ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ποντάρει και στη δύναμη του κόσμου

ποντάρει-και-στη-δύναμη-του-κόσμου-619227

Στην τελική ευθεία μπαίνει πλέον η προετοιμασία του Ολυμπιακού Βόλου για το ντέρμπι της πρωτιάς με τη Νίκη στο Πανθεσσαλικό σε μια αναμέτρηση που θα διεξαχθεί την Κυριακή 17 Φεβρουαρίου στις 15.00.

Επιμέλεια: ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Το κυριακάτικο ντέρμπι ανάμεσα στον Ολυμπιακό και στη Νίκη θα κρίνει πολλά, όσον αφορά στη «μάχη» της πρωτιάς και της απευθείας ανόδου και με τους ερυθρόλευκους να μην έχουν αγωνιστικά προβλήματα και να επιδιώκουν μόνο νίκη καθώς μονό έτσι προσπερνά την αντίπαλό του.

Σε αυτή του την προσπάθεια ο Ολυμπιακός ποντάρει στο ποιοτικό του ρόστερ, στις προσθήκες του Γενάρη, αλλά και στη δύναμη του κόσμου που αναμένεται να δώσει δυναμικό «παρών» την Κυριακή.

Οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού θα καθίσουν στο βόρειο πέταλο (οι οργανωμένοι) και στη σκεπαστή εξέδρα οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας και απλών εισιτηρίων, ενώ χθες ανακοινώθηκαν από τη διοίκηση του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου οι τιμές των εισιτηρίων που θα ισχύσουν στο ντέρμπι της Κυριακής 17/2 με τη Νίκη και το ότι θα υπάρξει και προπώληση από συγκεκριμένα σημεία. Αναλυτικά η ανακοίνωση έχει ως εξής: «Η Διοίκηση του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 καλεί όλο τον φίλαθλο κόσμο την Κυριακή 17 Φεβρουαρίου, στις 15:00, στο Πανθεσσαλικό Στάδιο Βόλου, όπου η ομάδα μας θα αντιμετωπίσει για την 19η αγωνιστική του πρωταθλήματος Γ’ Εθνικής τη Νίκη Βόλου. Οι τιμές εισιτηρίων ανά κατηγορία είναι οι εξής:

Τιμή εισιτηρίου 10€ (πρόσβαση στη σκεπαστή κερκίδα και στο πέταλο φιλοξενούμενων).

Τιμή εισιτηρίου 7€ (πρόσβαση στο βόρειο πέταλο) **δυνατότητα αγοράς εισιτηρίου αποκλειστικά και μόνο από τον σύνδεσμο οργανωμένων φιλάθλων Austrian Boys.

Παιδιά μέχρι έως 12 ετών δωρεάν με απαραίτητη την συνοδεία κηδεμόνα (ισχύει και για τις δύο εισόδους).

Η είσοδος των φιλάθλων μας θα γίνεται από την 3η πεζογέφυρα με πρόσβαση τόσο στη σκεπαστή κερκίδα όσο και στο βόρειο πέταλο. Το εκδοτήριο στην είσοδο της 3ης πεζογέφυρας θα λειτουργεί από τις 13:30.

Οι φίλαθλοι της φιλοξενούμενης ομάδας θα εισέλθουν αποκλειστικά και μόνο από την 1η πεζογέφυρα όπου και θα λειτουργεί εκδοτήριο για τις ανάγκες τους ώστε παρακολουθήσουν την αναμέτρηση από το νότιο πέταλο. Το εκδοτήριο στην είσοδο της 1ης πεζογέφυρας θα λειτουργεί από τις 13:30.

Να σημειωθεί ότι απαγορεύεται ρητά η στάση και η στάθμευση στο περιστύλιο του Πανθεσσαλικού Σταδίου, καθώς εμποδίζεται η διέλευση των ασθενοφόρων του ΕΚΑΒ.

Επίσης, η Διοίκηση του Α.Σ. Ολυμπιακού Βόλου για την καλύτερη εξυπηρέτηση των φιλάθλων της, τους ενημερώνει πως ξεκινά από σήμερα την προπώληση εισιτηρίων από τα εξής σημεία:

Γραφείο Ποδοσφαιρικού τμήματος, Πανθεσσαλικό Στάδιο, 9:30 – 14:30 & 18:00 – 21:00.

Γραφείο Ερασιτέχνη, Ιάσονος με Λώρη, 5ος όροφος, ώρες λειτουργίας 10.00 – 12.00 & 18.00 – 20.00.

Πρακτορείο ΟΠΑΠ ΣΤΡΑΚΑ, Ιάσονος 99, Βόλος.

Πρακτορείο ΟΠΑΠ Το Γούρικο, Ιωλκού 3, Βόλος.

Καφετέρια Da Luz, Δεληγιώργη 4, Βόλος.

Καφετέρια Cozy, Γιάννη Δήμου 114Α, Βόλος.

Σύνδεσμος Οργανωμένων Φιλάθλων “Austrian Boys”, αποκλειστικά και μόνο για το βόρειο πέταλο. Ολυμπιακός Βόλου για πάντα».

Το ντέρμπι Ολυμπιακός-Νίκη, στο Πανθεσσαλικό Στάδιο ορίστηκε να διευθύνει ο Δημήτρης Καραντώνης από την ΕΠΣ Ημαθίας ο οποίος φέτος έχει διευθύνει και το ματς της πρεμιέρας των ερυθρόλευκων στην Τσαριτσάνη(1-2).

Ανακοίνωση των Austrian Boys

Ανακοίνωση για το ματς της Κυριακής εξέδωσαν οι Austrian Boys. Αναλυτικά: «Την Κυριακή παίζουμε το ματς της χρονιάς με την αιώνια δεύτερη της πόλης. Απαιτούμε από τους παίκτες μας τους τρεις βαθμούς και να αφήσουν την ψυχή τους στο γήπεδο. Εμείς καλούμε από την πλευρά μας τον κόσμο μας να δώσει βροντερό «παρών» και με τη φωνή του να σβήσει τις φωνές των αντιπάλων. Ενημερώνουμε τον κόσμο ότι ο σύνδεσμος θα είναι ανοιχτός Σάββατο από τις 19.00 και μετά καθώς ότι θα υπάρχουν εισιτήρια του κυριακάτικου ντέρμπι. Την Κυριακή ο σύνδεσμος θα είναι ανοιχτός από τις 12.00 και όλοι μαζί θα αναχωρήσουμε για το γήπεδο στις 13.30».

Ικανοποίηση στον ΣΦΟΒ

Την ικανοποίησή της για την πρόσφατη συνάντηση με στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ Μαγνησίας εκφράζει η διοίκηση του Συνδέσμου Φιλάθλων Ολυμπιακού Βόλου με ανακοίνωσή στην οποία αναφέρουν τα εξής: «Πριν λίγες μέρες πραγματοποιήθηκε μεγάλη και σημαντική σύσκεψη στα γραφεία της ΚΟ του τοπικού ΣΥΡΙΖΑ, μεταξύ μελών της Ν.Ε. και οπαδών του Ολυμπιακού Βόλου, δημοσιογράφων και του υποψήφιου δημάρχου κ. Ι. Αποστολάκη.

Το θέμα της σύσκεψης, η δικαίωση και η αποκατάσταση του Ολυμπιακού Βόλου μετά τις πρόσφατες τελεσίδικες δικαστικές αποφάσεις για το Κοριόπολις 1.

Η συνάντηση έγινε σε πολύ καλό κλίμα, υπήρξε κατανόηση, συναίνεση και συμφωνία από όλες τις πλευρές.

Η δικαίωση του Ολυμπιακού μας και η θέση του στη Super League από φέτος σαν 15ος είναι μονόδρομος και ό,τι πιο δίκαιο μπορεί να γίνει.

Είμαστε αισιόδοξοι. Ευχαριστούμε τα μέλη της Ν.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ για το ενδιαφέρον τους και την διάθεσή τους για να φέρουνε εις πέρας την δικαίωση του Ολυμπιακού Βόλου.

Αυτό που δεν έκαναν πριν λίγα χρόνια οι του ΠΑΣΟΚ και οι βουλευτές τους, σήμερα καλούνται οι του τοπικού ΣΥΡΙΖΑ με όλα τα πολιτικά πρόσωπα, τις υφυπουργούς κ. Παπανάτσιου, κ. Χρυσοβελώνη, τον γενικό γραμματέα του Υπ. Εσωτερικών κ. Πουλάκη, τους δύο βουλευτές κ.κ. Μεϊκόπουλο και Μπαλλή, να εκπληρώσουνε την μεγάλη τους αποστολή, να μας δώσουνε πίσω τα όνειρά μας και να γίνουνε οι ήρωες της πόλης μας.

Μας υποσχέθηκαν οι της Ν. Ε. ότι όλοι μαζί θα επισκεφτούνε τον πρωθυπουργό κ. Αλ. Τσίπρα για το παμβολιώτικο αίτημα μια μεγάλης πόλης.

Είμαστε αισιόδοξοι ότι όλοι μαζί θα το πετύχουμε. Την αποκατάσταση του δικαίου και της νομιμότητας. Και ο κόσμος του Ολυμπιακού ποτέ δεν ξεχνά και θα είμαστε ευγνώμονες για πάντα.

Ο Ολυμπιακός μας, η μεγαλύτερη επαρχιακή ομάδα στην χώρα μας με 18.000 κόσμο να γεμίζει το Πανθεσσαλικό, θα δικαιωθεί και θα παίξει στη Super League, εκεί που ήτανε, εκεί που του αξίζει.

Ο αγώνας τώρα αρχίζει. Να δικαιωθούνε οι 30 πορείες μας μέσα σ’ έναν χρόνο.

Να επιστρέψει το χαμόγελό μας, η περηφάνια, οι στόχοι, το όραμα και η ελπίδα.

Ταυτόχρονα δεν ξεχνάμε τους φετινούς στόχους και αγώνες και καλούμαστε σε μεγάλη συσπείρωση και ενότητα, δηλώνουμε δυνατοί και ζωντανοί, εγγυόμαστε το μέλλον του Συλλόγου και κρατάμε όρθια την αγαπημένη μας ομάδα».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου