ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Παραμένει αήττητος, αλλά δεν νίκησε

παραμένει-αήττητος-αλλά-δεν-νίκησε-448509

Στην ισοπαλία έμεινε ο Πύρασος Νέας Αγχιάλου απέναντι στον Αγρότη Λιανοκλαδίου για την 21η αγωνιστική του Περιφερειακού πρωταθλήματος με τις δύο ομάδες να μην καταφέρνουν να βρουν τον δρόμο προς τα δίχτυα.

Ενας κάκιστος αγωνιστικός χώρος ήταν αυτός που έπαιξε τον πρωταγωνιστικό ρόλο στο γήπεδο της Νέας Αγχιάλου, όπου Πύρασος και Αγρότης έμειναν στο 0-0. Παρά τις φιλότιμες προσπάθειες των δύο ομάδων η κακή κατάσταση του γηπέδου έπαιξε τον δικό της ρόλο και έτσι ο Πύρασος δεν κατάφερε να πάρει την 5η συνεχόμενη νίκη, παρέμεινε όμως αήττητος για 11ο σερί παιχνίδι. Αυτό είναι κάτι που αποτελεί ρεκόρ για την ομάδα του Λευτέρη Καλογήρου που συνεχίζει ανοδικά την πορεία της στο φετινό πρωτάθλημα. Οι Αγχιαλίτες παραμένουν με την τελευταία τους ισοπαλία στην 5η θέση έχοντας 32 βαθμούς σε 21 αγώνες, ενώ την ίδια ώρα ο Αγρότης παρέμεινε στην 3η θέση. Πλέον την ερχόμενη Κυριακή ο Πύρασος θα αγωνιστεί και πάλι εντός έδρας, αυτή τη φορά απέναντι στον ΑΟ Καρδίτσας.

Ο Ρήγας Φεραίος

Τρεις εύκολους βαθμούς πήρε ο Ρήγας Φεραίος μιας και η Λαμία δεν συμμετέχει πια στο πρωτάθλημα λόγω χρεών. Το τρίποντο αυτό έδωσε πραγματική ανάσα στην ομάδα του Παναγιώτη Κουντούρη, που είδε και τα περισσότερα των αποτελεσμάτων της 21ης αγωνιστικής να είναι ευνοϊκά ανεβαίνοντας έτσι στην 7η θέση της βαθμολογίας. Η μάχη για τη σωτηρία πάντως συνεχίζεται για τους Βελεστινιώτες μιας και η ερχόμενη αγωνιστική θα τους φέρει αντιμέτωπους με την ομάδα του Πυργετού. Πλέον στην 22η αγωνιστική δικαίωμα συμμετοχής θα έχουν οι Γιάννης Μόσιος, Χρήστος Σπαθής και Παναγιώτης Γούτσιος που εξέτισαν τις ποινές τους.

Τα αποτελέσματα της 21ης Αγωνιστικής

ΑΟ Καρδίτσας-Μετέωρα 2-0

Πύρασος -Λιανοκλάδι 0-0

Απόλλων Λ.-ΑΕ Σπερχειάδας 0-0

Οικονόμος -Ελασσόνα 1-0

Απεραντιακός-Μουζάκι 4-3

Λαμία-Ρήγας Φεραίος 0-3 α.α

Πετρωτό-Πυργετός 3-0

Το πρόγραμμα της 22ης Αγωνιστικής

(27 Μαρτίου 2011- 4μ.μ.)

Πύρασος-ΑΟ Καρδίτσας

Μετέωρα-Απόλλων Λ.

Λιανοκλάδι-Οικονόμος

Α.Ε. Σπερχειάδας-Απεραντιακός

Ελασσόνα-Λαμία

Μουζάκι-Πετρωτό

Πυργετός-Ρήγας Φεραίος

 

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου