ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Και τώρα Φωκικός

και-τώρα-φωκικός-446851

Η προετοιμασία της ομάδας της Νίκης Βόλου για το εντός έδρας παιχνίδι με τον Φωκικό στο Παντελής Μαγουλάς ξεκίνησε χθες. Οι παίκτες έχοντας αναλογιστεί την κρισιμότητα της αναμέτρησης της Τετάρτης δείχνουν ιδιαίτερη διάθεση και αισιοδοξούν ότι και με την βοήθεια του κόσμου τους θα κατακτήσουν τους τρεις βαθμούς που θα κρατήσουν την ομάδα ζωντανή στη διεκδίκηση μιας θέσης που οδηγεί στα πλέι οφ της Football League 2, ώστε να διεκδικήσουν την άνοδο στην παραπάνω κατηγορία.

Στη Νίκη δεν φοβούνται το Φωκικό. Το μόνο που τους απασχολεί είναι η δική τους απόδοση στο ντέρμπι της 30ης αγωνιστικής. Θεωρούν ότι αν καταφέρουν και παίξουν ανάλογα με τις δυνατότητές τους και έχοντας και τη βοήθεια του κόσμου τους, που εκτός ότι θα ενθαρρύνει τους ίδιους θα δημιουργήσει και μια ατμόσφαιρα που θα αποθαρρύνει τους φιλοξενούμενους, θα είναι οι απόλυτοι κυρίαρχοι της αναμέτρησης.

Η αγωνιστική που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη είναι ιδιαίτερα σημαντική. Η Νίκη με τους τρεις βαθμούς περνάει τον Φωκικό στον βαθμολογικό πίνακα. Παράλληλα υπάρχει το ντέρμπι της Καλλονής με την πρωτοπόρο Επανωμή, ενώ την ίδια ώρα τα Γιαννιτσά θα έχουν εξαιρετικά επικίνδυνη εκτός έδρας αποστολή στην Κρανούλα. Αν τα αποτελέσματα ευνοήσουν την κυανόλευκη ομάδα, τότε ίσως πιάσει ακόμα στη δεύτερη θέση την ομάδα της Μυτιλήνης. Να θυμίσουμε ότι η Νίκη βρίσκεται τρεις βαθμούς διαφορά από τη δεύτερη θέση και δυο από την τρίτη την οποία μοιράζονται Φωκικός και Γιαννιτσά.

Ανεβάζει ρυθμούς ο Τσάγγαρης

Το θετικό για τον Βέλικο Ντόβενταν είναι ότι ανεβάζει καθημερινά ρυθμούς και ο Γιάννης Τσάγγαρης και όλα δείχνουν ότι θα είναι απολύτως έτοιμος και θα βρίσκεται στη διάθεσή του για το κρίσιμο παιχνίδι της Τετάρτης. Αν ο Βολιώτης συμπεριληφθεί στην αποστολή, τότε η ομάδα θα παραταχθεί πάνοπλη, αφού δεν υπάρχουν άλλα προβλήματα, ενώ επιστρέφουν και οι Καρακώστας και Βλάχος που ήταν τιμωρημένοι στο προηγούμενο ματς. Χθες οι κυανόλευκοι προπονήθηκαν στο γήπεδο με πλαστικό χλοοτάπητα της Δημητριάς, αφού δεν υπήρχε άλλη λύση, ενώ η προετοιμασία θα συνεχιστεί με προπόνηση σήμερα το απόγευμα.

 

 

 

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου