ΠΟΛΟ

Στη «μάχη» οι παίδες του ΟΥΚ

στη-μάχη-οι-παίδες-του-ουκ-611181

Με μια στρατιά 28 αθλητών, που θα εναλλάσσονται από παιχνίδι σε παιχνίδι, στα πρότυπα των κορυφαίων συλλόγων της χώρας, ξεκινά ο ΟΥΚ τις υποχρεώσεις του στην α’ φάση του πανελληνίου πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης της κατηγορίας Παίδων.

Στο πρωτάθλημα συμμετέχουν επίσης οι ομάδες του ΝΟ Λάρισας, της ΝΕ Λάρισας, της ΝΕ Λαμίας και του Νηρέα Λαμίας. Η 1η αγωνιστική του πρωταθλήματος ξεκινά σήμερα Παρασκευή, στο κολυμβητήριο «Βασίλης Πολύμερος» της Νέας Ιωνίας σύμφωνα με το παρακάτω πρόγραμμα:

19:00 ΟΥΚ ΒΟΛΟΥ-ΝΟ ΛΑΡΙΣΑΣ

20:00 ΝΕ ΛΑΡΙΣΑΣ-ΝΕ ΛΑΜΙΑΣ

2η αγωνιστική – Σάββατο 23/02

11:00 ΝΕ ΛΑΜΙΑΣ-ΟΥΚ ΒΟΛΟΥ

12:00 ΝΗΡΕΑΣ ΛΑΜΙΑΣ-ΝΕ ΛΑΡΙΣΑΣ

3η αγωνιστική – Σάββατο 23/02

19:00 ΝΟ ΛΑΡΙΣΑΣ-ΝΕ ΛΑΜΙΑΣ

20:00 ΟΥΚ ΒΟΛΟΥ-ΝΗΡΕΑΣ ΛΑΜΙΑΣ

4η αγωνιστική – Κυριακή 24/02

10:00 ΝΗΡΕΑΣ ΛΑΜΙΑΣ-ΝΟ ΛΑΡΙΣΑΣ

11:00 ΝΕ ΛΑΡΙΣΑΣ-ΟΥΚ ΒΟΛΟΥ

5η αγωνιστική – Κυριακή 24/02

16:00 ΝΕ ΛΑΜΙΑΣ-ΝΗΡΕΑΣ ΛΑΜΙΑΣ

17:00 ΝΟ ΛΑΡΙΣΑΣ-ΝΕ ΛΑΡΙΣΑΣ

Στη διάθεση του προπονητή Δημήτρη Κόφφα βρίσκονται οι παρακάτω υδατοσφαιριστές:

ΜΠΑΚΑΛΑΚΗΣ, ΜΕΡΙΣΤΟΥΔΗΣ, ΜΠΟΜΠΟΣ, ΒΑΛΤΣΙΩΤΗΣ, ΙΩΑΝΝΟΥ, ΜΑΤΣΑΓΚΟΣ, ΚΟΜΝΙΑΝΟΣ, ΚΑΛΑΝΤΖΗΣ, ΓΚΑΝΑΤΣΙΟΣ, ΠΟΠΩΛΗΣ, ΜΥΛΩΝΑΣ, ΚΟΥΤΣΟΥΝΙΔΗΣ, ΝΤΑΡΙΚΟΣ, ΠΟΥΛΑΡΑΚΗΣ, ΣΤΕΦΑΝΟΥ, ΣΙΓΑΝΟΣ, ΠΑΠΟΥΤΣΗΣ, ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ, ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ, ΚΑΡΑΤΟΣΙΔΗΣ, ΒΑΦΙΝΗΣ, ΝΑΣΙΟΣ, ΧΡΥΣΟΧΟΥ, ΚΟΝΤΑΡΑΤΟΣ, ΠΑΥΛΙΔΗΣ, ΝΤΟΝΑΣ, ΧΑΝΙΑΣ, ΛΑΓΟΣ.

Όλοι τους συμμετείχαν σε μια εντατική προετοιμασία με σκοπό την καλύτερη δυνατή πορεία και τελικό στόχο την συμμετοχή στην τελική φάση του Πανελληνίου πρωταθλήματος. Οι αθλητές παρακολουθούνται και υποστηρίζονται διαιτολογικά από την εξαίρετη διαιτολόγο κ. Κατερίνα Παππά την οποία θερμά ευχαριστούμε για την προσφορά της. Ο πρόεδρος Τάσος Μαρινάγης και τα μέλη του ΔΣ του ομίλου εύχονται στην ομάδα καλή επιτυχία στους αγώνες και καλή πορεία στο πρωτάθλημα.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου