ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Μια ανάσα από τα πλέι οφ

μια-ανάσα-από-τα-πλέι-οφ-435604

Η ανατροπή έχει ξεκινήσει. Η Νίκη απέχει μόλις δυο βαθμούς από το να την πετύχει ολοκληρωτικά. Δύο βαθμοί από τα πλέι οφ που θα της δώσουν το δικαίωμα να ελπίζει σε άνοδο μέσω μιας δεύτερης ευκαιρίας στην Football League. Η επικράτηση με 1-0 επί του Ναυπακτιακού ήρθε να συνοδευτεί από τα «δώρα» της Καλλονής και του Φωκικού, που άφησαν βαθμούς σε Κρανούλα και Αμφισσα. Η ολοκλήρωση της 27ης αγωνιστικής της Football League 2 βρίσκει τη Νίκη μόλις δυο βαθμούς διαφορά από τη δεύτερη και τρίτη θέση και πλέον θα τα παίξει όλα για όλα αύριο στη Φιλιππιάδα.

Το γκολ μόλις στο έβδομο λεπτό της συνάντησης του Περικλή Μπουσινάκη ήταν αρκετό για να χαρίσει στην κυανόλευκη ομάδα τους τρεις βαθμούς απέναντι στο Ναυπακτιακό στο παιχνίδι που έγινε προχθές στην «κλούβα». Ο Βολιώτης μεσοεπιθετικός έβαλε τη σφραγίδα του στο ματς με ένα γκολ έξω από την περιοχή που πραγματικά σπάνια βλέπει κανείς γενικότερα στα ελληνικά γήπεδα. Εντυπωσιακό σε εκτέλεση και σε σκέψη, δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον τερματοφύλακα των φιλοξενουμένων. Οι κυανόλευκοι είχαν βρει δίκτυα και νωρίτερα με τον Βλάχο, αλλά είχε προλάβει να σηκώσει το σημαιάκι του ο βοηθός, ενώ θα μπορούσαν να είχαν κλειδώσει το παιχνίδι στις χαμένες ευκαιρίες με τους Βλαχοκυριάκο, Βλάχο, Κυπτίου και Ντάνισιτς, αλλά το δεύτερο γκολ δεν ήρθε, δίνοντας ελπίδες στους φιλοξενούμενους να κυνηγήσουν την ισοφάριση στην επανάληψη. Στο δεύτερο μέρος οι γηπεδούχοι έδωσαν μέτρα στο γήπεδο στους παίκτες του Ναυπακτιακού. Αυτό συνέβη γιατί αναγκάστηκε να αλλάξει τα πλάνα του λόγω του τραυματισμού του Μπουσινάκη ο Βέλικο Ντόβενταν. Αλλά ευτυχώς ο Γλωσσόπουλος ήταν άστοχος σε δυο υπό καλές προϋποθέσεις προσπάθειες του, όπως και ο Μαχαιρούδης και η Νίκη πανηγύρισε μια σπουδαία από βαθμολογικής πλευράς επιτυχία. Η Νίκη είχε να επιδείξει στο δεύτερο μέρος μια διπλή ευκαιρία με τους Ναβαρέτε και Όλιβερ.

Ο Βέλικο Ντόβενταν από την πλευρά του επέλεξε μια ενδεκάδα που δεν είχε αγωνιστεί ξανά μαζί άλλη φορά. Ο Βλάχος και ο Βλαχοκυριάκος ήταν τα νέα πρόσωπα στο βασικό σχήμα και η αλήθεια είναι οτι ιδιαίτερα ο πρώτος, δικαίωσε τον Σέρβο για την επιλογή του. Κράτησε μπάλα όποτε χρειάστηκε, μοίραζε σωστά, ενώ έδειχνε ικανός να δημιουργήσει κινδύνους ανά πάσα στιγμή. Πολύ καλή παρουσία επίσης είχαν οι Μακράκης και Μαϊστρέλλης στο κεντρικό αμυντικό δίδυμο κερδίζοντας τις περισσότερες μάχες, ο Νάστος στον χώρο της μεσαίας γραμμής είχε για ακόμη μια φορά σταθερή παρουσία, ο Μπουσινάκης για το πρώτο ημίχρονο που αγωνίστηκε, αφού μετά αποχώρησε με ενοχλήσεις, ενώ ιδιαίτερο μαχητικός και θετικός ήταν και ο Καρακώστας που πέρασε ως αλλαγή στο δεύτερο μέρος.

FOOTBALL LEAGUE 2 – 27η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΚΟΣ

1 0

Σκόρερ: 7’ Μπουσινάκης

Κίτρινες: Τσερκέζος, Καρακώστας – Γαβρίνας

Διαιτητής: Συμεωνίδης (Πιερίας)

Οι συνθέσεις:

ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ: Μπαϊμάκης, Στουρνάρας, Τσερκέζος, Μαϊστρέλλης, Μακράκης, Νάστος, Βλάχος, Κυπτίου (63’ Ναβαρέτε), Μπουσινάκης (46’ Ολιβερ), Βλαχοκυριάκος (46’ Καρακώστας), Ντάνισιτς

ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ: Σταματέλλος, Παπαποστόλου, Παπαχρήστος (23’ Φλέγγας, 81’ Κοντοχρήστος), Τερόλης, Τρίγκας, Κώτσου, Στάμος Χ., Μαχαιρούδης, Καραγιάννης, Γλωσσόπουλος, Γαβρίνας (69’ Στάμος Ν.)

 

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου