ΑΘΛΗΤΙΚΑ

«Πρωταθλητής χειμώνα» …με μέλλον

πρωταθλητής-χειμώνα-με-μέλλον-636115

Ολοκληρώνεται την Κυριακή ο α΄ γύρος του πρωταθλήματος της Football League και η ΠΑΕ Βόλος παραμένει πρωτοπόρος κατακτώντας ήδη τον πρώτο τίτλο της χρονιάς, καθώς έχοντας τη βαθμολογική διαφορά είναι πρωταθλήτρια χειμώνα… έχοντας και μέλλον κάτι που φαίνεται και από τα αποτελέσματα της ομάδας και από τις κινήσεις ενίσχυσης του ρόστερ με νέους παίκτες που έχουν την ίδια φιλοδοξία με την ομάδα, να είναι δηλαδή την επόμενη περίοδο στη μεγαλύτερη κατηγορία του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Επιμέλεια: ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Ετσι μετά την απόκτηση του 20χρονου Αριστείδη Κόκκορη από τον Παναιτωλικό που ήδη αγωνίστηκε προχθές και του 21χρονου ακραίου αμυντικού Ανδρέα Κόκα δείχνει να επενδύει και σε άλλους νέους παίκτες αποκτώντας και τον Θωμά Βασιλείου από την ιταλική Ριέτι.

Συγκεκριμένα ο Βόλος ΝΠΣ ΠΑΕ απέκτησε τον 24χρονο μέσο Θωμά Βασιλείου ο οποίος από το καλοκαίρι αγωνιζόταν στην ιταλική Ριέτι απ’ όπου και έμεινε ελεύθερος για να συνεχίσει την καριέρα του στην Ελλάδα. Ο Βασιλείου στο παρελθόν έχει αγωνιστεί μεταξύ άλλων ομάδων σε Ατρόμητο και την τσεχική Ολύμπια Ράντοτιν.

Η ανακοίνωση: «Η ΠΑΕ Βόλος ανακοινώνει την απόκτηση του 24χρονου μέσου Θωμά Βασιλείου. Ο Θωμάς Βασιλείου ξεκίνησε την καριέρα του από τις ακαδημίες του Ατρομήτου, με τη φανέλα του οποίου αγωνίστηκε δύο σεζόν στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας. Την περίοδο 2016-17 που είχε 17 συμμετοχές και 1 γκολ και την περίοδο 2017-18 που είχε 4 συμμετοχές. Τις δύο αυτές χρονιές έχει και 5 συμμετοχές στο Κύπελλο με τον Ατρόμητο. Τον Ιανουάριο του 2018 ο Βασιλείου παραχωρήθηκε με τη μορφή δανεισμού στην τσεχική Ολύμπια Ράντοτιν που σε 10 ματς σημείωσε 2 τέρματα, ενώ από το καλοκαίρι αγωνιζόταν στην ιταλική Ριέτι (15 συμμετοχές, 1 γκολ), απ’ όπου και έμεινε ελεύθερος για να συνεχίσει την καριέρα του στον Βόλο». Ακόμη η ΠΑΕ Βόλος «βλέποντας» Σουπερλίγκα απέκτησε για το καλοκαίρι και τον 26χρονο Παναγιώτη Συμελίδη.

Με Αήττητο την Κυριακή

Η ΠΑΕ Βόλος άφησε πίσω της με τον καλύτερο τρόπο την πρώτη ήττα της περασμένης αγωνιστικής από τον Ηρακλή και νικώντας εύκολα με 1-4 από την έδρα του Αιγινιακού σε εξ αναβολής παιχνίδι της 11ης αγωνιστικής της Β’ Εθνικής αύξησε τη διαφορά από τις θέσεις κάτω από την κορυφή.

Ετσι, οι πρωτοπόροι με 35 βαθμούς είναι ξανά στο +6 από την 2η Κέρκυρα, στο +9 από τον Απόλλωνα Λάρισας, στο +12 από τον Πλατανιά, στο +13 από τη Δόξα και στο +14 από Παναχαϊκή και Καλαμαριά.

Την Κυριακή η ΠΑΕ Βόλος θα υποδεχτεί στη Νεάπολη τον Αήττητο Σπάτων και στην καθιερωμένη ανακοίνωση πριν από κάθε ματς έδρας αναφέρονται τα εξής: «Να ολοκληρώσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τον α’ γύρο του πρωταθλήματος της Football League καλείται ο Βόλος στην εντός έδρας αναμέτρηση με αντίπαλο τον Αήττητο Σπάτων που θα διεξαχθεί την Κυριακή στις 3.00 μ.μ. στο γήπεδο της Νεάπολης.

Η ομάδα του Βόλου μετά την εκτός έδρας νίκη στο Αιγίνιο θέλει τους τρεις βαθμούς στο ματς της Κυριακής, ώστε να κάνει ένα ακόμα βήμα προς την υλοποίηση του στόχου της που δεν είναι άλλος από την άνοδο στη Σούπερ Λίγκα.

Τον αγώνα με αντίπαλο τον Αήττητο θα μπορούν να τον παρακολουθήσουν οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας καθώς και απλών εισιτηρίων τα οποία τιμώνται 5 ευρώ και θα διατίθενται την ημέρα του αγώνα από το εκδοτήριο του γηπέδου της Νεάπολης.

Σημειωτέον, για την αγορά εισιτηρίων αγώνα απαραίτητη προϋπόθεση αποτελεί ο κάτοχός τους να είναι μέλος της ομάδας.

Επιπλέον για τους μακροχρόνια ανέργους (περισσότερους από 6 μήνες ανεργίας), τους πολύτεκνους, αλλά και τα ΑΜΕΑ η είσοδος θα είναι δωρεάν με μοναδική προϋπόθεση να είναι μέλη της ΠΑΕ Βόλος (απαραίτητη η επίδειξη των σχετικών δικαιολογητικών και της κάρτας μέλους στην είσοδο).

Επιπλέον οι γυναίκες και τα παιδιά θα εισέρχονται στις εξέδρες του γηπέδου δωρεάν.

Υπενθυμίζουμε, η εγγραφή νέων μελών ή η ανανέωση της συνδρομής των παλαιών μελών κοστίζει 10 ευρώ και γίνεται στα γραφεία της ομάδας (Αργοναυτών 15, 1ος όροφος) καθημερινά 9.00 π.μ. – 2.00 μ.μ. και 6.00 μ.μ. – 9.00 μ.μ.

Η είσοδος των φιλάθλων για τον αγώνα της ερχόμενης Κυριακής θα γίνεται από τη θύρα 1 του γηπέδου της Νεάπολης (οδός Υδρας)».

Εν τω μεταξύ, η ΠΑΕ Βόλος ενημερώνει τους μετόχους της ότι μπορούν να παραλάβουν τις ονομαστικές τους μετοχές από τα γραφεία της ομάδας (Αργοναυτών 15, 1ος όροφος), με την επίδειξη της αστυνομικής τους ταυτότητας.

Ωράριο λειτουργίας γραφείων 9.00 π.μ. – 2.00 μ.μ. και 6.00 μ.μ. – 9.00 μ.μ.

Επιστροφές και απουσίες

Ο Βόλος ΝΠΣ ΠΑΕ για το κυριακάτικο ματς με τον Αήττητο Σπάτων έχει τις επιστροφές από τιμωρία των Καμπαγέρο, Ουνγιαλίδη, ενώ τώρα έχει δηλωθεί να εκτίσει ποινή και θα λείψει ο Φράγκος. Επίσης απουσία λόγω τραυματισμού θα είναι και πάλι αυτή του Ισπανού Κάρλες Κότο.

Ο Πανυτσίδης διαιτητής

Φουλ αγωνιστική δράση έχουμε το Σαββατοκύριακο 2-3 Φεβρουαρίου στη Β’ Εθνική, καθώς διεξάγεται η 15η αγωνιστική της Β’ Εθνικής και ο Κωνσταντίνος Πανυτσίδης (Κοζάνης) θα είναι διαιτητής στον Βόλο για το ματς του πρωτοπόρου με τον Αήττητο Σπάτων.

Για τον Πανυτσίδη είναι το 3ο φετινό (4 πέρσι) ματς στη Β΄ Εθνική που ώς τώρα είχε δυο «διπλά» (Κισσαμικός – Ηρακλής 0-1 και ΑΕ Καραϊσκάκης – Απόλλων Λάρισας 0-1).

Φέτος στη Γ΄ σφύριξε σε 4 ματς μεταξύ των οποίων το Ολυμπιακός Β.-Μετέωρα 2-0, ενώ πέρσι είχε βρεθεί και στη Νεάπολη στο Βόλος ΝΠΣ – Νίκη Βόλου 1-1.

Στο Παναχαϊκή – Κέρκυρα ορίστηκε ο Αριστείδης Βάτσιος του Συνδέσμου Δυτικής Αττικής, ενώ ο Ανδρέας Βλάχος (Ανατολικής Αττικής) θα πάει στο Παγκρήτιο για το Εργοτέλης – Δόξας Δράμας και στο Ηρακλής – Πλατανιάς ο Δημήτρης Μαλούτας του Συνδέσμου Ημαθίας.

Το ματς του ΑΟΧ-Κισσαμικού με τον Απόλλωνα Πόντου την Κυριακή (3/2) θα ξεκινήσει τελικά στις 14.00, αντί για τις 15.00 που είχε οριστεί αρχικά, για να διευκολυνθεί στην επιστροφή της η ομάδα της Καλαμαριάς.

Αναλυτικά το πρόγραμμα και οι διαιτητές:

Σάββατο (2/2)

15:00 Ηρακλής – Πλατανιάς

Διαιτητής: Μαλούτας (Ημαθίας)

Βοηθοί: Παπαδάκης (Ημαθίας), Παρασίου (Ημαθίας)

4ος: Δραγούσης (Κιλκίς)

Κυριακή (3/2)

14:00 ΑΟΧ-Κισσαμικός – Απόλλων Πόντου

Διαιτητής: Ανδριανός (Αχαΐας)

Βοηθοί: Οικονόμου (Αχαΐας), Γαρεφαλάκης (Ηρακλείου)

4ος: Τσουκαλάς (Αθηνών)

15:00 Βόλος ΝΠΣ- Αήττητος Σπάτων

Διαιτητής: Πανυτσίδης (Κοζάνης)

Βοηθοί: Μπαλιάκας (Κοζάνης), Βρούζος (Πιερίας)

4ος: Αγγελάκης (Μακεδονίας)

15:00 Παναχαϊκή – Κέρκυρα

Διαιτητής: Βάτσιος (Δυτικής Αττικής)

Βοηθοί: Πριόνας (Ευβοίας), Φραγκούλης (Πρέβεζας)

4ος: Νεοφυτιάδης (Κορινθίας)

15:00 Τρίκαλα – Α.Ε. Καραϊσκάκης

Διαιτητής: Αντωνίου (Ανατολικής Αττικής)

Βοηθοί: Αρμακόλας (Κυκλάδων), Νικζάς (Λάρισας)

4ος: Μπεκιάρης (Καρδίτσας)

15:00 Σπάρτη – Αιγινιακός

Διαιτητής: Γκάμαρης (Αθηνών)

Βοηθοί: Καραλής (Ηλείας), Κολλιάκος (Αθηνών)

4ος: Περράκης (Αθηνών)

15:00 Απόλλων Λάρισας – Ηρόδοτος

Διαιτητής: Τσέτσιλας (Γρεβενών)

Βοηθοί: Γούτας (Χαλκιδικής), Τίκας (Θεσπρωτίας)

4ος: Τσακαλίδης (Χαλκιδικής)

15:00 Εργοτέλης – Δόξα Δράμας

Διαιτητής: Βλάχος (Ανατολικής Αττικής)

Βοηθοί: Καραθανάσης (Ανατολικής Αττικής), Τριαντάφυλλος (Κορινθίας)

4ος: Κολύτας (Λασιθίου)

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου