μπάλα πήγε στο πρώτο δοκάρι, όπου ο Ιτσιος με κεφαλιά-ψαράκι διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

ΑΧΙΛΛΕΑΣ-ΘΗΣΕΑΣ 2-1

Δημοτικό γήπεδο Νεοκαισάρειας

Σκόρερ: 23’ Ναλμπαντίδης, 83’ Ιτσιος – 33’ Τσιουρής

Διαιτητής: Στυλιανός (ΕΠΣ Τρικάλων)

Βοηθοί: Παπαγεωργόπουλος (Τρικάλων), Τραούδας (Χίου)

ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΝΕΟΚΑΙΣΑΡΕΙΑΣ: Βασιλειάδης, Τσιμπούκας, Κραγιόπουλος, Κατσαρός (73’ Τερζής), Ιτσιος Κ., Ιτσιος Δ., Αποστολίδης, Κατσαμάγκας (91’ Καραφεργιάς), Παπαδόπουλος (90’ Καταχιώτης), Μτσεντλισβίλι (10’ λ.τρ. Ναλμπαντίδης).

ΘΗΣΕΑΣ ΑΓΡΙΑΣ: Κεφαλάς, Διαμαντόπουλος (86’ Νιαώτης), Γαλανόπουλος, Γιαουπλάρι, Βαν Ντε Γουΐχε, Χατζησταμάτης, Πέτσης (87’ λ.τρ. Δίντσης), Μπόρας, Τσιουρής (70’ Βλάχος), Οικονόμου, Ζάχος (68’ Φραγκογιάννης).

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου