ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Δεν ρισκάρει η ΠΑΕ Βόλος με Κότο …χάνει το ρεκόρ του ο Γκαλίτσιος

δεν-ρισκάρει-η-παε-βόλος-με-κότο-χάνε-619127

Με δύο απουσίες και έχοντας στόχο την 14η φετινή νίκη η ΠΑΕ Βόλος με αέρα πρωτοπόρου θα υποδεχθεί την Κυριακή στη Νεάπολη τη Δόξα Δράμας για την 17η αγωνιστική της Football League.

Επιμέλεια: ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Ο Βόλος ΝΠΣ ΠΑΕ θέλει να διατηρήσει, αλλά και να αυξήσει τη διαφορά από τους δευτεροτρίτους και ο Χουάν Φεράντο για το κυριακάτικο ματς δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Ισπανό Κάρλες Κότο και τον Αλέξανδρο Γκαλίτσιο που συμπλήρωσε κάρτες, ενώ επίσης δεν υπολογίζονται και οι τραυματίες Ρούσσος και Καραγκιολίδης.

Ο Ισπανός μεσοεπιθετικός Κάρλες Κότο που στην 13η συμμετοχή του στο ματς με τον Ηρακλή τραυματίσθηκε επανήλθε πάντως στις προπονήσεις αλλά ο προπονητής δεν θα ρισκάρει τη συμμετοχή του κάτι που πιθανόν θα συμβεί την επόμενη αγωνιστική.

Η απουσία για τον Αλέξανδρο Γκαλίτσιο την Κυριακή θα είναι για πρώτη φορά καθώς ο 25χρονος κεντρικός αμυντικός θα χάσει το ρεκόρ του αφού είναι ο μόνος που έχει παίξει και στα 16 ώς τώρα ματς της ΠΑΕ Βόλος χωρίς να χάσει λεπτό (1.440) ενώ έχει πετύχει και δύο γκολ.

Ο προπονητής της ΠΑΕ Βόλος Χουάν Φεράντο γράφει κι αυτός τα δικά του ρεκόρ αφού την περασμένη Κυριακή κάθισε για 50ή φορά στον πάγκο και οι αριθμοί του είναι εντυπωσιακοί (πέρσι στη Γ΄ Εθνικη 24-4-2 και φέτος στη Β΄ 13-2-1 και 2-1-1 στο Κύπελλο), ενώ στη δεύτερη χρονιά του είναι κοντά και στην 2η άνοδο.

Η ΠΑΕ Βόλος είναι 1η με 41 βαθμούς είναι πλέον στο +11 από τον από 2ο Απόλλωνα Λάρισας (30), στο +12 από την Κέρκυρα που είναι 3η (29 β.) με τη βολιώτικη ομάδα να είναι στο +16 από Παναχαϊκή και Πλατανιά που έχουν 25 β., ενώ πιο πίσω είναι Καλαμαριά (24), Εργοτέλης (23) και στους 22 βαθμούς είναι ο Ηρακλής και η Δόξα Δράμας που την Κυριακή είναι αντίπαλος στη Νεάπολη.

Δραγούσης διαιτητής

Την αναμέτρηση του Βόλος ΝΠΣ ΠΑΕ με τη Δόξα Δράμας την Κυριακή 17/2 στις 15.00 στο στάδιο της Νεάπολης θα διευθύνει ο Θανάσης Δραγούσης από την ΕΠΣ Κιλκίς.

Ο Θανάσης Δραγούσης έχει σφυρίξει συνολικά 7 και φέτος άλλα 3 ματς Β΄ Εθνικής (Ηρακλής-Εργοτέλης 2-1, Κέρκυρα-Δόξα Δράμας 3-0 και Ηρακλής-Ηρόδοτος 1-0) και 37 της Γ΄ Εθνικής, ενώ πέρσι είχε βρεθεί στον δρόμο της ανόδου της βολιώτικης ομάδας και στις 13/5/18 σφύριξε το Απόλλων Παραλιμνίου – Βόλος ΝΠΣ 0-1.

Την Κυριακή στη Νεάπολη θα έχει βοηθούς τους Νίκο Τυριακίδη από την ΕΠΣ Μακεδονίας και τον Χρήστο Κρυώνα από την ΕΠΣ Σερρών. Τέταρτος διαιτητής ορίστηκε ο Λάμπρος Μπεκιάρης από την ΕΠΣ Καρδίτσας, ενώ παρατηρητής θα είναι ο Πέτρος Δροσινός από την ΕΠΣ Χαλκιδικής.

Στον άλλο σημαντικό αγώνα της 17ης αγωνιστικής στη Φούτμπολ Λιγκ του Ηρακλή με την Κέρκυρα ορίστηκε ο Κατσικογιάννης του Συνδέσμου Ηπείρου.

Αναλυτικά οι αγώνες και οι διαιτητές:

Σάββατο (16/2)

15.00 Εργοτέλης – ΑΟΧ/Κισσαμικός

Διαιτητής: Κολύτας (Λασιθίου)

Κυριακή (17/2)

15.00 Σπάρτη – Παναχαϊκή

Διαιτητής: Δραγάτης (Ανατολικής Αττικής)

15.00 Απόλλων Λάρισας – Αιγινιακός

Διαιτητής: Ματσούκας (Αιτωλοακαρνανίας)

15.00 Τρίκαλα – Απόλλων Πόντου

Διαιτητής: Μπαϊλής (Πρέβεζας)

15.00 Ηρακλής – Κέρκυρα

Διαιτητής: Κατσικογιάννης (Ηπείρου)

15.00 Βόλος ΝΠΣ – Δόξα Δράμας

Διαιτητής: Δραγούσης (Κιλκίς)

15.00 Αήττητος – Ηρόδοτος

Διαιτητής: Περράκης (Αθηνών)

15.00 Πλατανιάς – Α.Ε. Καραϊσκάκης

Διαιτητής: Βεργέτης Χ. (Αρκαδίας)

Δύο τηλεοπτικά

Στη συνέχεια ο Βόλος ΝΠΣ ΠΑΕ έχει να παίξει Καλαμαριά και Κρήτη με Εργοτέλη ενώ ενδιάμεσα θα υποδεχτεί τα Χανιά με δυο ματς να είναι τηλεοπτικά. Για τα ματς που θα καλυφθούν τηλεοπτικά όπως γνωστοποιήθηκε για τη 18η «στροφή» θα καλυφθούν τα Παναχαϊκή – Απόλλων Λάρισας και Κυριακή (24/2) Απόλλων Πόντου – Βόλος ΝΠΣ, για τη 19η τα Πλατανιάς – Απόλλων Πόντου και Ηρακλής – Παναχαϊκή, ενώ το Βόλος ΝΠΣ – ΑΟΧ-Κισσαμικός είναι Σάββατο (2/3) και για την 20ή που είναι μεσοβδόμαδη από την ΕΡΤ 3 θα μεταδοθούν τα Εργοτέλης – Βόλος ΝΠΣ (Τετάρτη (6/3) και ΑΟΧ-Κισσαμικός – Πλατανιάς.

Οριστικοποιήθηκε το αυτονόητο

Το αυτονόητο οριστικοποιήθηκε με τελεσιδικία υπέρ της ΠΑΕ Βόλος. Οριστικά στον Βόλος ΝΠΣ ΠΑΕ κατακυρώθηκαν οι τρεις βαθμοί για τον αγώνα με τη Δόξα Δράμας από τον α’ γύρο της Β’ Εθνικής. Αυτό αποφασίστηκε από την Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ, που απέρριψε την προσφυγή των Δραμινών κατά της πρωτόδικης απόφασης, έστω κι ένα γύρο μετά!

Το παιχνίδι το είχε κερδίσει η Δόξα, όμως ο Βόλος ΝΠΣ είχε κάνει ένσταση για την αντικανονική δήλωση στο φύλλο αγώνα του γιατρού της αναμέτρησης, αλλά και ως γιατρού της γηπεδούχου ομάδας. Το Πρωτοβάθμιο Πειθαρχικό της Football League είχε φυσιολογικά δικαιώσει τους Βολιώτες και η Δόξα επανήλθε με νέα ένσταση, ωστόσο το αποτέλεσμα ήταν αρνητικό και πάλι γι’ αυτήν.

Ετσι το παιχνίδι της Κυριακής (17/2) ανάμεσα στις δύο ομάδες για τον β’ γύρο αποκτά νέο ενδιαφέρον, αφού το πρώτο κρίθηκε στις δικαστικές αίθουσες.

Παραλαβή ονομαστικών μετοχών

Η ΠΑΕ Βόλος ενημερώνει τους μετόχους της, που δεν έχουν παραλάβει ακόμα τις ονομαστικές τους μετοχές, ότι μπορούν να τις παραλάβουν καθημερινά από τα γραφεία της ομάδας (Αργοναυτών 15, 1ος όροφος), με την επίδειξη της αστυνομικής τους ταυτότητας. Ωρες λειτουργίας γραφείων καθημερινά 09.00 – 14.00 και 18.00 – 21.00 και Σάββατο 09.00 – 14.00.

Γενική συνέλευση για αύξηση μετοχικού κεφαλαίου της ΠΑΕ Βόλος

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΑΕ Βόλος καλεί τους μετόχους της σε έκτακτη γενική συνέλευση σήμερα 15η Φεβρουαρίου ημέρα Παρασκευή και ώρα 18:30 στα γραφεία της ΠΑΕ (Αργοναυτών 15, Βόλος), για συζήτηση και λήψη αποφάσεων επί του παρακάτω θέματος:

«Αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρείας με τροποποίηση του άρθρου 7 του εταιρικού καταστατικού».

Σε περίπτωση κατά την οποία δεν επιτευχθεί απαρτία για τη συζήτηση και λήψη αποφάσεως επί ενός ή περισσοτέρων θεμάτων οι μέτοχοι καλούνται με την παρούσα και χωρίς δημοσίευση ιδιαίτερων προσκλήσεων σε α’ επαναληπτική συνέλευση την 20ή Φεβρουαρίου ημέρα Τετάρτη και ώρα 20:00 και εφόσον παραστεί ανάγκη σε β’ επαναληπτική συνέλευση την 22η Φεβρουαρίου ημέρα Παρασκευή και ώρα 20:00 οι οποίες θα λάβουν χώρα επίσης στα γραφεία της ΠΑΕ.

Οι μέτοχοι που θέλουν να πάρουν μέρος στην παραπάνω γενική συνέλευση οφείλουν, πριν από τη γενική συνέλευση, να δηλώσουν στην εταιρεία την συμμετοχή και των αριθμών των μετοχών τους καθώς και τα τυχόν έγγραφα αντιπροσώπευσης και να συμμορφωθούν εν γένει με τις διατάξεις του Νόμου και του καταστατικού της εταιρείας.

Με Δόξα …και οι Νέοι της ΠΑΕ Βόλος

Με τη διεξαγωγή της 9ης αγωνιστικής για τον 2ο όμιλο συνεχίζεται το Σαββατοκύριακο (16-17/2) η δράση στο πρωτάθλημα Νέων της Β’ Εθνικής και η ομάδα Νέων της ΠΑΕ Βόλος θα υποδεχτεί αύριο τη Δόξα. Αναλυτικά το πρόγραμμα στον 2ο όμιλο (9η αγωνιστική):

Σάββατο (16/2)

13:00 Απόλλων Πόντου – Αιγινιακός (Αριστοτέλης Καλαμαριάς)

15:00 Βόλος – Δόξα Δράμας (ΕΑΚ Βόλου)

15:00 Ηρακλής – Α.Ε. Καραϊσκάκης (Μίκρας Θεσσαλονίκης)

Κυριακή (17/2)

11:30 Απόλλων Λάρισας – Κέρκυρα (Συκουρίου Τεμπών).

Οι Νέοι της ΠΑΕ Βόλος για το πρωτάθλημα Νέων προέρχονται από σημαντικό τρίποντο εκτός έδρας καθώς η βολιώτικη Κ-19 με προπονητή τον Δημήτρη Κόφφα πήρε το διπλό με σκορ 0-1 κόντρα στον Απόλλωνα Πόντου στη Θεσσαλονίκη για την 8η αγωνιστική.

Ολα τα ώς τώρα αποτελέσματα των Νέων της ΠΑΕ Βόλος ήταν:

ΝΠΣ Βόλος-Απόλλων Πόντου 0-2

Δόξα Δράμας -ΝΠΣ Βόλος 0-0

Απόλλων Λάρισας-ΝΠΣ Βόλος 1-0

ΝΠΣ Βόλος-Αιγινιακός 2-1

Α.Ε Καραϊσκάκης Άρτας-ΝΠΣ Βόλος 1-1

ΝΠΣ Βόλος-Α.Ο Κασσιόπη 1-2

ΝΠΣ Βόλος- Ηρακλής 1-4

Απόλλων Πόντου-ΝΠΣ Βόλος 0-1

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

1. Ηρακλής 24

2. Κέρκυρα 17

3. Δόξα Δράμας 15

4. Απόλλων Πόντου 9

5. Απόλλων Λάρισας 9

6. Bόλος ΝΠΣ 8

7. Aιγινιακός 6

8. Α.Ε. Καραϊσκάκης 3

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου