ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Μεγάλη νίκη με 3-1 για τον Θησέα επί του Φωκικού στην Αγριά

μεγάλη-νίκη-με-3-1-για-τον-θησέα-επί-του-φω-616574

Ο Θησέας ήταν ο μεγάλος νικητής στην Αγριά απέναντι στον Φωκικό με σκορ 3-1 για την 19η αγωνιστική της Γ’ Εθνικής.

Η ομάδα του Λάκη Μπακάλη είχε αρκετές ευκαιρίες να ανοίξει το σκορ από τα πρώτα κιόλας λεπτά με τον Κοτζαθανάση να μην μπορεί να βρει ωστόσο δίχτυα στο 5’ και στο 12’ όταν τα σουτ που επιχείρησε πέρασαν ελάχιστα άουτ από την εστία του Παπαδόπουλου.

Στην επανάληψη ο Μπόρας είχε ευκαιρία να ανοίξει το σκορ όμως η προσπάθεια του σταμάτησε στην γραμμή από την άμυνα του Φωκικού και στο 64’ ήρθε το γκολ για τον Θησέα με τον Τσιούρη, ο οποίος μετά από πάσα του Κοτζαθανάση πρόλαβε τον Παπαδόπουλο και με το κεφάλι έστειλε την μπάλα στα δίχτυα κάνοντας έτσι το 1-0.

Ο Θησέας συνέχισε να πρεσάρει σωστά και στο 68’ ήρθε το 2-0 με τον Βλάχο, ο οποίος με κοντινή προβολή διπλασίασε τα τέρματα για την ομάδα της Αγριάς. Ο Φωκικός από την άλλη στη μοναδική καλή ευκαιρία γι’ αυτόν στο γήπεδο μείωσε στο 85’ σε 2-1 με τον Βαντίστα έπειτα από μακρινό δυνατό σουτ.

Τον χορό των τερμάτων έκλεισε ο νεαρός και νεοαποκτηθέντας Νιαώτης στο 89’ με ένα πολύ όμορφο γκολ. Ο παίχτης του Θησέα έκλεψε την μπάλα και πλάσαρε ιδανικά τον Παπαδόπουλο. Στο τελευταίο λεπτό του αγώνα, δοκάρι είχε ο Φραγκογιάννης με δυνατό σουτ.

Τον αγώνα σημάδεψε ο σοβαρός τραυματισμός του Κυριάκου στη φάση του πρώτου γκολ, όταν ο ποδοσφαιριστής του Φωκικού συγκρούστηκε με τον τερματοφύλακα Κουτσιρίμπα, με αποτέλεσμα να χτυπήσει σοβαρά στον αυχένα και να διακομιστεί στο νοσοκομείο με το ασθενοφόρο.

ΘΗΣΕΑΣ: Κουτσιρίμπας, Διαμαντόπουλος, Γαλανόπουλος (53’Πέτσης) , Γιαουπλάρι, Βαν ντε Γουΐχε, Κοτζαθανάσης (81’ Νιαώτης), Μπόρας, Χατζησταμάτης, Τσιουρής (78’ Φραγκογιάννης), Οικονόμου, Ζάχος (50’ Βλάχος).
ΦΩΚΙΚΟΣ: Παπαδόπουλος, Καρδάσης, Πιέρι, Κοτσάι, Κυριάκου(63’Βαντίστας), Καρέλας, Λυκομέτι, Καραμής, Μεγάλος, Τσιούτσιας, Παπαευθυμίου(63’ Κοστόμι)

ΣΤΕΛΙΟΣ ΤΖΙΟΥΒΑΚΑΣ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου