ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Πανθεσσαλικό και πάλι για τον Ολυμπιακό

πανθεσσαλικό-και-πάλι-για-τον-ολυμπια-638969

Στην έδρα του επιστρέφει και πάλι ο Ολυμπιακός Βόλου, ο οποίος μετά από τρία συνεχόμενα εκτός έδρας παιχνίδια θα αγωνιστεί μπροστά στο κοινό του για την 17η στροφή του πρωταθλήματος, φιλοξενώντας τον Θησέα Αγριάς.

Η έλευση του Βαγγέλη Μάντζιου έδωσε άλλη πνοή στους ερυθρόλευκους και με τα δύο τέρματα του πολύπειρου σκόρερ στο ντεμπούτο του, ο Ολυμπιακός έφυγε με τους τρεις βαθμούς της νίκης από την Κατερίνη απέναντι στον Πιερικό την περασμένη Κυριακή.

Σε συνδυασμό με το διπλό στον Αλμυρό επί του ΓΣΑ οι Βολιώτες μετρούν δύο σερί νίκες μακριά από το Πανθεσσαλικό και θέλοντας να αφήσουν πίσω τους το στραβοπάτημα στα Μετέωρα στοχεύουν σε ακόμη ένα τρίποντο την Κυριακή.

Αυτή τη φορά και μετά τις 13 Ιανουαρίου και το παιχνίδι με τον Οικονόμο Τσαριτσάνης, οι παίκτες του Περικλή Αμανατίδη θα αγωνιστούν κόντρα στον Θησέα Αγριάς, τον οποίο είχαν κερδίσει με 2-0 στο Βελεστίνο για τον α’ γύρο.

Μετά από το παιχνίδι εκείνο και μέχρι σήμερα οι Αγριώτες έχουν πλέον στον πάγκο τους τον πολύπειρο τεχνικό Λάκη Μπακάλη, ο οποίος πέρυσι είχε βρεθεί και στο «τιμόνι» των ερυθρόλευκων.

Μπορεί ο Θησέας να μην τρομάζει την ομάδα του Περικλή Αμανατίδη, σίγουρα όμως χρειάζεται τη δέουσα προσοχή, μιας και πλέον τα περιθώρια για νέα βαθμολογική απώλεια έχουν στενέψει ακόμη περισσότερο, με τους ερυθρόλευκους να βρίσκονται στο -3 από την κορυφή και την Νίκη Βόλου, η οποία την Κυριακή θα αγωνιστεί απέναντι στον Απόλλωνα Μακρυχωρίου.

Εκτός ο Ρόκας

Η τεχνική ηγεσία δεν θα μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του Στάθη Ρόκα για το παιχνίδι της Κυριακής, μιας και ο 34χρονος αμυντικός μέσος, συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες. Ο Ρόκας κλήθηκε με απόλυτη επιτυχία να επιστρέψει στην παλιά του θέση και αυτή του αριστερού μπακ στα παιχνίδια του Αλμυρού και της Κατερίνης, καλύπτοντας το κενό του Μπουτζίκου, ο οποίος προφυλάχθηκε απέναντι στον Πιερικό, αλλά πιθανότατα θα επιστρέψει και πάλι την Κυριακή.

Από την άλλη δύσκολη παραμένει η περίπτωση του Λιούμπομιρ Στεφάνοβιτς, μιας και ο Σέρβος μέσος δεν έχει ακόμη δικαίωμα συμμετοχής με τους ερυθρόλευκους, αν δεν προσπεραστούν κάποιοι γραφειοκρατικοί σκόπελοι, που αποδεικνύονται χρονοβόροι. Στον Ολυμπιακό όμως δεν είναι διατεθειμένοι να εγκαταλείψουν την προσπάθειά τους και κάνουν τα πάντα προκειμένου να επισπεύσουν τις διαδικασίες νομιμοποίησης της παραμονής του πολύπειρου μέσου στην Ελλάδα.

Τα 10 ματς που απομένουν

Τα 10 ματς που απομένουν(που στην ουσία είναι 9) για τον Ολυμπιακό είναι:

17η (3/2-15.00): Ολυμπιακός-Θησέας Αγριάς

18η (10/2- 15.00): ΑΟ Στυλίδας-Ολυμπιακός

19η (17/2-15.00): Ολυμπιακός-Νίκη

20η (24/2-15.00): Απόλλων Μακρυχωρίου-Ολυμπιακός

21η (3/3-15.00): Ολυμπιακός-Αστέρας Ιτέας

22η (17/3-15.00): Ολυμπιακός-ΑΟ Σελλάνων

23η (24/3-15.00): Αναγέννηση Καρδίτσας-Ολυμπιακός 0-3 α.α

24η (31/3-15.00): Ολυμπιακός-Φωκικός

25η (7/4-16.00): Αχιλλέας Νεοκαισάρειας-Ολυμπιακός

26η (14/4-16.00): Ολυμπιακός Β.- ΓΣ Αλμυρού

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου