ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Εντυπωσιακό διπλό με τρία γκολ του ΓΣΑ επί των Μετεώρων στο ντεμπούτο Βελιτζέλου

εντυπωσιακό-διπλό-με-τρία-γκολ-του-γσα-616550

Μεταμορφωμένος προς το καλύτερο, απ’ όλες τις πλευρές, παρουσιάστηκε ο Γ.Σ. Αλμυρού, που πέρασε από τα Μετέωρα με σπουδαίο διπλό (3-0) στο ντεμπούτο Βελιτζέλου και πρόσθεσε τρεις υπερπολύτιμους βαθμούς στη συγκομιδή του, για τη 19η αγωνιστική του πρωταθλήματος του 4ου Ομίλου της Γ’ Εθνικής.

Ρεπορτάζ: ΔΗΜΗΤΡΑ ΓΚΟΥΝΤΕΛΙΑ

Οι Αλμυριώτες έκαναν μεστή εμφάνιση, ενώ δεν απειλήθηκαν σημαντικά από την αντίπαλη ομάδα, λειτουργώντας άψογα ανασταλτικά, δείγμα άλλωστε και των τριών τερμάτων που πέτυχαν. Το πρώτο γκολ για την ομάδα της Μαγνησίας ήρθε μόλις στο 5’ όταν έπειτα από εκτέλεση φάουλ του Καρρά, ο Αναστασίου πάσαρε στον Γκίκα, που με προβολή έκανε το 1-0.

Ο ΓΣ Αλμυρού κινούνταν ιδιαίτερα καλά στον αγωνιστικό χώρο, μην επιτρέποντας στην αντίπαλη ομάδα ουσιαστικά να αντιδράσει. Η μοναδική στιγμή που ο Γ.Σ. Αλμυρού απειλήθηκε ήταν στο 78’, όταν ο Ζήσης εκτέλεσε φάουλ, με τον Μαρούδα να πλασάρει και τον Σταυράκη να σώζει την εστία της ομάδας της Μαγνησίας αποκρούοντας εξ’ επαφής.

Στο 82’, ο Τσελεπής εκτέλεσε κόρνερ από τ’ αριστερά και, ο Παπακώστας με κοντινό σουτ σημείωσε το 2-0. Τρία λεπτά αργότερα, ο Τσελεπής εκτέλεσε νέο κόρνερ και πάλι από την αριστερή πλευρά, με τον Αναστασίου να σημειώνει με κεφαλιά το 3-0.

Σημειώνεται ότι πριν από την έναρξη του αγώνα τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη πιστού φιλάθλου των Μετεώρων Αιμίλιου Νταμπαλή, που έφυγε το Σάββατο από τη ζωή.

ΜΕΤΕΩΡΑ: Ζαρόπουλος, Μανώλης, Ζήσης, Φορτούνης, Γεωργάκης, Πολυζόπουλος, Ανδρεόπουλος (73’ Αυγέρος), Ουζούνογλου (78’ Γρηγορίου), Μαρούδας, Κιάκος, Ιωάννου

ΓΣ ΑΛΜΥΡΟΥ: Σταυράκης, Καρράς, Μπαρούτας, Παπακώστας, Ναουμίδης (87’ Καλαμίδας), Βέργος, Αλεξανδρής, Γκίκα (65’ Τσελεπής), Κοντοβάς (76’ Ματθαίου), Τζοβάρας (90’ Λουκάς), Αναστασίου

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου