ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Νίκη για Μαγνησιακό – Φυσιολογική ήττα για Βόλος 2004

νίκη-για-μαγνησιακό-φυσιολογική-ήττ-616597

Σταθερά 2ος ο Μαγνησιακός, 2-0 τον Διγενή Καρδίτσας

Νίκη με 2-0 επί του Διγενή Καρδίτσας πέτυχε ο Μαγνησιακός στο γήπεδο της Αγ. Παρασκευής, που παραμένει σταθερά στη 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα της Γ’ Εθνικής γυναικών, μετά το πέρας και της 7ης αγωνιστική του πρωταθλήματος του 3ου Ομίλου.

Η ομάδα του Γιώργου Πλατανιά ήταν σαφώς καλύτερη από τον αντίπαλό της και ευτύχησε να προηγηθεί στο 3’ με τη Χατζηλιώντα, ενώ το τελικό 2-0 σημείωσε η Πούλιου, που πέρασε 4 παίκτριες και πλάσαρε στη γωνία της αντίπαλης τερματοφύλακα. Μάλιστα, η ίδια παίκτρια είχε αντίστοιχη φάση, με την μπάλα να καταλήγει στο δοκάρι.

Οι Βολιώτισσες ήταν πολύ ανώτερες, μην αφήνοντας την ομάδα της Καρδίτσας να δείξει τις επιθετικές της αρετές, ενώ σε πολλές περιπτώσεις οι παίκτριες του Μαγνησιακού βγήκαν σε θέση τετ-α-τετ.

Για το Μαγνησιακό αγωνίστηκαν οι: Ξάνθη, Κανάκη (75’ Τζούμα), Σταμοπούλου, Μακεδών (85’ Πάσχου Κ.), Πέτση, Λεονταρίτη, Παπαπαύλου (65’ Παπαδοπούλου), Χουβαρδά (80’ Κίτσου), Χαντηλιώντα, Πούλιου, Πάσχου Ι.

Ηττήθηκε ο Βόλος 2004

Την ήττα γνώρισε η ομάδα του ΑΣ Βόλος 2004 από τις Αβάντιδες Χαλκίδας, με 3-0, για την 9η αγωνιστική του τρίτου ομίλου της Β’ Εθνικής γυναικών. Η ομάδα της Χαλκίδας, που παραμένει στην κορυφή του ομίλου της, άνοιξε το σκορ στο 38′ όταν μετά από πάσα στον κενό χώρο της Χριστοφορίδη, η Μυρτολάρι με ωραία τελική προσπάθεια έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Στο 50′ μετά από εκτέλεση κόρνερ της Λόγου και διώξιμο της μπάλας με τις γροθιές απ’ την πορτιέρο των γηπεδούχων η Μυρτολάρι με σουτ απ’ το ύψος της περιοχής διπλασίασε τα τέρματα των Αβαντίδων. Το τελικό 0-3 διαμορφώθηκε στο 75ο λεπτό, σε φάση που ξεκίνησε με εκτέλεση φάουλ της Λόγου με γέμισμα στη μεγάλη περιοχή και πλασέ με την μία απ’ τη Χριστοφορίδη. Οι φιλοξενούμενες είχαν και δοκάρι με τη Λόγου στο 25′.

Οι Βολιώτισσες της Ελένης Κουσκούνη, μετά το δυνατό ξεκίνημά τους στο πρώτο εικοσάλεπτο δεν κατάφεραν να περιορίσουν την πρωτοπόρο ομάδα, που πέτυχε την 7η νίκη της σε ισάριθμα παιχνίδια.

ΒΟΛΟΣ 2004 (Ελένη Κουσκούνη): Μιχαλακάκη, Τσελίκα (50′ Κουλοχέρη), Νικάκη (60′ Πουρσανίδου), Αβντόλλι, Κουμιώτην(50′ Βαϊνοπούλου), Νέννε, Γρηγοριάδη (44’ Γκέκα, Βέτσικα, Παπασακελλάριου, Βαΐνοπούλου.

ΑΒΑΝΤΙΔΕΣ (Γιώργος Νίκας): Νταβαντζή, Στεφανοπούλου, Μπίμη, Αυλωναρίτη, Τσώκου, Ζώγα, Μυρτολλάρι (78′ Δήμου), Δάρλα (73′ Γαγάρα), Χριστοφορίδη, Λόγου, Νίκα.

ΔΗΜΗΤΡΑ ΓΚΟΥΝΤΕΛΙΑ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου