ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Περνά από… Καρδίτσα

περνά-από-καρδίτσα-637551

Πρώτη «έξοδος» την Κυριακή για τη Νίκη Βόλου

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Μετά από ένα νικηφόρο σερί τριών εντός έδρας αγώνων η Νίκη Βόλου, που παραμένει αήττητη για 16 αγώνες, παίζει την ερχόμενη Κυριακή στην Καρδίτσα, φιλοξενούμενη από τον Απόλλωνα Μακρυχωρίου στις 3μ.μ.

Οι κυανόλευκοι μετά το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό Βόλου μετρούν συνολικά 10 σερί νίκες στο πρωτάθλημα και ακόμη μία στο Κύπελλο Ελλάδος με την Ξάνθη, και σκοπεύουν να συνεχίσουν σε αυτό το ρυθμό, ξεπερνώντας το εμπόδιο και του Απόλλωνα Μακρυχωρίου στο πρώτο παιχνίδι του Φεβρουαρίου, σε έναν μήνα, που θα αντιμετωπίσουν στη συνέχεια τον Αστέρα Ιτέας (10/2) και τον Ολυμπιακό Βόλου (17/2) στο Πανθεσσαλικό, με τον μήνα να κλείνει χωρίς αγώνα, αλλά με «νίκη» απέναντι στην Αναγέννηση Καρδίτσας.

Η προετοιμασία για το παιχνίδι της 17ης αγωνιστικής ξεκίνησε χθες για την ομάδα του Ράτκο Ντόστανιτς, ο οποίος από τη στιγμή που έχει αναλάβει τα ηνία των κυανόλευκων, αυτοί έχουν διατηρήσει ανέπαφη την εστίας τους και σε σύνολο επτά αγώνων.

Για την ερχόμενη Κυριακή δεν θα υπολογίζεται εκ νέου ο Χρήστος Καρτσαμπάς, ο οποίος απέναντι στον ΑΟ Σελλάνων συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες, και έτσι ο Παπαδήμας, αναμένεται να επιστρατευθεί εκ νέου, πλαισιώνοντας τον Καντούτση στο δίδυμο των στόπερ.

Μετά από «στοπ» του υπεύθυνου του Πανθεσσαλικού Σταδίου, Τάσου Μιλάνου, οι κυανόλευκοι δεν προπονήθηκαν χθες στη φετινή τους έδρα και στο βοηθητικό, μιας και μετά τις τελευταίες βροχοπτώσεις, ο αγωνιστικός χώρος δεν είναι και στην καλύτερη δυνατή κατάσταση. Έτσι, οι κυανόλευκοι μετακόμισαν στο Αθλητικό Κέντρο «Όλγα Βασδέκη», πραγματοποιώντας την προπόνηση στο πλαστικό.

Σε αυτή έλαβε μέρος και ο Απόστολος Τσιώλης, με τον 22χρονο νεοαποκτηθέντα ποδοσφαιριστή να δείχνει σημάδια ετοιμότητας και να υπολογίζεται για το παιχνίδι της Κυριακής.

Ένας άλλος νεοαποκτηθέντας, ο Κώστας Δεμηρτζόγλου, ήταν εκ των κορυφαίων στην τελευταία κυανόλευκη νίκη, «φτιάχνοντας» με δύο ασίστ τα τέρματα της ομάδας του απέναντι στον ΑΟ Σελλάνων που πέτυχαν οι Μαντζίρης και Κέρι.

Ο πρώην ποδοσφαιριστής της ΠΑΕ ΝΠΣ Βόλος, τόνισε πως δεν τον ενδιαφέρουν οι δικές του ασίστ όσο η κατάκτηση των τριών βαθμών από τη νέα του ομάδα, τονίζοντας μεταξύ άλλων: «Να δώσω συγχαρητήρια στους συμπαίκτες μου και την ομάδα μου, γιατί ήταν πολύ δύσκολη εβδομάδα. Τρία παιχνίδια σε επτά μέρες δεν είναι καθόλου εύκολο, ειδικά όταν μία ομάδα κάνει πρωταθλητισμό. Παρ΄όλα αυτά έγινε σωστή διαχείριση των προπονήσεων και των ποδοσφαιριστών από τον κόουτς και καταφέραμε να πάρουμε εννιά βαθμούς, που είναι πάρα πολύ σημαντικοί αυτή τη στιγμή για εμάς.

Τίποτε δεν είναι τυχαίο στο ποδόσφαιρο, δεν κερδίζεις απλώς με τύχη ή οτιδήποτε άλλο. Δουλεύουμε πολύ και υπάρχουν παίκτες με ταλέντο. Μπορεί να είμαι λίγες μέρες στην ομάδα, αλλά μπορώ να πω ότι βοηθάνε πολλοί παράγοντες, όπως είναι το κλίμα που επικρατεί στ’ αποδυτήρια και φυσικά η δουλειά που γίνεται από τον κόουτς και από τους ποδοσφαιριστές. Εύχομαι να πάνε όλα καλά, να κερδίζουμε κάθε Κυριακή, γιατί κάθε ματς από δω και πέρα είναι τελικός και ο στόχος της Νίκης είναι ένας και όλοι ξέρουμε ότι είναι άνοδος. Έχω προσαρμοστεί και είμαι χαρούμενος που βοήθησα σήμερα την ομάδα, αλλά πιο πολύ με ενδιαφέρει ότι πήραμε τους τρεις βαθμούς και δεν κοιτάω τις ασίστ ούτε κάτι άλλο».

Σφυρίζει ο Μελτζανίδης

Ο Γιώργος Μελτζανίδης από την ΕΠΣ Ημαθίας είναι ο εκλεκτός από την ΚΕΔ/ΕΠΟ προκειμένου να διευθύνει το παιχνίδι της Κυριακής στο ΔΑΚ Καρδίτσας, ανάμεσα στον Απόλλωνα Μακρυχωρίου και την Νίκη Βόλου. Βοηθοί του θα είναι οι

Μιχάλης Μανασής από τα Τρίκαλα και ο Χρήστος Μπάλας από τον ίδιο σύνδεσμο.

Ο Μελτζανίδης είχε βρεθεί στο Πανθεσσαλικό στο πρώτο παιχνίδι του Ράτκο Ντόστανιτς στη Νίκη Βόλου, και στη νίκη με 4-0 επί του Οικονόμου Τσαριτσάνης, αλλά και στον Παλαμά και στην ισοπαλία με 1-1 κόντρα στον ΑΟ Σελλάνων.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου