ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Να πάρει το τρίποντο

να-πάρει-το-τρίποντο-448756

Η νίκη και οι τρεις βαθμοί που χαρίζει είναι μονόδρομος σήμερα για την ομάδα της Νίκης Βόλουπου φιλοξενεί στις 3 μ.μ. στο Παντελής Μαγουλάς τον Ναυπακτιακό Αστέρα. Στο πλαίσιο της 27ης αγωνιστικής του Βορείου Ομίλου της Football League 2 οι κυανόλευκοι θέλουν τους βαθμούς απέναντι στην ομάδα της Ναυπάκτου, ώστε να βρεθούν ακόμη πιο κοντά στην προνομιούχο τριάδα.
Νίκη, νίκη και μόνο νίκη είναι το σημερινό σύνθημα για τους παίκτες του Βέλικο Ντόβενταν που θέλουν όσο τίποτα τους τρεις βαθμούς κόντρα στην ομάδα του Ναυπακτιακού. Τα περιθώρια πλέον στενεύουν μιας και υπολείπονται ακόμη οκτώ αγωνιστικές για την αυλαία του πρωταθλήματος. Από τη στιγμή που η Νίκη θέλει να βρεθεί μέσα στην πρώτη τριάδα έχει υποχρέωση σήμερα να κάνει το αυτονόητο και να επικρατήσει μιας ομάδας που μάχεται για τη σωτηρία.
Απόντες από την σημερινή αναμέτρηση θα είναι οι Παναγιώτης Πετράς και Γιάννης Τσάγγαρης, μιας και ο πρώτος είναι τιμωρημένος με κόκκινη κάρτα που δέχθηκε στο τελευταίο παιχνίδι με τον Μακεδονικό και ο δεύτερος τραυματίας.
Από εκεί και πέρα στην αρχική ενδεκάδα ο Βέλικο Ντόβενταν αναμένεται να χρησιμοποιήσει τον Μπαϊμάκη κάτω από τα δοκάρια, ενώ στην τετράδα της άμυνας από τα δεξιά προς τα αριστερά πιθανότατα θα χρησιμοποιηθούν οι: Στουρνάρας, Μακράκης, Μαϊστρέλλης και Τσερκέζος. Από εκεί και πέρα στην μεσαία γραμμή ο Νάστος με τους Καρακώστα και Ναβαρέτε ή Βλάχο να τον πλαισιώνουν δεξιά και αριστερά αντίστοιχα. Τέλος στην επιθετική γραμμή το πιθανότερο είναι να χρησιμοποιηθεί η τριάδα που έπαιξε και μέσα στο Μακεδονικό και περιλαμβάνει τον Μπουσινάκη στα δεξιά, τον Κυπτίου στα αριστερά και τον Ντάνισιτς στην κορυφή. Επίσης ετοιμοπόλεμοι για την σημερινή αναμέτρηση είναι οι: Τάσος, Καλαμιώτης, Τσικνίδης, Παπαδήμας, Σωτρίνης, Χρυσοχοΐδης, Βλαχοκυριάκος και Όλιβερ.
 
Ο αντίπαλος
Στην 10η θέση της βαθμολογίας βρίσκεται η ομάδα του Ναυπακτιακού Αστέρα που στο τελευταίο της παιχνίδι επικράτησε με 2-1 της Ζακύνθου. Εκτός για την ομάδα της Ναυπάκτου θα είναι ο τιμωρημένος Ζαρογιάννης που αντίκρισε την κόκκινη κάρτα στην τελευταία αγωνιστική.
 
Ανακοίνωση της ΠΑΕ Νίκη Βόλου
Ανακοίνωση με την οποία καλεί τον κόσμο της ομάδας να έχει κόσμια συμπεριφορά στο σημερινό παιχνίδι εξέδωσε χθες η ΠΑΕ Νίκη Βόλου χαρακτηρίζοντας παράλληλα το σημερινό παιχνίδι ως τελικό. Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Σήμερα η ομάδα μας δίνει έναν από τους τελικούς για την άνοδο στην Β’ Εθνική. Μέσα από τα λάθη μας και προσπερνώντας τις αντίξοες συνθήκες , είμαστε ακόμη ζωντανοί. Οι στόχοι μπορούν να υλοποιηθούν και τα όνειρα μας να γίνουν πραγματικότητα, γιατί έχουμε το καλύτερο ρόστερ της κατηγορίας και τους δυναμικότερους οπαδούς. Η Νίκη σήμερα στο «Παντελής Μαγουλάς» θα κάνει ακόμη ένα βήμα, έχοντας κοντά τον λαό της. Όμως θα πρέπει ο υπέροχος κόσμος μας να γνωρίζει, πως το θρυλικό γήπεδο μας, αντιμετωπίζει τον κίνδυνο της τιμωρίας από την αρμόδια αθλητική αρχή και για αυτό τον λόγο, θα πρέπει να το περιφρουρήσει. Κανένα αντικείμενο δεν θα πέσει στον αγωνιστικό χώρο, παρά μόνο η φωνή μας, που θα ακουσθεί σ’ όλη την πόλη, σ’ όλη την Ελλάδα, για να την ακούσουν όσοι επιβουλεύονται και αμφισβητούν την ιστορία και την δυναμική, της μίας και μοναδικής «ΝΙΚΗΣ ΒΟΛΟΥ 1924».
 
Στο ματς ο Γιδόπουλος
Παρών στο σημερινό παιχνίδι θα είναι και ο Στράτος Γιδόπουλος με τον ισχυρό άνδρα των κυανόλευκων να επιστρέφει και πάλι κοντά στην ομάδα μιας και στο τελευταίο παιχνίδι της δεν έδωσε το παρών. Ο Γιδόπουλος θα βρεθεί σήμερα στην «Κλούβα» με τους παίκτες να περιμένουν μάλιστα και πληρωμές μιας και αυτές έχουν καθυστερήσει τους τελευταίους δυόμισι μήνες.
 
 
Football League 2 – 27η αγωνιστική
ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ      –              ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΚΟΣ
Γηπ. Παντελής Μαγουλάς
Ώρα: 3 μ.μ.
Διαιτητής: Παναγώτης Συμεωνίδης (Πιερίας)
Βοηθοί: Καράμπουλας, Ατματζίδης (Πιερίας)
1.Μπαϊμάκης                   1. Σταματέλος
72. Στουρνάρας               5. Κώτσου
77. Τσερκέζος                   18. Οξύζογλου
16. Μακράκης                  66. Τρίγκας
55. Μαϊστρέλλης             36. Παπαποστόλου
20. Νάστος                        89. Στάμος
13. Καρακώστας              93. Παπαχρήστος
19. Ναβαρέτε                   95. Κοντοχρήστος
30. Μπουσινάκης            99. Μαχαιρούδης
17. Κυπτίου                       3. Τερόλλη
7. Ντάνισιτς                       7.Καραγιάννης
               Προπονητές
Βέλικο Ντόβενταν           Δημήτρης Τομπάζης
 
                                                             
 
 

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου