ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Εξαιρετική εμφάνιση του ΝΟΒΑ στο Κύπελλο Χριστουγέννων

εξαιρετική-εμφάνιση-του-νοβα-στο-κύπε-641267

Καταπληκτική εμφάνιση πραγματοποίησαν οι καταδύτες του ΝΟΒΑ, που πήραν μέρος στο Κύπελλο Χριστουγέννων κατηγοριών Γ’ και Δ’, που πραγματοποιήθηκε έως χθες Κυριακή 26 Ιανουαριου, στο κλειστό καταδυτήριο των Ολυμπιακών εγκαταστάσεων.

Η ομάδα του ΝΟΒΑ τερμάτισε δεύτερη, πίσω από την Αργώ, κατακτώντας 4 χρυσά και 3 ασημένια μετάλλια. Οι αθλητές του Βολιώτικου σωματείου έδειξαν ότι το μέλλον τους ανήκει κοιτώντας πια τις επερχόμενες διοργανώσεις.

Για το ΝΟΒΑ, από δύο χρυσά μετάλλια κατέκτησαν οι Γρηγόρης Μήτρου (Γ’ κατηγορία) στα 3μ και στο Σταθερό Βατήρα και Σταυρούλα Χαλέμου (Γ’ κατηγορία) στ’ αντίστοιχα αγωνίσματα.

Παράλληλα, ασημένιος ήταν ο Λευτέρης Ιωάννου στα 3μ Γ’ κατηγορία, ενώ η Μυρσίνη Μέλιου πανηγύρισε δύο αργυρά μετάλλια στο 1μ. και 3μ. Γ’ κατηγορίας.

Πέραν των μεταλλίων, όλοι οι καταδύτες του Βολιώτικου σωματείου έκαναν πολύ καλή εμφάνιση. Συνολικά, οι εννιά αθλητές που συμμετείχαν είναι οι: Θάνος Τσιρίκος, Κωνσταντίνος Λαλιώτης, Μαρία Στουκογιάννη, Μυρσίνη Μέλιου, Ιωάννα Τσοκανάκη, Λευτέρης Δεληγιάννης, Λευτέρης Ιωάννου, Γρηγόρης Μήτρου, Σταυρούλα Χαλέμου.

Εκτός από το Κύπελλο Χριστουγέννων, πραγματοποιήθηκε και ημερίδα επιλογής στην ΟΠΕΝ κατηγορία, με τον Θάνο Τσιρίκο να κατατάσσεται 3ο στα 3μ Α’ κατηγορίας, πίσω από τους Αυθίνο (Αργώ) και Μόλβαλη (Παναθηναϊκό), βάζοντας πλώρη για το Γκραν Πρι του Ροσκόκ (14-17 Φεβρουαρίου).

Ο προπονητής της ομάδας του ΝΟΒΑ, Νίκος Τουλούδης δήλωσε ιδιαίτερα ικανοποιημένος στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ της ΔΕΥΤΕΡΑΣ από την εμφάνιση των αθλητών της Βολιώτικης ομάδας, τονίζοντας: «Είμαστε ιδιαίτερα ευχαριστημένοι από τη συνολικότερη εμφάνιση όλων των αθλητών μας. Συνεχίζουμε τη σκληρή δουλειά, στοχεύοντας στα καλύτερα αποτελέσματα».

ΔΗΜΗΤΡΑ ΓΚΟΥΝΤΕΛΙΑ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου