ΠΟΛΟ

Πρόκριση για τον ΟΥΚ Βόλου στο πρωτάθλημα εφήβων

πρόκριση-για-τον-ουκ-βόλου-στο-πρωτάθλ-616632

Με μία ομάδα θα εκπροσωπηθεί ο Βόλος στη δεύτερη φάση του πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης Εφήβων, με τον ΟΥΚ Βόλου να καταφέρνει να πάρει την πρόκριση στην επόμενη φάση, μετά το πέρα της πρώτης φάσης, που για τον Ομιλο Βόλου πραγματοποιήθηκε στο κολυμβητήριο του ΕΑΚ Βόλου «Ιάσων Ζηργάνος».

Ρεπορτάζ: ΔΗΜΗΤΡΑ ΓΚΟΥΝΤΕΛΙΑ

Η ομάδα του Γιώργου Ντόνα κατέλαβε την 3η θέση κερδίζοντας εύκολα τον ΟΕΑ/ΝΑΒ στο Βολιώτικο ντέρμπι που ολοκλήρωσε την τελευταία αγωνιστική χθες το απόγευμα (14-1), γνωρίζοντας την ήττα από την ισχυρή Βουλιαγμένη, που πέτυχε τρεις νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια και πήρε άνετα την πρώτη θέση.

Παράλληλα, ο ΟΥΚ ήταν ισόπαλος με την ομάδα του Νηρέα Λαμίας (10-10), που είχε καλύτερη διαφορά τερμάτων και κατέλαβε την 2η θέση. Αντίθετα, ο ΟΕΑ/ΝΑΒ δεν κατάφερε να πάρει ένα από τα τρία εισιτήρια που οδηγούσαν σε συνέχεια των αγωνιστικών υποχρεώσεων, ολοκληρώνοντας την προσπάθειά του στην 4η θέση.

Αποτελέσματα:

ΟΕΑ/ΝΑΒ-Νηρέας Λαμίας 1-27

ΟΥΚ Βόλου-ΝΟ Βουλιαγμένης 1-16

ΟΕΑ/ΝΑΒ-ΝΟ Βουλιαγμένης 0-18

ΟΥΚ Βόλου-Νηρέας Λαμίας 10-10

Νηρέας Λαμίας -ΝΟ Βουλιαγμένης 2-11

ΟΥΚ Βόλου-ΟΕΑ/ΝΑΒ 14-1

Βαθμολογία

ΝΟ Βουλιαγμένης 9

Νηρέας Λαμίας 4

ΟΥΚ Βόλου 4

ΟΕΑ/ΝΑΒ 0

Οι συνθέσεις των ομάδων του Βόλου ήταν:
Ο.Υ.Κ.Β.
(προπονητής Γιώργος Ντόνας): Γιάννης Μόσιος, Αλέξανδρος Ανδρόνογλου, Μάριος Βάτσος, Βασίλης Βλιώρας, Δημήτρης Κοκκινάκης, Γιώργος Τσίχλας, Στράτος Τσίχλας, Γιώργος Καλλιμόπουλος, Αριστείδης Νιζάμης, Γεράσιμος Γεωργιάδης, Πάρης Μορφονιός, Δημήτρης Μπομπός, Γιάννης Γκανάτσιος, Μάρκος Ντόνας, Βαγγέλης Στεφάνου.
ΟΕΑ/ΝΑΒ (προπονητής Λάμπρος Καρύδας): Νίκος Καλατζής, Αργύρης Σαρακατσάνος, Αναστάσιος Μιχαηλίδης, Στάθης Ακρίβος, Δημήτρης Χαρίσης, Δημήτρης Χαλατσόπουλος, Κωνσταντίνος Παγωνόπουλος, Γιάννης Καλαβρός, Νίκος Χιλντεπάτογλου, Γιώργος Τηνιακός, Αγγελος Ιωαννίδης, Γιώργος Βαμβάκος, Γιώργος Κοντονάτσιος, Ευθύμης Γιάνναρος, Νίκος Λάμπης.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου