ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Αυτόν ήθελε …αυτόν πήρε ο Ολυμπιακός Β.

αυτόν-ήθελε-αυτόν-πήρε-ο-ολυμπιακός-636267

Στην επισημοποίηση μιας μεταγραφικής επιτυχίας προχώρησε την τελευταία μέρα των μεταγραφών ο Ολυμπιακός Βόλου με την απόκτηση του Μανώλη Νικολακάκη, που ήταν ο πρώτος μεταγραφικός στόχος της βολιώτικης ομάδας.

Επιμέλεια: ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Πρώτα μάλιστα η μεταγραφή έγινε γνώστη από διοίκηση της Καλλιθέας… «Η διοίκηση της Καλλιθέας μετά από επαφές με τη διοίκηση του Ολυμπιακού Βόλου παραχώρησε τον Μανώλη Νικολακάκη. Ευχόμαστε καλή επιτυχία στον ποδοσφαιριστή και τη νέα του ομάδα».

Η περίπτωση της απόκτηση του Νικολακάκη από τον Ολυμπιακό ήταν δύσκολη, καθώς ο παίκτης ήταν βασικός και αναντικατάστατος στην Καλλιθέα και χρειάστηκαν οι άνθρωποι του Ολυμπιακού να δώσουν χρήματα στην αθηναϊκή ομάδα για να πάρουν το δελτίο του παίκτη. Ήταν άλλωστε ο παίκτης που ήθελαν στο Βόλο…

Η απόκτηση του Μανώλη Νικολακάκη ανακοινώθηκε και επίσημα από τη διοίκηση του Ολυμπιακού Βόλου αφού είχε προηγηθεί και προπόνηση του παίκτη με την ομάδα. Αναλυτικά η ανακοίνωση έχει ως εξής: «Η διοίκηση του Α.Σ Ολυμπιακός Βόλου 1937 ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του ποδοσφαιρικού τμήματος με τον ποδοσφαιριστή Μανώλη Νικολακάκη.

Γεννημένος στις 12 Φεβρουαρίου 1991 στην Αθήνα, ο Νικολακάκης αγωνίζεται ως ακραίος οπισθοφύλακας. Η διοίκηση του συλλόγου ήρθε σε συμφωνία με τη διοίκηση του Γ.Σ. Καλλιθέας για την παραχώρηση του ποδοσφαιριστή.

Αγωνίστηκε με τα χρώματα της Καλλιθέας από τον περασμένο Αύγουστο, ομάδα με την οποία πραγματοποίησε 13 συμμετοχές. Το ξεκίνημα της σεζόν 2017-18 τον βρήκε στην Σουηδία όπου αγωνίστηκε στην ομάδα της Ακρόπολης (Γ’ Εθνική) ενώ τον Ιανουάριο του 2018 επέστρεψε στην Ελλάδα όπου με τα χρώματα του Εργοτέλη (Football League) πραγματοποίησε 21 συμμετοχές.

Συνολικά έχει καταγράψει πάνω από εκατό συμμετοχές σε επαγγελματικές κατηγορίες τόσο στη Σούπερ Λιγκ όσο και στη Φούτμπολ Λιγκ. Πιο συγκεκριμένα έχει αγωνιστεί στις διοργανώσεις του πρωταθλήματος και του Κυπέλλου Ελλάδας, με τα χρώματα (πλην των ομάδων που έχουν ήδη προαναφερθεί) του Λεβαδειακού, των Τρικάλων, της ΑΕ Λάρισα και της Επισκοπής.

Η διοίκηση της ομάδας καλωσορίζει τον Μανώλη Νικολακάκη στην οικογένεια του Ολυμπιακού Βόλου, του εύχεται υγεία και πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας».

Και ο νεαρός Ζάχος

Επίσημα παίκτης του Ολυμπιακού Βόλου είναι και ο νεαρός τερματοφύλακας Γιάννης Ζάχος, με τη διοίκηση του συλλόγου να ανακοινώνει την απόκτησή του. Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Η διοίκηση του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον νεαρό τερματοφύλακα Γιάννη Ζάχο.

Ο Ζάχος, γεννηθείς την 15η Δεκεμβρίου 2002, προέρχεται από τα τμήματα υποδομής του Ολυμπιακού Βόλου αποδεικνύοντας την καλή δουλειά που πραγματοποιούν οι προπονητές της ακαδημίας μας. Στο πρώτο μισό της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου αγωνίστηκε στην Γ’ ΕΠΣΘ με τα χρώματα του Ιωλκού. Πρόκειται για έναν ταλαντούχο ποδοσφαιριστή με πολλές δυνατότητες εξέλιξης.

Η διοίκηση του Συλλόγου καλωσορίζει τον Γιάννη Ζάχο και του εύχεται υγεία καθώς και πολλές επιτυχίες με τα χρώματα της ομάδας μας».

Και αντι- Πίντο

Μετά το ξαφνικό και ταυτόχρονα σημαντικό «πρόβλημα» που προέκυψε στον Ολυμπιακό Βόλου χωρίς ευθύνεται η ομάδα …οι άνθρωποί της κινήθηκαν και για απόκτηση κεντρικού αμυντικού μεγάλης κατηγορίας.

Το πρόβλημα προήρθε από το ότι ο Βραζιλιάνος Λέαντρο Πίντο θέλησε χωρίς να ειδοποιήσει να κάνει μεταγραφή στο εξωτερικό, κάτι που μπορεί αφού είναι ερασιτέχνης χωρίς ίσως να γνωρίζει ότι επιστρέφοντας στην Ελλάδα που είναι και η οικογένειά του θα ανήκει υποχρεωτικά στον Ολυμπιακό.

Οι διοικούντες του Ολυμπιακού θεωρώντας την κίνηση αυτή αντιεπαγγελματική ειδικά μία μέρα πριν τη λήξη της μεταγραφικής περιόδου, κινήθηκαν άμεσα και έψαξαν για στόπερ αλλά οι περισσότερες περιπτώσεις κόλλησαν στο ότι ένας επαγγελματίας θα πρέπει να περιμένει ένα μήνα για να αγωνιστεί ως ερασιτέχνης. Πάντως ως αργά το βράδυ γίνονταν προσπάθειες για να βρεθεί παίκτης για αντι-Πίντο!

Ζητούμενο πάντως στην βολιώτικη ομάδα είναι να μην υπάρξει αποπροσανατολισμός από το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής που συνεχίζεται την Κυριακή, με τον Ολυμπιακό Βόλου να αγωνίζεται στο Πανθεσσαλικό Στάδιο με τον Θησέα, έχοντας και λύσεις εκ των έσω…

Ο Στάθης Ρόκας στο παιχνίδι με τον Πιερικό συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες και δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στο κυριακάτικο παιχνίδι με τον Θησέα στο Πανθεσσαλικό.

Ο Αγγελούλης στο Ολυμπιακός Β.-Θησέας

Από την ΕΠΣ Λάρισας είναι οι διαιτητές που ορίστηκαν από την ΚΕΔ/ΕΠΟ να διευθύνουν την αναμέτρηση της Κυριακής (3/2, 15.00) στο Πανθεσσαλικό Στάδιο ανάμεσα στον Ολυμπιακό Βόλου και στον Θησέα. Συγκεκριμένα, ο Χρήστος Αγγελούλης θα είναι ο διαιτητής του αγώνα, με βοηθούς τους Βασίλη Μάνο και Γρηγόρη Δεδικούση. Παρατηρητής ορίστηκε ο Δημήτρης Ίτσκος από την ΕΠΣ Πέλλας.

Στο ΕΑΚ το μπάσκετ

Στον Βόλο και στο ΕΑΚ αγωνίζονται την Κυριακή οι ομάδες μπάσκετ του Ολυμπιακού Βόλου στο ξεκίνημα του γύρου στα πρωταθλήματα Α2 γυναικών και Γ΄ Εθνικής ανδρών. Μάλιστα όπως ανακοίνωσε η ΕΟΚ για συγκοινωνιακούς λόγους και μετά από συμφωνία των δύο σωματείων, ο αγώνας Ολυμπιακός Βόλου –Απόλλων Καλαμαριάς για το πρωτάθλημα του 2ου Ομίλου της Α2 Εθνικής κατηγορίας Γυναικών στις 3/2 αντί ώρας 12.00, θα διεξαχθεί ώρα 14.00, στο ΕΑΚ Βόλου.

Στις 5 μ.μ η ανδρική ομάδα για την 14η αγωνιστική θα υποδεχτεί τους Ίκαρους Τρικάλων.

Κυριακή και το βόλεϊ

Για το πρωτάθλημα βόλεϊ γυναικών ΕΣΠΕΚΕΛ 2018 – 2019 τα κορίτσια του Ολυμπιακού στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής την Κυριακή 3 Φεβρουαρίου και ώρα 12:00 στο κλειστό γυμναστήριο «Βάκης Παρασκευόπουλος» φιλοξενούν τον πρωτοπόρο Γ.Σ. Αλμυρού.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου