ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Την προσοχή στη Στυλίδα

την-προσοχή-στη-στυλίδα-629781

Ντέρμπι ήταν… και πάει η αναμέτρηση με τον Θησέα Αγριάς στο Πανθεσσαλικό, που βρήκε νικητές τους ερυθρόλευκους με 2-0, διατηρώντας τον Ολυμπιακό Βόλου ζωντανό στο κυνήγι της πρώτης θέσης και της συμπολίτισσας Νίκης Βόλου.

Ρεπορτάζ: ΔΗΜΗΤΡΑ ΓΚΟΥΝΤΕΛΙΑ

Οι Βολιώτες έδειξαν δύο πρόσωπα, κάνοντας μέτριο πρώτο μέρος και «ξυπνώντας» στο δεύτερο, εκεί που «καθάρισαν» την υπόθεση νίκη, παίρνοντας και τους πολυπόθητους τρεις βαθμούς.

Πλέον, η προσοχή τους στρέφεται εκτός έδρας παιχνίδι με τον Α.Ο. Στυλίδα την Κυριακή 10 Φεβρουαρίου, που θα αποτελέσει και πρόβα τζενεράλε ενόψει του βολιώτικου κλάσικο και ίσως παιχνιδιού της χρονιάς για τον Ολυμπιακό, που θα υποδεχτεί τη Νίκη Βόλου την Κυριακή 17 Φεβρουαρίου, σε μια αναμέτρηση που μπορεί να κρίνει την υπόθεση πρωτάθλημα στον 4ο Όμιλο της Γ’ Εθνικής.

Ωστόσο, για να αποκτήσει τέτοια σημασία το παιχνίδι με τη Νίκη Βόλου, πρέπει πρώτα οι ερυθρόλευκοι να περάσουν νικηφόρα από τη Στυλίδα, με την προετοιμασία να αρχίζει σήμερα για τους Βολιώτες, μετά και το χθεσινό ρεπό που είχε στην ομάδα. Στα πλάνα του Περικλή Αμανατίδη αναμένεται να συμπεριληφθεί και ο Βαγγέλης Μάντζιος, που στο παιχνίδι με τον Θησέα τέθηκε εκτός αποστολής απρόοπτα λόγω γαστρεντερίτιδας, όπως τόνισε και ο Μακεδόνας τεχνικός μετά το τέλος του παιχνιδιού.

Αριθμητικό πρόβλημα παικτών αντιμετωπίζει η ομάδα της Στυλίδας όπως τόνισε στις δηλώσεις του ο προπονητής της, Κώστας Αλεξίου, μετά τον αγώνα με τον Αστέρα Ιτέας όπου η ομάδα του ηττήθηκε με 2-0 και αναφέρθηκε και στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό Βόλου, τονίζοντας: «Ήταν ένα δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι με την ομάδα της Ιτέας που είναι πολύ ψηλά στη βαθμολογία. Ήρθαμε μήπως κλέψουμε τουλάχιστον τον βαθμό της ισοπαλίας. Μέχρι το πρώτο ημίχρονο πηγαίναμε καλά, μετά ο διαιτητής αποφάσισε για ένα πέναλτι για το οποίο δεν μπορώ να έχω πεντακάθαρη άποψη αν ήταν ή όχι κι έτσι η ομάδα του Αστέρα Ιτέας προηγήθηκε με 2-0. Το κακό για εμάς είναι ότι υπήρξαν δύο αποβολές παικτών και η ομάδα αντιμετωπίζει ήδη αριθμητικό πρόβλημα σε παίκτες.

Έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό Βόλου στην έδρα μας, θα προσπαθήσουμε να «βρεθούμε» και σ’ αυτό το παιχνίδι μήπως και κερδίσουμε κάποιους βαθμούς για να ξεφύγουμε από τη ζώνη του υποβιβασμού».

Εκδρομή στη Στυλίδα από Austrian Boys

Εκδρομή στη Στυλίδα διοργανώνουν οι Austrian Boys για τον αγώνα του Ολυμπιακού Βόλου, τονίζοντας σε σχετική ανακοίνωση: «O σύνδεσμός μας διοργανώνει εκδρομή την Κυριακή με πούλμαν για τη Στυλίδα για τον αγώνα με την ομώνυμη ομάδα… Πάμε όλοι δυνατά να πάρουμε το ματς, με φωνές, παλμό και συνθήματα και να κοκκινίσουμε ακόμα ένα γήπεδο. Δηλώσεις συμμετοχής Τετάρτη και Παρασκευή 7μ.μ.-9μ.μ. Κόστος εκδρομής 8€. Ώρα αναχώρησης Κυριακή στη 1μ.μ. από τον σύνδεσμό μας. Και όπου παίζεις ήρθαμε…».

Οι οκτώ αναμετρήσεις μέχρι το φινάλε

του φετινού πρωταθλήματος

18η (10/2- 15.00): ΑΟ Στυλίδας-Ολυμπιακός

19η (17/2-15.00): Ολυμπιακός-Νίκη

20η (24/2-15.00): Απόλλων Μακρυχωρίου-Ολυμπιακός

21η (3/3-15.00): Ολυμπιακός-Αστέρας Ιτέας

22η (17/3-15.00): Ολυμπιακός-ΑΟ Σελλάνων

23η (24/3-15.00): Αναγέννηση Καρδίτσας-Ολυμπιακός 0-3 α.α

24η (31/3-15.00): Ολυμπιακός-Φωκικός

25η (7/4-16.00): Αχιλλέας Νεοκαισάρειας-Ολυμπιακός

26η (14/4-16.00): Ολυμπιακός Β.-ΓΣ Αλμυρού.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου