ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Το μυαλό είναι μόνο στη Στυλίδα

το-μυαλό-είναι-μόνο-στη-στυλίδα-628354

Με το μυαλό μόνο στη Στυλίδα όπου αγωνίζεται την Κυριακή για την 18η αγωνιστική του 4ουομίλου της Γ΄ Εθνικής, προετοιμάζεται ο Ολυμπιακός Βόλου θέλοντας σε ένα ακόμη παιχνίδι να δείξει σοβαρότητα και ανωτερότητα και χωρίς να υποτιμά τον αντίπαλο να φτάσει σε μια ακόμη νίκη …πριν το ντέρμπι με στόχο να ξαναβρεθεί στην κορυφή.

Ο Ολυμπιακός Βόλου στην τελική ευθεία της προσπάθειας για την πρωτιά έχει 5 παιχνίδια στον Βόλο και 3 εκτός έδρας και ζητούμενο είναι άλλες 8 νίκες, αλλά τα βλέπει ένα – ένα και ξεχωριστά.

Ετσι το μυαλό όλων στην ομάδα είναι στο κυριακάτικο εκτός έδρας παιχνίδι στη Στυλίδα στο οποίο θα επιστρέψουν τόσο ο Στάθης Ρόκας που εξέτισε την ποινή από τις τέσσερις κίτρινες κάρτες, όσο και ο Βαγγέλης Μάντζιος που δεν αγωνίστηκε στο προχθεσινό παιχνίδι του Ολυμπιακού Βόλου με τον Θησέα, με τον έμπειρο επιθετικό να μένει εκτός 18άδας.

Στην χθεσινή προπόνηση που έγινε στο Φυτόκο απουσίαζε λόγω ίωσης ο Παπουτσογιαννόπουλος και στο κυριακάτικο ματς στη Στυλίδα οι ερυθρόλευκοι θέλουν να παρουσιαστούν ισχυροί και όχι με το άγχος προηγουμένων αγώνων για μια νίκη και ψυχολογίας πριν το ματς της 17ης Φεβρουαρίου με τη Νίκη που θεωρείται το καθοριστικό για τον τίτλο.

Την Κυριακή ο Ολυμπιακός πρέπει απλά να είναι Ολυμπιακός αφού η αντίπαλος έχει την χειρότερη άμυνα της κατηγορίας, με 36 γκολ παθητικό, ενώ έχει σημειώσει μόλις 15 γκολ και στην Στυλίδα έχει τρείς νίκες, μία ισοπαλία και τέσσερις ήττες, ενώ προέρχεται από εκτός έδρας ήττα στην Ιτέα…

Ο Βλάχος «σφυρίζει» στη Στυλίδα

Ορίστηκαν από την ΚΕΔ/ΕΠΟ οι διαιτητές των αγώνων της 18ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής κατηγορίας στον 4ο όμιλο. Την αναμέτρηση του Ολυμπιακού Βόλου με τη Στυλίδα εκτός έδρας, η οποία θα διεξαχθεί την Κυριακή 10 Φεβρουαρίου στις 15.00 στο δημοτικό γήπεδο της Στυλίδας θα διευθύνει ο Ανδρέας Βλάχος από την ΕΠΣ Ανατολικής Αττικής, με βοηθούς τους Αντώνη Κάλλη και Στέφανο Κυριακόπουλο, επίσης από την Ανατολική Αττική. Παρατηρητής ορίστηκε ο Γιάννης Κρίκης από την ΕΠΣ Τρικάλων.

Ο Βλάχος είναι αξιολογημένος διαιτητής Φούτμπολ Λιγκ, έχοντας «σφυρίξει» φέτος τρία παιχνίδια στην Β’ κατηγορία και επτά στην Γ’ Εθνική. Φέτος είχε διευθύνει το παιχνίδι του Ολυμπιακού στην Ιτέα με τον Αστέρα, στο οποίο ο Ολυμπιακός είχε νικήσει 0-2.

Ολοι οι διαιτητές στον 4ο όμιλο (18η αγωνιστική):

Απόλλων Μακρυχωρίου – ΑΟ Σελλάνων

Μέγας, Βρούζος, Σαλτσίδης (Πιερίας)

Αλμυρός – Οικονόμος Τσαριτσάνης

Μιχούλιας, Παπαδόπουλος, Νταβέλας (Μακεδονίας)

Νίκη Βόλου – Αστέρας Ιτέας

Κουκούλης, Καραγιάννης, Πατέτσος (Λάρισας)

Αχιλλέας Νεοκαισάρειας – Μετέωρα

Τακίδης, Ζιγκερίδης, Ιωαννίδης (Κιλκίς) (Παρατ. Ι. Κουζάκης ΕΠΣΘ)

Στυλίδα – Ολυμπιακός Βόλου

Βλάχος, Καλλής, Κυριακόπουλος (Ανατ. Αττικής)

Φωκικός – Πιερικός

Γιόγκας, Δάλλας, Κελεπούρης (Ευβοίας)

Θησέας-Αναγεννηση Κ. 3-0 α.α.

Austrian Boys ΚΑΙ στη Στυλίδα

Οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού αναμένεται να δώσουν δυναμικό «παρών» σ’ ένα ακόμη εκτός έδρας παιχνίδι. Πέρα από τα άτομα που θα ταξιδέψουν μεμονωμένα, στη Στυλίδα θα βρεθούν ως συνήθως και οι Austrian Boys, οι οποίοι διοργανώνουν εκδρομή την Κυριακή. Αναλυτικά στην ανακοίνωση που εξέδωσαν αναφέρονται τα εξής: «O σύνδεσμός μας διοργανώνει εκδρομή την Κυριακή με πούλμαν για τη Στυλίδα για τον αγώνα με την ομώνυμη ομάδα. Πάμε όλοι δυνατά να πάρουμε το ματς, με φωνές παλμό και συνθήματα και να κοκκινίσουμε ακόμα ένα γήπεδο. Δηλώσεις συμμετοχής Παρασκευή 19:00-21:00. Κόστος εκδρομής 8€. Ωρα αναχώρησης Κυριακή στις 13:00 από τον σύνδεσμό μας

Και όπου παίζεις ήρθαμε».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου