ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ετοιμάζεται για το δεύτερο μισό και την Άρτα

ετοιμάζεται-για-το-δεύτερο-μισό-και-τη-628274

Για το δεύτερο μισό του πρωταθλήματος της Football League ετοιμάζεται η πρωτοπόρος της Football League ΠΑΕ Βόλος και θα αγωνιστεί την Κυριακή την Αρτα στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής.

Επιμέλεια: ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Ο Βόλος ΝΠΣ ΠΑΕ που στην πρεμιέρα του α΄ γύρου είχε κερδίσει στη Νεάπολη 7-0 την ΑΕ Καραϊσκάκης θέλει νίκη και στο κυριακάτικο ξεκίνημα του β΄ γύρου έχοντας ώς τώρα 12 νίκες, 2 ισοπαλίες και μια ήττα και είναι αήττητος εκτός έδρας.

Ο Βόλος ΝΠΣ ΠΑΕ για το ματς στην Αρτα με τον Καραϊσκάκη θα έχει και πάλι και επιστροφές αλλά και απουσίες όπως και άλλα νέα πρόσωπα. Ο Χουάν Φεράντο θα υπολογίζει στους Φράγκο και Πίσπα που εξέτισαν την ποινή μιας αγωνιστικής ενώ θα περιμένει να δει την κατάσταση του Ισπανού Κάρλες Κότο, σε αντίθεση με τον Καραγκιολίδη που θα επιστρέψει Μάρτιο και τον Ρούσσο που θα χάσει τη χρονιά.

Από τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου δεν έχουν ακόμη συμμετοχή ο Πίτκας, αλλά και ο Θωμάς Βασιλείου που ήρθε από την ιταλική Ριέτι, ενώ στον Βόλο επέστρεψε και ο Θωμάς Παπαδόπουλος που αγωνίστηκε στο πρώτο μισό της σεζόν στην Αναγέννηση ως δανεικός από τον ΝΠΣ Βόλος.

Η ΠΑΕ Βόλος που είναι 1η με 38 βαθμούς είναι στο +9 από την 2η Κέρκυρα (29 β.) και στο +11 από τον Απόλλωνα Λάρισας(27),ενώ Παναχαϊκή και Πλατανιάς έχουν 24 β.

Τώρα η ΠΑΕ Βόλος παίζει στην Αρτα με τον Καραϊσκάκη, ενώ η Κέρκυρα θα παίξει στο νησί με τον Απόλλωνα Λάρισας και στη συνέχεια στον Βόλο θα έρθει η Δόξα Δράμας και η Κέρκυρα θα παίξει στο Καυτανζόγλειο με τον Ηρακλή.

Ο Πουλικίδης στο Α.Ε. Καραϊσκάκης – Βόλος

Mε τη διεξαγωγή της 16ης αγωνιστικής συνεχίζεται η δράση στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής το τριήμερο 9-11 Φεβρουαρίου και η ΚΕΔ/ΕΠΟ γνωστοποίησε χθες τους διαιτητές που θα σφυρίξουν στα ματς.

Στην αναμέτρηση των δευτεροτρίτων ανάμεσα στην Κέρκυρα και τον Απόλλωνα Λάρισας ορίστηκε ο Αγγελος Αγγελάκης του Συνδέσμου Μακεδονίας, ενώ σε αυτή του πρωτοπόρου Βόλου στην Αρτα με την Α.Ε. Καραϊσκάκης ο 30χρονος Κωνσταντίνος Πουλικίδης του Συνδέσμου Δράμας στο 3ο του φετινό ματς στην Κατηγορία.

Στο Αήττητος Σπάτων – Πλατανιάς διαιτητής θα είναι ο Βολιώτης Δημήτρης Θεοχάρης (Θεσσαλίας), στη Νέα Αλικαρνασσό για το Ηρόδοτος – Ηρακλής θα βρεθεί ο Φώτης Ντάουλας (Δυτικής Αττικής), με τον Σάββα Σιδηρόπουλο (Εβρου) να σφυρίζει στο Δόξα Δράμας – Τρίκαλα.

Αναλυτικά οι αγώνες και οι ορισμοί:

Σάββατο (9/2)

15:00 Δόξα Δράμας – Τρίκαλα

Διαιτητής: Σιδηρόπουλος (Έβρου)

Βοηθοί: Τερζόπουλος (Έβρου), Διαμαντής (Έβρου)

4ος: Δραγούσης (Κιλκίς)

Κυριακή (10/2)

15:00 ΑΟΧ-Κισσαμικός – Σπάρτη

Διαιτητής: Τσουκαλάς (Αθηνών)

Βοηθοί: Δασκαλάκης (Ηρακλείου), Μπουρτζοβίτης (Κορινθίας)

4ος: Κολύτας (Λασιθίου)

15:00 Ηρόδοτος – Ηρακλής

Διαιτητής: Ντάουλας (Δυτικής Αττικής)

Βοηθοί: Οικονόμου (Δυτικής Αττικής), Κομισοπούλου (Χανίων)

4ος: Βάτσιος (Δυτικής Αττικής)

15:00 Αήττητος Σπάτων – Πλατανιάς

Διαιτητής: Θεοχάρης (Θεσσαλίας)

Βοηθοί: Μάνος (Λάρισας), Μανασής (Τρικάλων)

4ος: Γκάμαρης (Αθηνών)

15:00 Α.Ε. Καραϊσκάκης – Βόλος

Διαιτητής: Πουλικίδης (Δράμας)

Βοηθοί: Τσακίρης (Δράμας), Κουβαλάκης (Δράμας)

4ος: Ματσούκας (Αιτ/νίας)

15:00 Κέρκυρα – Απόλλων Λάρισας

Διαιτητής: Αγγελάκης (Μακεδονίας)

Βοηθοί: Τοροσιάδης (Μακεδονίας), Στεφούλης (Γρεβενών)

4ος: Τσακαλίδης (Χαλκιδικής)

15:00 Αιγινιακός – Παναχαϊκή

Διαιτητής: Μπεκιάρης (Καρδίτσας)

Βοηθοί: Στεφανής (Καρδίτσας), Βογιατζής (Καρδίτσας)

4ος: Θεοδωρόπουλος (Φλώρινας)

Δευτέρα (11/2)

15:00 Απόλλων Πόντου – Εργοτέλης

Διαιτητής: Τσοπουλίδης (Ξάνθης)

Βοηθοί: Έμπλιουκ (Ξάνθης), Κηλικιώτης (Ξάνθης)

4ος: Καραντώνης (Ημαθίας)

Οι τιμωρημένοι

Μια 11άδα είναι οι τιμωρημένοι της 16ης αγωνιστικής στη Β’ Εθνική. Συγκεκριμένα, λόγω καρτών δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής στη συγκεκριμένη «στροφή» οι Πλέγας και Αργυρόπουλος (Παναχαϊκή), Συμελίδης και Γκότοβος (ΑΟΤ), Λουκάο (Απόλλων Λάρισας), Κολτσίδας και Τιεντσέ (Σπάρτη), Στάνιτς (Αιγινιακός), Σέσι (ΑΟΧ-Κισσαμικός), Ουές (Πλατανιάς) και Αργκιλέσι (Ηρόδοτος).

Ελπίζει για Βόλο ο Κρουθ

Η προετοιμασία της Δόξας Δράμας για την αναμέτρηση με τον ΑΟΤ το Σάββατο (9/2, 15.00) συνεχίζεται και το θετικό είναι ότι ο Κρουθ ακολούθησε μέρος της προπόνησης και στη συνέχεια έκανε ατομικό πρόγραμμα, γεγονός που κάνει τους ανθρώπους της ομάδας να αισιοδοξούν ότι, αν συνεχίσει με ανάλογους ρυθμούς, θα είναι στην αποστολή για το ματς με τον Βόλο την ερχόμενη αγωνιστική. Στο ματς της Νεάπολης θα λείψει λόγω καρτών ο Ροτζέριο Μάρτινς. Με την ομάδα της Δράμας προπονήθηκαν δύο Βούλγαροι ποδοσφαιριστές που δοκιμάζονται, με τον Στάικο Βεργέτη πιθανότατα σήμερα να κάνει την τελική του εισήγηση στη διοίκηση.

Παραλαβή ονομαστικών μετοχών

Η ΠΑΕ Βόλος ενημερώνει τους μετόχους της που δεν έχουν παραλάβει ακόμα τις ονομαστικές τους μετοχές, ότι μπορούν να τις παραλάβουν καθημερινά από τα γραφεία της ομάδας (Αργοναυτών 15, 1ος όροφος), με την επίδειξη της αστυνομικής τους ταυτότητας. Ωρες λειτουργίας γραφείων καθημερινά 09.00 – 14.00 και 18.00 – 21.00 και Σάββατο 09.00 – 14.00.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου