ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Bολιώτες πρωταθλητές Ελλάδας στον αθλητικό χορό

bολιώτες-πρωταθλητές-ελλάδας-στον-αθλ-621625

Πρωτοφανής για τα ελληνικά και βολιώτικα δεδομένα του αθλητικού χορού είναι η επιτυχία των αθλητών της σχολής χορού «Love 2 Dance – Volos Dancesport Academy». Συγκεκριμένα την περασμένη Κυριακή διεξήχθη στην Αθήνα, στο κατάμεστο κλειστό γήπεδο Αμαρουσίου, το πρωτάθλημα Ελλάδος 2019 αθλητικού χορού από την Εθνική Χοροαθλητική Ομοσπονδία Ελλάδος. Και όπως αναφέρεται από την ακαδημία: «Τα θριαμβευτικά αποτελέσματα είναι μια δικαίωση για τη μακράν καλύτερη σχολή χορού του Βόλου και μία από τις κορυφαίες πανελλαδικά».

Νικολάι Κόλεβ – Κατερίνα Κρατήρα: Πρωταθλητές Ελλάδος 2019 στη ΔΘΝ κλάση Latin Adults (5 dance). Στη δυσκολότερη και πολυπληθέστερη από συμμετοχές κατηγορία, οι αθλητές, αλλά και συγχρόνως προπονητές της «Love 2 Dance» καταλαμβάνουν την 1η θέση και τον τίτλο του πρωταθλητή Ελλάδος, αποδεικνύοντας πλέον και με τη σφραγίδα ότι είναι το καλύτερο αθλητικό ζευγάρι της Ελλάδας.

Κωνσταντίνος Κρατήρας – Λίλα Καρτάλη: Πρωταθλητές Ελλάδος 2019 στη ΔΘΝ κλάση Latin Junior (5 dance). Το μόλις λίγων μηνών αθλητικό ζευγάρι με το αστείρευτο ταλέντο με την πολύ σκληρή δουλειά υπό την καθοδήγηση και επίβλεψη των προπονητών τους Νικολάι και Κατερίνα, αλλά και με πολλές θυσίες και κόπο κατέκτησαν την 1η θέση και τον τίτλο του πρωταθλητή στην ιδιαίτερα δύσκολη διεθνή κατηγορία που συμμετείχαν.

Αχιλλέας Κρανούλης – Ζωή Παπαϊωάννου: Πρωταθλητές Ελλάδος 2019 στη ΔΘΝ κλάση Standard Adults (5 dance). Ενα σχετικά νέο ζευγάρι λίγων μηνών από τη Λάρισα, χορεύει standard & latin, κατέκτησε την 1η θέση και τον τίτλο του πρωταθλητή στη διεθνή κατηγορία που συμμετείχε.

Ολα τα παραπάνω ζευγάρια έχουν κάνει το μεγαλύτερο βήμα, που πέραν του τίτλου του πρωταθλητή Ελλάδος, τους δίνει το δικαίωμα να εκπροσωπήσουν τη χώρα μας στα ευρωπαϊκά και παγκόσμια πρωταθλήματα 2019.

Επιπλέον διακρίσεις των χορευτών της σχολής:

Κωνσταντίνος Κρατήρας – Λίλα Καρτάλη: 2η θέση και αργυρό μετάλλιο στην κατηγορία 1 dance waltz junior.

Αχιλλέας Κρανούλης – Ζωή Παπαϊωάννου: 2η θέση 3 dance latin.

Κωνσταντίνος Πετρόπουλος – Φωτεινή Αγάπη Κατσιούπη: 1η θέση 1 dance waltz juvenile, 1η θέση 1 dance cha cha juvenile, 1η θέση 1 dance jive juvenile.

Νίκος Πεκρίδης – Πένυ Στεργίου: 2η θέση 1 dance rumba adults, 3η θέση 3 dance latin adults.

Ελίτα Μπουρού: 1η θέση Solo rumba youth.

Αμέλα Πέππα: 2η θέση Solo cha cha youth.

Εύη Παπαδοπούλου: 6η θέση Solo cha cha junior».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου