ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ηττήθηκε από τον Οικονόμο «έχασε» και Αρσένο ο ΓΣΑ

ηττήθηκε-από-τον-οικονόμο-έχασε-και-624128

Κατήφορου… συνέχεια για τον ΓΣ Αλμυρού, που ηττήθηκε με 0-1 και από τον Οικονόμο Τσαριτσάνης, στο γήπεδο «Αθ. Ραγάζος» του Αλμυρού για την 18η αγωνιστική του πρωταθλήματος του 4ου Ομίλου της Γ’ Εθνικής και πλέον είναι και… ακυβέρνητος καθώς τόσο ο προπονητής Στέλιος Αρσένος όσο και ο βοηθός του Αργύρης Παλάσκας υπέβαλλαν τις παραιτήσεις τους μετά τη λήξη της αναμέτρησης.

Οι Αλμυριώτες, που παραμένουν χωρίς νίκη από τις 25 Νοεμβρίου 2018… έχοντας συμπληρώσει πλέον 9 αγωνιστικές χωρίς τους πολυπόθητους τρεις βαθμούς (εξαιρείται το παιχνίδι με την Αναγέννηση Καρδίτσας που κερδήθηκε στα χαρτιά), έχουν υποχωρήσει αισθητά στη βαθμολογία, ενώ πρέπει να ανασυνταχθούν άμεσα, καθώς από εκεί που η ομάδα κατέγραψε αξιοθαύμαστη πορεία, η κάμψη πια είναι αισθητή και συνεχιζόμενη.

Ο αγώνας

Στο αγωνιστικό κομμάτι, οι Αλμυριώτες έφτασαν πολύ κοντά στο γκολ στο 4’, όταν ο Γκίκα εκτέλεσε φάουλ και είδε την μπάλα να σταματά στο δεξί κάθετο δοκάρι του Νούσια.

Κάπου εκεί οι φιλοξενούμενοι… ξύπνησαν, με τον Καραλούλη στο 8’ να σουτάρει και τον Σταυράκη να το εξουδετερώνει. Η ομάδα της Τσαριτσάνης στη δεύτερη ουσιαστικά φάση της, πήρε το προβάδισμα με διαγώνιο σουτ του Σωτήρη Χάμου, που έγραψε το 1-0 για τον Οικονόμο.

Στο δεύτερο μέρος, το σύνολο του Στέλιου Αρσένου πίεσε αισθητά, προκειμένου να φτάσει αρχικά στο γκολ της ισοφάρισης, ωστόσο τόσο η ατυχία, όσο και η αποτελεσματικότητα των παικτών του Οικονόμου, που σε γενικές γραμμές θέλησαν να διαφυλάξουν τα νώτα τους, δεν άφησαν τον ΓΣ Αλμυρού να σκοράρει. Μάλιστα, η ομάδα της Τσαριτσάνης γινόταν σε αντεπιθέσεις επικίνδυνη με τον Μούλτσια στο 53’ που δεν έκανε κοντρόλ όπως θα ήθελε, προ του Σταυράκη και μια κεφαλιά του Τσακάλι στο 65’ που πέρασε εκατοστά πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του τερματοφύλακα του Αλμυρού.

Στο 66’ ο πρώην παίκτης του Αλμυρού Χατζής προσπάθησε να σκοράρει και δεύτερο τέρμα για τον Οικονόμο, ωστόσο ο Σταυράκης κατάφερε να του «κλέψει» την μπάλα, σώζοντας άλλωστε τους γηπεδούχους και στο 5ο λεπτό των καθυστερήσεων, νικώντας τον Ντούφα σε τετ-α-τετ.

ΓΣ ΑΛΜΥΡΟΥ-ΟΙΚΟΝΟΜΟΣ 0-1

Σκόρερ: 14’ Χάμος

Διαιτητής: Μιχούλια (Μακεδονίας)

Βοηθοί: Παπαδόπουλος, Ντάβελας (Μακεδονίας)

ΓΣ ΑΛΜΥΡΟΥ: Σταυράκης, Καρράς, Μπαρούτας, Δημηνάς (46’ Λουκάς), Ναουμίδης (73’ Παπακώστας), Βέργος (74’ Ματθαίου), Αλεξανδρής, Στουρνάρας, Τζοβάρας (46’ Τσελεπής), Γκίκας, Αναστασίου.

ΟΙΚΟΝΟΜΟΣ ΤΣΑΡΙΤΣΑΝΗΣ: Νούσιας, Καλφούντζος (38’ λ.τρ. Περτζιόνι), Μπουμπουνάρας, Τσακάλι, Κουμπούρας, Τσάτσος, Χάμος, Καραλούλης (78’ Ντούφας), Μουλτσιάς (64’ λ.τρ. Χατζής), Μπαλογιάννης (81’ Γανός), Γκαμπέτας.

Αρσένος: «Φεύγω γεμάτος»

Την παραίτησή του από τον σύλλογο υπέβαλλε ο πρώην πλέον προπονητής του ΓΣ Αλμυρού, προβαίνοντας στην ακόλουθη δήλωση: «Ολα τα ωραία έχουν ένα τέλος. Φεύγω γεμάτος από αυτή την ομάδα, αν κάτι πρέπει να αλλάξει είναι ο προπονητής και είμαι σίγουρος ότι αυτή η ομάδα δεν έχει ταβάνι και θα βρει το δρόμο της και θα πετύχει γρήγορα το στόχο της. Ενα μεγάλο ευχαριστώ στον πρόεδρο κ. Κοντογεωργάκη Γεώργιο, το Δ.Σ του Συλλόγου, τους ποδοσφαιριστές, φροντιστές, φυσιοθεραπευτές, για την άψογη συνεργασία πού είχαμε. Φεύγω αφήνοντας μόνο φίλους».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου