ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Από την Αρτα η νέα… αρχή για την ΠΑΕ Βόλος

από-την-αρτα-η-νέα-αρχή-για-την-παε-βόλ-629772

Απέναντι στην ομάδα που πέτυχε 7 τέρματα στη φετινή της πρεμιέρα στο πρωτάθλημα της Football League θα βρεθεί την ερχόμενη Κυριακή η ΠΑΕ ΝΠΣ Βόλος, στην εκκίνηση του β’ γύρου.

Οι κυανέρυθροι που ξεπέρασαν με άνεση και το εμπόδιο του Αήττητου Σπάτων την περασμένη Κυριακή θα βρεθούν στην Αρτα και απέναντι στον Καραϊσκάκη θέλοντας ακόμη ένα βήμα για την κατάκτηση της πρώτης θέσης που δίνει και άνοδο, παρά τα όσα ακούγονται τον τελευταίο καιρό.

Βρισκόμενη στο +9 πλέον από τη δεύτερη της βαθμολογίας ομάδα της Κέρκυρας, η ΠΑΕ Βόλος θέλει να τελειώνει όσο το δυνατόν νωρίτερα με τη δεύτερη συνεχόμενη άνοδο με την 16η στροφή του πρωταθλήματος να την φέρνει αντιμέτωπη με το σύνολο του νεοπροσληφθέντα Απόστολου Χαραλαμπίδη.

Η 16η αγωνιστική

Το πρόγραμμα της Football League έχει «σπάσει» σε τρεις μέρες, καθώς ξεκινά το Σάββατο (9/2) και ολοκληρώνεται τη Δευτέρα (11/2).

Σάββατο (9/2)

15:00 Δόξα Δράμας-Τρίκαλα (ΕΡΤ3)

Κυριακή (10/2)

15:00 ΑΟΧ/Κισσαμικός-Σπάρτη

15:00 Αιγινιακός-Παναχαϊκή

15:00 Κέρκυρα-Απόλλων Λάρισας (ΕΡΤ3)

15:00 Ηρόδοτος-Ηρακλής

15:00 Α.Ε. Καραϊσκάκης-Βόλος ΝΠΣ

15:00 Αήττητος-Πλατανιάς

Δευτέρα (11/2)

15:00 Απόλλων Πόντου-Εργοτέλης

«Η αναδιάρθρωση ισχύει κανονικά»

Τις τελευταίες ημέρες πληθαίνουν τα σενάρια ότι η Super League επιθυμεί πρωτάθλημα με 16 ομάδες και τη νέα περίοδο με αποτέλεσμα να επιδιώκει να μην ισχύσει η αναδιάρθρωση των κατηγοριών που έχει αποφασίσει ο υφυπουργός Αθλητισμού Γιώργος Βασιλειάδης. Ο πρόεδρος της Football League Λεωνίδας Λεουτσάκος ερωτηθείς για το αν υπάρχει βάση στα σενάρια που ακούγονται τόνισε στον «SportFM» Πάτρας: «Για εμάς ισχύει η αναδιάρθρωση των κατηγοριών από τη νέα περίοδο. Εχει υπογραφεί η προκήρυξη από την ΕΠΟ για Σούπερ Λιγκ, για Σούπερ Λιγκ 2 και Football League. Δεν ξέρουμε κάτι άλλο και δεν υπάρχει επίσημα κάτι διαφορετικό. Η προκήρυξη είναι ξεκάθαρη και με αυτή προχωράμε στη συνέχεια του πρωταθλήματος. Περιμένουνε να μας καλέσουν η επιτροπή και η ΕΠΟ για να εκφράσουμε τις απόψεις μας και τη συναίνεση για την αναδιάρθρωση των κατηγοριών όπως έχει αποφασιστεί».

Παραλαβή ονομαστικών μετοχών

Η ΠΑΕ Βόλος ενημερώνει τους μετόχους της που δεν έχουν παραλάβει ακόμα τις ονομαστικές τους μετοχές, ότι μπορούν να τις παραλάβουν καθημερινά από τα γραφεία της ομάδας (Αργοναυτών 15, 1ος όροφος), με την επίδειξη της αστυνομικής τους ταυτότητας. Ωρες λειτουργίας γραφείων καθημερινά 9π.μ.-2μ.μ. και 6μ.μ.-9μ.μ. και Σάββατο 9π.μ.-2μ.μ.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου