ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Πρώτα ο «τελικός» με Αστέρα Ιτέας

πρώτα-ο-τελικός-με-αστέρα-ιτέας-628331

Ο «τελικός» με τον Αστέρα Ιτέας προέχει για την ομάδα της Νίκης Βόλου, η οποία θέλει να διευρύνει ακόμη περισσότερο το νικηφόρο σερί των 11 συνεχόμενων αγώνων και αυτή την Κυριακή, φιλοξενώντας μια ομάδα που παραδοσιακά της βάζει δύσκολα.

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Οι κυανόλευκοι παραμένοντας στην πρώτη θέση της βαθμολογίας θέλουν ακόμη μία νίκη απέναντι στην ομάδα της Ιτέας, την ερχόμενη Κυριακή στο Πανθεσσαλικό Στάδιο στις 3μ.μ., προκειμένου ως πρωτοπόροι να αντιμετωπίσουν και τον Ολυμπιακό Βόλου την επόμενη Κυριακή στις 17 του μήνα.

Για το προτελευταίο παιχνίδι του μήνα, που εντάσσεται στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής, οι κυανόλευκοι ξεκίνησαν από χθες την προετοιμασία τους και προκειμένου να μην επιβαρυνθεί κι άλλο το βοηθητικό του Πανθεσσαλικού Σταδίου μετά και τη συνεχή βροχόπτωση, «μετακόμισαν» για άλλη μια φορά στο Αθλητικό Κέντρο «Ολγα Βασδέκη».

Ο τεχνικός Ράτκο Ντόστανιτς είδε με ικανοποίηση τον Αλέξανδρο Τσεμπερίδη να προπονείται και πάλι, έχοντας ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού που τον κράτησε εκτός αγωνιστικών χώρων μετά το παιχνίδι με τον Θησέα στην Αγριά.

Επίσης επιστρέφει και πάλι ο Χρήστος Καρτσαμπάς, που εξέτισε την ποινή της μιας αγωνιστικής, αλλά για τον αγώνα της Κυριακής δεν υπολογίζεται ο Βασίλης Ρόβας, που συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες στην Καρδίτσα με αντίπαλο τον Απόλλωνα Μακρυχωρίου.

Ο έμπειρος μέσος αντίκρισε την κίτρινη κάρτα, που συνολικά ήταν η 4η στο φετινό πρωτάθλημα και έτσι θα εκτίσει την ποινή της μιας αγωνιστικής απέναντι στον σύλλογο της Ιτέας.

Από κει και πέρα όσον αφορά στους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές, στο όριο των τριών καρτών βρίσκονται τρεις και συγκεκριμένα οι Αλέξα Βουκομάνοβιτς, Νέτι Μέτσε και Φάμπιο Ταβάρες, οι οποίοι θα πρέπει να αποφύγουν μια τυχόν νέα κάρτα την Κυριακή, μιας και σε διαφορετική περίπτωση θα απουσιάσουν από το βολιώτικο ντέρμπι.

Σφυρίζει ο Κουκούλης

Ο Αδάμος Κουκούλης από την ΕΠΣ Λάρισας με βοηθούς τους συντοπίτες του Χρήστο Καραγιάννη και Γιώργο Πατέτσο ορίστηκαν από την ΚΕΔ/ΕΠΟ να συνθέσουν την τριάδα των διαιτητών στον ερχόμενο αγώνα της Νίκης Βόλου στο Πανθεσσαλικό με αντίπαλο τον Αστέρα Ιτέας. Ο νεόκοπος ρέφερι σφυρίζει για πρώτη φορά φέτος σε Εθνική κατηγορία και το κυριακάτικο θα είναι το 4ο φετινό του παιχνίδι, χωρίς να έχει σφυρίξει άλλο παιχνίδι των κυανόλευκων.

Θέλει τον κόσμο της

Να μετατρέψει σε απόρθητο κάστρο το Πανθεσσαλικό Στάδιο επιθυμεί η Νίκη Βόλου ενόψει του ερχόμενου αγώνα με τον Αστέρα Ιτέας, με τους συνδέσμους των οργανωμένων να προσκαλούν σε μαζική παρουσία των φιλάθλων και τη διοίκηση να παραχωρεί ελεύθερη είσοδο σε παιδιά μέχρι 18 ετών και γυναίκες. Όπως ανακοίνωσε ο πρόεδρος της Δ.Ε. ποδοσφαίρου Νίκος Ιμεράι, η είσοδος σε παιδιά έως 18 ετών και σε γυναίκες θα είναι ελεύθερη, προκειμένου να ενισχύσουν την προσπάθεια των… παιδιών του Ράτκο Ντόστανιτς.

Οι σύνδεσμοι οργανωμένων φιλάθλων καλούν τον κόσμο της ομάδας να αποτελέσει τον 12ο παίκτη, με το Blue Club να αναφέρει σε ανακοίνωσή του: «Καλούμε τα μέλη μας, αλλά και όλο τον φίλαθλο κόσμο της ομάδας να δώσει βροντερό «παρών» την Κυριακή στο γήπεδο για τον αγώνα με την Ιτέα. Ηρθε η ώρα επιτέλους να μιλήσει ο δωδέκατος παίχτης της ομάδας, που δεν είναι άλλος από τον υπέροχο κόσμο της. Επίσης την Παρασκευή 15/2 και ώρα 9μ.μ. θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία του συνδέσμου στην Αναπαύσεως η 27η ετήσια κοπή πίτας του κλαμπ».

Παράλληλα ανακοίνωση εξέδωσαν και οι Blue Angels κάνοντας λόγο για καθήκον όλων να βρεθούν δίπλα στην ομάδα. Αναλυτικά: «Την Κυριακή θα δώσουμε ένα μήνυμα σε όλους ότι φέτος είναι η χρονιά μας. Η ομάδα φέτος πηγαίνει για ένα ρεκόρ που θα ζήλευε ο καθένας. Γι’ αυτό καθήκον μας ως οπαδοί και φίλαθλοι είναι να βρεθούμε δίπλα της και να στείλουμε ένα δυνατό μήνυμα για την συνέχεια του πρωταθλήματος. Όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο Πανθεσσαλικό την Κυριακή στις 3μ.μ».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου