ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Πλήρης αποκατάσταση στο Πανθεσσαλικό

πλήρης-αποκατάσταση-στο-πανθεσσαλικ-612321

Παρά την πικρία της από την ήττα στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό Βόλου η Νίκη Βόλου προχώρησε στην άμεση επιδιόρθωση των φθορών που προκλήθηκαν στο νότιο πέταλο του Πανθεσσαλικού Σταδίου το απόγευμα της Κυριακής.

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Οι κυανόλευκοι ηττήθηκαν με 2-0 από τον Ολυμπιακό στο ντέρμπι κορυφής του 4ου Ομίλου της Γ’ Εθνικής με οπαδούς να ξεσπούν στον περιβάλλοντα χώρο, σε καρεκλάκια, τουαλέτες και όχι μόνο μετά το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή Καραντώνη, που έφερνε και πάλι τη Νίκη στη 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Δυστυχώς «φίλαθλοι» που φιλοξενήθηκαν στο νότιο πέταλο ξέσπασαν μετά σε ό,τι έβρισκαν μπροστά τους αλλά η ανταπόκριση της Δ.Ε. ποδοσφαίρου της Νίκης Βόλου ήταν άμεση ώστε να επιδιορθωθούν όλες οι ζημιές που προκλήθηκαν μέσα σε 48 ώρες.

Δύο 24ωρα μετά το ντέρμπι όλοι οι σπασμένοι νιπτήρες, καθρέπτες, καθώς και λεκάνες, μάρμαρα, τζάμια και καθίσματα αποκαταστάθηκαν με οικονομική επιβάρυνση της διοίκησης του ποδοσφαιρικού τμήματος, η οποία ανέρχεται σε μερικές χιλιάδες ευρώ.

«Θα απομονωθούν όσοι προκαλούν φθορές»

Ο αντιπρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής ποδοσφαίρου της Νίκης Βόλου, Βασίλης Βενέτης, τόνισε πως όσοι μπαίνουν στο στάδιο για να καταστρέψουν θα απομονωθούν.

Συγκεκριμένα σχολίασε: «Για μας το Πανθεσσαλικό είναι το σπίτι μας. Έτσι το αισθανόμαστε. Δεν θέλω να πιστέψω και δεν πιστεύω πως αυτοί που προέβησαν σε καταστροφές ήταν φίλοι της Νίκης. Όλα έγιναν σε πέντε λεπτά. Από την επόμενη μέρα πιάσαμε δουλειά ώστε το «σπίτι» μας να επανέλθει στην εικόνα που είχε πριν το παιχνίδι και στην εικόνα που θέλουμε να το βλέπουμε και να το χαιρόμαστε. Άλλωστε δεν πρέπει να ξεχνάμε πως με δικά μας έξοδα επιδιορθώθηκαν όλες οι ζημιές που προκλήθηκαν στο Στάδιο στον τελικό Κυπέλλου Ελλάδας, ΠΑΟΚ-ΑΕΚ.

Το δύσκολο για εμάς ήταν να βρούμε τα υλικά για την επιδιόρθωση των ζημιών. Αφού τα βρήκαμε με πολλή δουλειά, από το πρωί μέχρι το βράδυ, καταφέραμε να επιδιορθώσουμε όλες τις καταστροφές και το στάδιο αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε ακόμη καλύτερη κατάσταση μιας και στις τουαλέτες όλα τα σπασμένα αντικαταστάθηκαν από καινούργια. Θέλω να πιστεύω πως δεν θα χρειαστεί να ξαναμπούμε σ’ αυτή τη διαδικασία και όσοι προσέρχονται στο γήπεδο με μοναδικό στόχο τις καταστροφές θα απομονωθούν από τους υγιείς φιλάθλους».

Βραβεύσεις από το τμήμα στίβου

Ανακοίνωση εξέδωσε η Διοικούσα Επιτροπή του τμήματος στίβου της Νίκης Βόλου, μέσω της οποίας καλεί άπαντες να παρευρεθούν στην ετήσια εκδήλωση βράβευσης των αθλητών του συλλόγου, την προσεχή Παρασκευή, στο Πανθεσσαλικό Στάδιο.

Αναλυτικά: «Το τμήμα στίβου του Γ.Σ.Β. «Η ΝΙΚΗ» προσκαλεί στην ετήσια εκδήλωση βράβευσης των αθλητών του, οι οποίοι διακρίθηκαν και έλαβαν μέρος στα Πανελλήνια Πρωταθλήματα του έτους 2018. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου και ώρα 8μ.μ στο Πανθεσσαλικό Στάδιο. Παρακαλούνται όλοι οι αθλητές μας που είναι γεννημένοι το έτος 2005 και κάτω να παρευρεθούν στην εκδήλωση καθώς και όσοι γονείς και φίλοι του τμήματος επιθυμούν».

Χωρίς αγώνα την Κυριακή

Μετά την ήττα στο ντέρμπι από τον συμπολίτη Ολυμπιακό Βόλου η Νίκη υποχώρησε και πάλι μετά από καιρό στην 2η θέση στον 4ο Ομιλο της Γ’ Εθνικής. Η πρώτη ήττα στο φετινό πρωτάθλημα μετά από 19 παιχνίδια έφερε τους κυανόλευκους πίσω από τον Ολυμπιακό, παραμένοντας στους 50 βαθμούς όσους έχουν πλέον και οι ερυθρόλευκοι, αλλά η ήττα τούς φέρνει πίσω από τον συμπολίτη, έστω κι αν υπερτερούν τόσο συνολικά στα γκολ που έχουν πετύχει με 50 έναντι 48, όσο και σε εκείνα που έχουν δεχθεί με μόλις 6 έναντι 8.

Στην Νίκη πλέον καλούνται να μαζέψουν και πάλι τα κομμάτια τους και δεδομένης της μη αγωνιστικής υποχρέωσης την ερχόμενη Κυριακή, στην οποία θα υποδέχονταν την Αναγέννηση Καρδίτσας, να ανασυνταχθούν αγωνιστικά και κυρίως ψυχολογικά, διεκδικώντας πλέον το απόλυτο των νικών μέχρι τέλους, για να περιμένουν πλέον στραβοπάτημα του πρωτοπόρου πλέον Ολυμπιακού.

Μέχρι το φινάλε του φετινού πρωταθλήματος απομένουν ακόμη επτά αγωνιστικές, αλλά έξι παιχνίδια για τους κυανόλευκους, μιας και την ερχόμενη Κυριακή η Νίκη δεν θα αγωνιστεί απέναντι στην Αναγέννηση Καρδίτσας, η οποία αποχώρησε από το πρωτάθλημα.

Την επόμενη Κυριακή η Νίκη θα ταξιδέψει μέχρι την Αμφισσα, δίνοντας το επόμενο παιχνίδι της μετά από 15 μέρες και πάλι, φιλοξενούμενη του Αχιλλέα Νεοκαισάρειας στις 17 Μαρτίου.

Στις 24 Μαρτίου η Νίκη θα υποδεχθεί τον ΓΣ Αλμυρού και στις 31 Μαρτίου θα παίξει και πάλι εκτός έδρας αυτή την φορά κόντρα στον Οικονόμο Τσαριτσάνης. Στις δύο τελευταίες αγωνιστικές του πρωταθλήματος και τον μήνα Απρίλιο, η Νίκη θα παίξει αρχικά στις 7/4 με τα Μετέωρα εντός έδρας και στην τελευταία υποχρέωσή της θα παίξει εκτός έδρας με τον Πιερικό στις 14/4.

Οι αναμετρήσεις μέχρι το φινάλε:

20η (24/2-3μ.μ.): Νίκη-Αναγέννηση Κ. 3-0 α.α.

21η (3/3-3μ.μ.): Φωκικός-Νίκη

22η (17/3-3μ.μ.): Αχιλλέας Ν.-Νίκη

23η (24/3-3μ.μ.): Νίκη-ΓΣ Αλμυρού

24η (31/3-3μ.μ.): Οικονόμος-Νίκη

25η (7/4-4μ.μ.): Νίκη-ΑΣ Μετέωρα

26η (14/4-4μ.μ.): Πιερικός-Νίκη

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου