ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Νέος τελικός με Ξάνθη

νέος-τελικός-με-ξάνθη-426462

Την Κυριακή δίνεται η συνέχεια στο πρωτάθλημα της Super League με τον Ολυμπιακό Βόλου να επιστρέφει στις υποχρεώσεις του πρωταθλήματος μετά την διακοπή λόγω των υποχρεώσεων των Εθνικών ομάδων. Η αναμέτρηση της 28ης αγωνιστικής θα ξεκινήσει στις 7μ.μ. και στο Πανθεσσαλικό Στάδιο θα βρεθεί η ομάδα της Ξάνθης.

Ένα τεράστιας σημασίας τρίποντο πήρε η ομάδα του Ολυμπιακού Βόλου στην τελευταία επίσημη αγωνιστική της υποχρέωση επικρατώντας της Καβάλας με 1-0 εκτός έδρας. Από το παιχνίδι αυτό και στην συνέχεια οι ερυθρόλευκοι είναι πλέον το μεγάλο φαβορί για την κατάληψη της 5ης προνομιούχο θέσης που οδηγεί στα play-off του πρωταθλήματος και κατά πάσα πιθανότητα στο Ευρωπαϊκό όνειρο. Οι ερυθρόλευκοι ισοβαθμούν με τον ΠΑΟΚ στην 4Η θέση έχοντας από 41 βαθμούς. Μετά από 10 νίκες σε 27 παιχνίδια στόχος της ομάδας του Μάκη Κατσαβάκη είναι οι τρεις βαθμοί και η ενδέκατη νίκη που θα τους φέρει ακόμη πιο κοντά σε κάτι που φάνταζε ως άπιαστο όνειρο στην αρχή της σεζόν.

Ο Ολυμπιακός κατάφερε να ξεπεράσει γρήγορα το σοκ του αποκλεισμού του από τον τελικό του Κυπέλλου και λίγες μέρες μετά επιβλήθηκε της Καβάλας με χρυσό σκόρερ τον Μαρτίν ο οποίος μαζί με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του περιμένουν την βοήθεια του κόσμου ώστε να τους σπρώξει προς την νίκη. Μπορεί η Ξάνθη να μην έχει την ανάγκη των τριών βαθμών ωστόσο οι ομάδες που έχει αποδειχθεί ότι έχουν κάνει τις μεγαλύτερες ζημιές είναι εκείνες που είναι αδιάφορες αφού δεν έχουν την ψυχολογική πίεση.

Απόντες Μόνχε,

Αλβαρεζ και Ντολεζάι

Δίχως τρεις σημαντικότατες απουσίες καταρτίζει τα σχέδια του για την Κυριακάτικη αναμέτρηση ο προπονητής του Ολυμπιακού Μάκης Κατσαβάκης μιας εκτός βρίσκονται οι Μόνχε και Αλβαρεζ λόγω τραυματισμού, αλλά και ο Ντολεζάι λόγω τιμωρίας. Στις απουσίες και αυτή του Καπετάνου που συνεχίζει το ατομικό πρόγραμμα προπόνησης. Στα θετικά για την τεχνική ηγεσία συμπεριλαμβάνεται επιστροφή των Ρόκα και Ζαραδούκα που από τις αρχές της εβδομάδας προπονούνται και πάλι κανονικά δίχως να έχουν κάποιο πρόβλημα. Στις προπονήσεις επέστρεψε ξανά και ο Χοσέ Μανουέλ Ρόκα μιας και ο Ισπανός πήρε άδεια προκειμένου να βρεθεί στην πατρίδα του. Όσον αφορά τον Αλβαρεζ ο Αργεντινός πιστεύεται πως θα είναι έτοιμος να δώσει το παρών στο ματς του Κλεάνθης Βικελίδης καθώς σήμερα θα βγάλει τα ράμματα. Από την άλλη για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα θα μείνει εκτός ο Μόνχε, που ίσως προλάβει τα play – off εφόσον ο Ολυμπιακός πάρει μία εκ των πέντε πρώτων θέσεων.

Ενδιαφέρον

για Σανκαρέ

Μετά την επιθυμία του Ολυμπιακού Πειραιώς για την απόκτηση του Ελντιν Γιακούποβιτς στο στόχαστρο των πρωταθλητών Ελλάδος έχει μπει και ο Σενεγαλέζος αμυντικός της ομάδας του Βόλου Χαλίφα Πάπα Σανκαρέ. Ο αμυντικός των ερυθρόλευκων φέρεται να ενδιαφέρει την ομάδα του Πειραιά εφόσον αυτή προχωρήσει στην απόκτηση κάποιου αμυντικού από την Ελλάδα. Οι εμφανίσεις άλλωστε του υψηλόσωμου αμυντικού είναι τέτοιες που έχουν τραβήξει αρκετά βλέμματα. Εκτός όμως από την απόκτηση αμυντικού οι ερυθρόλευκοι καίγονται και για την απόκτηση τερματοφύλακα με την περίπτωση του Ελντιν Γιακούποβιτς να παίζει πολύ δυνατά από την Ελληνική αγορά.

 

 

 

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου