ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ζωντανή στο κυνήγι της ανόδου

ζωντανή-στο-κυνήγι-της-ανόδου-435604

Ζωντανή στο κυνήγι της ανόδου παραμένει η Νίκη Βόλου μετά και την τελευταία της επιτυχία και επικράτηση με 3-1 επί της Ζακύνθου στο Παντελής Μαγουλάς για την 29η αγωνιστική της Football League. Οι κυανόλευκοι πλέον προετοιμάζονται για ακόμη έναν εντός έδρας τελικό, αυτή τη φορά με τον Φωκικό την ερχόμενη Τετάρτη, τέσσερις στροφές πριν το τέλος.

Μπουσινάκης: «Σημασία έχει η νίκη»

Ενας από τους ποδοσφαιριστές που ξεσήκωσε στα τελευταία παιχνίδια τον κόσμο στο Παντελής Μαγουλάς είναι ο Περικλής Μπουσινάκης ο οποίος έχει πετύχει σε δέκα παρουσίες 3 τέρματα, ωστόσο την Τετάρτη δεν βρήκε το δρόμο προς τα δίχτυα αλλά ήταν αυτός που ξεκίνησε τις φάσεις στα τέρματα των Ντάνισιτς και Στουρνάρα. Ο ίδιος δηλώνει στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ: «Σημασία για εμένα έχει πάνω από όλα να κερδίζει η ομάδα και να παίρνει τη νίκη σε κάθε παιχνίδι που δίνει, είτε είναι εντός είτε είναι εκτός έδρας. Το να σκοράρω βέβαια είναι κάτι που με κάνει αρκετά χαρούμενο, αφού έρχομαι πιο κοντά με τον φανταστικό κόσμο μας. Όπως όμως σκέφτομαι εγώ σκέφτεται και όλη η ομάδα και αυτό είναι που μετράει. Όλοι βάζουν το καλό του συνόλου πάνω από το προσωπικό και για αυτό πιστεύω πως μπορούμε να κάνουμε την ανατροπή και να πανηγυρίσουμε στο τέλος». Για το ερχόμενο παιχνίδι με τον Φωκικό είπε: «Μέλημά μας και μοναδική σκέψη μας πλέον είναι η κατάκτηση των τριών βαθμών κόντρα στον Φωκικό. Σε αυτό το παιχνίδι πρέπει να τα δώσουμε όλα και με τη βοήθεια του κόσμου να πανηγυρίσουμε ακόμη τρεις πολύτιμους βαθμούς».

Συνέχεια με Φωκικό

Οι παίκτες της Νίκης έκαναν το χρέος τους την περασμένη Τετάρτη και έκαμψαν την αντίσταση της Ζακύνθου, η οποία και προηγήθηκε δέκα λεπτά μετά τη σέντρα της επανάληψης στο Παντελής Μαγουλάς μετά από λάθος της άμυνας και τέρμα που πέτυχε ο Μπάστας. Οι κυανόλευκοι όμως έδειξαν χαρακτήρα και δεν άφησαν ένα λάθος να τους επηρεάσει και με σύμμαχο τον κόσμο τους έφθασαν σε μία ακόμη ανατροπή εντός έδρας. Η αρχή έγινε με την ισοφάριση που ήρθε μετά από γκολ του Ντάνισιτς στο 67’ και συνεχίστηκε μετά το τέλος των πανηγυρισμών με ακόμη ένα γκολ του Τσερκέζου στο 69’. Το κερασάκι στην τούρτα μπήκε με ακόμη ένα πανέμορφο τέρμα, αυτή την φορά δια ποδός Στουρνάρα ένα μόλις λεπτό πριν από την συμπλήρωση των 90’. Ο τεχνικός Βέλικο Ντόβενταν παρέταξε την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα για την ομάδα του, χρησιμοποιώντας τον Μπαϊμάκη κάτω από τα δοκάρια και το αγαπημένο του 4-3-3 που περιελάμβανε τον Στουρνάρα στη θέση του δεξιού οπισθοφύλακα και τον Τσερκέζο στην αντίστοιχη αριστερά. Την θέση των στόπερ κάλυψαν οι Παπαδήμας και Μαϊστρέλλης δίχως να έχουν πρόβλημα από τους αντίπαλους επιθετικούς πέρα από την φάση του γκολ που ήρθε μετά από λάθος του τελευταίου. Στην μεσαία γραμμή ο Μακράκης είχε ρόλο αμυντικού μέσου, ενώ στην δεξιά πλευρά κινούνταν ο Πετράς και στα αριστερά του ο Νάστος. Την επιθετική τριάδα αποτέλεσαν οι Μπουσινάκης στα δεξιά, Ντάνισιτς στην κορυφή και Ναβαρέτε αριστερά σε νέο ρόλο. Ο Σέρβος τεχνικός πάντως δεν έδειξε ικανοποιημένος και ανακάτεψε την τράπουλα στην επανάληψη, αντικαθιστώντας τους Μακράκη και Πετρά με τους Κυπτίου και Βλαχοκυριάκο. Ο τεχνικός της Νίκης μοίρασε συγχαρητήρια χθες στους παίκτες του για την εμφάνιση που έκαναν και τόνισε πως η συνέχεια θα πρέπει να είναι ανάλογη. Πλέον η συνέχεια φέρνει τη Νίκη να φιλοξενεί την ομάδα του Φωκικού, η οποία και ηττήθηκε εντός έδρας με σκορ 1-3 στην τελευταία της υποχρέωση κόντρα στην Δόξα Κρανούλας. Χθες οι κυανόλευκοι που έλαβαν μέρος στο παιχνίδι κόντρα στην ομάδα της Ζακύνθου πραγματοποίησαν χαλάρωμα, ενώ όσοι είχαν ελάχιστο η καθόλου χρόνο συμμετοχής αγωνίστηκαν κόντρα στον Πύρασο σε φιλικό παιχνίδι που έγινε στην Νέα Αγχίαλο.

Υποσχέθηκε πληρωμές

Ικανοποιημένος με το αποτέλεσμα ήταν μετά το παιχνίδι με την Ζάκυνθο ο Στράτος Γιδόπουλος. Ο πρόεδρος των κυανόλευκων υποσχέθηκε μάλιστα πληρωμές στο ποδοσφαιρικό τμήμα μετά το ματς με τον Φωκικό, το οποίο και ευελπιστεί να είναι νικηφόρο.

 

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου