Βραδιά βραβεύσεων για τον Βόλος 2004

Τελευταία ενημέρωση: 2019-02-15, 14:23:30
Τιμήθηκε η... παλιοσειρά των ερυθρόλευκων
Βραδιά βραβεύσεων για τον Βόλος 2004

Μια ξεχωριστή βραδιά περίμενε την οικογένεια του Α.Σ. Βόλος 2004, η οποία στην ετήσια κοπή της βασιλόπιτας πραγματοποίησε και τον ετήσιο χορό της, τιμώντας το παρελθόν και βραβεύοντας το μέλλον. Οπως αναφέρει η ανακοίνωση των ερυθρόλευκων:

«Σε μια πολύ όμορφη και ζεστή ατμόσφαιρα την προηγούμενη Παρασκευή, η ομάδα μας έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα και πραγματοποίησε τον ετήσιο χορό της στο κέντρο «Γκάζι» στον Βόλο.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν σύσσωμη η διοίκηση, οι προπονήτριες και οι παίκτριες της αγωνιστικής ομάδας, αλλά και της ακαδημίας του συλλόγου. Παρούσες και αρκετές παλιές παίκτριες της ομάδας, δείχνοντας το δέσιμο που υπάρχει με τον σύλλογο. Κοντά μας επίσης και πολλοί από τους χορηγούς της ομάδας φέτος, γονείς των παικτριών, αλλά και αρκετοί φίλοι της ομάδας μας.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με βραβεύσεις σε τρεις παίκτριες της ομάδας για την προηγούμενη χρονιά και το πρωτάθλημα της Α’ Εθνικής:

Η ΧΡΥΣΑ ΓΑΤΣΙΟΥ πρώτη σκόρερ για τη σεζόν 2017 – 2018.

Η ΜΑΡΙΑ ΑΒΝΤΟΛΙ πρώτη σε συμμετοχές για τη σεζόν 2017 – 2018

και η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΒΑΪΝΟΠΟΥΛΟΥ πρωτοεμφανιζόμενη στην Α’ Εθνική.

Η διοίκηση του συλλόγου βράβευσε με αναμνηστικό δίπλωμα για την προσφορά τους στον σύλλογο και τις ΜΑΡΙΑ ΓΟΥΓΟΥΣΗ, ΦΕΝΙΑ ΜΠΑΛΑΜΟΥΤΗ, ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ ΛΟΥΛΟΓΕΩΡΓΟΥ, ΕΛΕΝΑ ΚΟΥΣΚΟΥΝΗ και ΕΥΑ ΖΑΜΠΑΚΑ.

Τυχερές της βραδιάς αφού βρήκαν το φλουρί στις δύο πίτες ήταν η ΧΡΥΣΑ ΒΕΤΣΙΚΑ από την αγωνιστική ομάδα που κέρδισε ένα tablet προσφορά της WIND στον Βόλο και η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΖΑΦΕΙΡΙΟΥ από την ακαδημία, που κέρδισε ένα ποδήλατο προσφορά της διοίκησης. Ευχαριστούμε όλους όσοι βρέθηκαν κοντά μας και μας τίμησαν με την παρουσία τους».

 

Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
7
+
4
=