ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Για άλλη μία νίκη κορυφής και διαφοράς

για-άλλη-μία-νίκη-κορυφής-και-διαφοράς-643581

Επιστροφή στη Νεάπολη, επιστροφή στις νίκες για την ΠΑΕ Βόλος που μετά την ισοπαλία στη Λάρισα και παραμένοντας στην κορυφή σήμερα (3 μ.μ.) θα υποδεχθεί τον Ηρακλή για την 14η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Football League.

Επιμέλεια: ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Ο Βόλος ΝΠΣ ΠΑΕ είναι πάντα στην κορυφή της βαθμολογίας της Football League με τη διαφορά από την 2η Κέρκυρα να είναι στους 6 βαθμούς, αλλά με τη βολιώτικη ομάδα να έχει ένα ματς λιγότερο, ενώ η διαφορά από τον τρίτο Απόλλωνα Λάρισας είναι στο +8.

Η ΠΑΕ Βόλος αρχικά είναι κοντά στον άτυπο τίτλο του πρωταθλητή χειμώνα… καθώς απομένουν τρία ματς για να ολοκληρωθεί ο α΄ γύρος …και σήμερα η βολιώτικη ομάδα θα υποδεχτεί τον Ηρακλή (ΕΡΤ3), στην 15η αγωνιστική έχει ένα ακόμη ματς στον Βόλο με τον Αήττητο Σπάτων Κυριακή (3/2), αλλά και ενδιάμεσα το ματς στο Αιγίνιο με τον Αιγινιακό που θα γίνει Τετάρτη 30/1 και είναι εξ αναβολής από την 11η αγωνιστική της Β’ Εθνικής.

Πάντως η ομάδα βλέπει τα παιχνίδια ένα ένα και ο προπονητής Χουάν Φεράντο θέλει νίκη σήμερα με τον Ηρακλή έχοντας την απουσία του Κώστα Ηλιόπουλου που ώς τώρα είχε συμμετοχή σε όλα τα ματς (7 ως βασικός και 5 ως αλλαγή) ενώ υπάρχει και μια σημαντική επιστροφή καθώς εξέτισε την ποινή του ο κεντρικός αμυντικός Στέργιος Δημόπουλος.

Δεκαεννιά ποδοσφαιριστές είναι στην αποστολή για τη μεσημεριανή αναμέτρηση με τον Ηρακλή και είναι οι εξής: Καραγκιολίδης, Ντεντάκης, Ουνγιαλίδης, Δημόπουλος, Γκαλίτσιος, Καμπαγιέρο, Λούκας Γκαρσία, Πίτου Γκαρσία, Πέντα, Μάντζης, Κότο, Φράγκος, Πίσπας, Δόρης, Ενγκουεμ, Καρρίκι, Ανδρικόπουλος, Κορέλας και Μπουργάνης.

Εκτός συνέχειας θα είναι ο άτυχος Αλμπερτ Ρούσσος, που ενώ κατέγραψε φέτος 1 γκολ σε 6 εμφανίσεις και υπέστη ρήξη χιαστών που σημαίνει πως η σεζόν τελείωσε πρόωρα για τον 23χρονο παίκτη. Ο Ρούσσος ήδη υποβλήθηκε σε επιτυχημένη χειρουργική επέμβαση στο γόνατο από τον γιατρό Μανώλη Παπακώστα και η ΠΑΕ Βόλος τού εύχεται περαστικά, ταχεία ανάρρωση και σύντομη επιστροφή στην αγωνιστική δράση

Περιμένει τον κόσμο

Κόσμο περιμένει και σήμερα ο Βόλος ΝΠΣ ΠΑΕ που επιστρέφει στο γήπεδο της Νεάπολης (3.00 μ.μ.) και υποδέχεται τον Ηρακλή, σε έναν κρίσιμο από βαθμολογικής πλευράς αγώνα, που η παρουσία του φίλαθλου κόσμου του Βόλου θα παίξει καθοριστικό ρόλο, ώστε να φτάσει σε μία ακόμα νίκη και πιο κοντά στο στόχο της ανόδου στη Σούπερ Λίγκα.

Στην ανακοίνωση της ΠΑΕ αναφέρεται: «Τον αγώνα με αντίπαλο τον Ηρακλή θα μπορούν να τον παρακολουθήσουν οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας καθώς και απλών εισιτηρίων τα οποία τιμώνται 5 ευρώ και θα διατίθενται την ημέρα του αγώνα από το εκδοτήριο του γηπέδου της Νεάπολης. Σημειωτέον, για την αγορά εισιτηρίων αγώνα απαραίτητη προϋπόθεση αποτελεί ο κάτοχος τους να είναι μέλος της ομάδας.

Για τους μακροχρόνια ανέργους (περισσότερους από 6 μήνες ανεργίας), τους πολύτεκνους αλλά και τα ΑΜΕΑ η είσοδος θα είναι δωρεάν με μοναδική προϋπόθεση να είναι μέλη της ΠΑΕ Βόλος (απαραίτητη η επίδειξη των σχετικών δικαιολογητικών και της κάρτας μέλους στην είσοδο). Επιπλέον οι γυναίκες και τα παιδιά θα εισέρχονται στις εξέδρες του γηπέδου δωρεάν.

Υπενθυμίζουμε η εγγραφή νέων μελών ή η ανανέωση της συνδρομής των παλαιών μελών κοστίζει 10 ευρώ και γίνεται στα γραφεία της ομάδας (Αργοναυτών 15, 1ος όροφος) καθημερινά 9.00 π.μ. – 2.00 μ.μ. και 6.00 μ.μ. – 9.00 μ.μ.

Η είσοδος των φιλάθλων για τον αγώνα του Σαββάτου θα γίνεται από τη θύρα 2 του γηπέδου της Νεάπολης (οδός Υδρας)».

Στο μεταξύ αντιπροσωπεία των ποδοσφαιριστών του Βόλου επισκέφτηκε σχολεία της πόλης και μοίρασε εισιτήρια στους μαθητές

Με Μουνιόθ ο Ηρακλής

Ο Ηρακλής ήρθε στον Βόλο έχοντας στην αποστολή και το νέο μεταγραφικό του απόκτημα Μουνιόθ, αλλά όχι και τον Κάχριμαν που κρίθηκε ακόμα ανέτοιμος.

Αναλυτικά η αποστολή: Βοσνιάδης, Γιαγκιόζης, Βιτλής, Κουτρομάνος, Καζναφέρης, Νιαμπουγιού, Κουκόλης, Γιαννίτσης, Ζιαμπάρης, Στάμου, Κωστούλας, Παναγιωτούδης, Ορφανίδης, Μουνιόθ, Πτηνόπουλος, Ντούνης, Ρόβας, Περόνε, Κλέιτον.

Εκτός έμειναν και οι Γόμος, Γρηγοριάδης, Κάχριμαν, Παπαθανασίου, Κούσας, Κανακούδης, Καθάριος και Παπαδόπουλος.

Ο Πολυχρόνης στη Νεάπολη

Στην αναμέτρηση της ΠΑΕ Βόλος με τον Ηρακλή που ξεχωρίζει σήμερα στο πρόγραμμα της 14ης αγωνιστικής διαιτητής ορίστηκε ο Φώτης Πολυχρόνης (του Συνδέσμου Πιερίας) που έχει σφυρίζει άλλα δυο ματς φέτος στην Β΄ Εθνική και στη Γ΄ Εθνική συνολικά 22. Στο Πλατανιάς – Απόλλων Λάρισας διαιτητής θα είναι ο Νίκος Τεβεκέλης του Συνδέσμου Μακεδονίας και αύριο στο ματς της Κέρκυρας με τον Αιγινιακό θα σφυρίξει ο Παναγιώτης Καδδάς. Όλα τα ματς ξεκινούν στις 15.00.

Αναλυτικά το πρόγραμμα:

Σάββατο (26/1)

Βόλος – Ηρακλής

Διαιτητής: Πολυχρόνης (Πιερίας)

Πλατανιάς – Απόλλων Λάρισας

Διαιτητής: Τεβεκέλης (Μακεδονίας)

Κυριακή (27/1)

Κέρκυρα – Αιγινιακός

Διαιτητής: Καδδάς (Αχαΐας)

Απόλλων Πόντου – Σπάρτη

Διαιτητής: Τσακαλίδης (Χαλκιδικής)

Α.Ε. Καραϊσκάκης – Εργοτέλης

Διαιτητής: Ζαμπάλας (Ηπείρου)

Αήττητος Σπάτων – ΑΟ Τρίκαλα

Διαιτητής: Μπακογιάννης (Αθηνών)

Δόξα Δράμας – ΑΟΧ-Κισσαμικός

Διαιτητής: Θεοδωρόπουλος (Φλώρινας)

Δευτέρα (28/1)

Ηρόδοτος – Παναχαϊκή

Διαιτητής: Κατοίκος (Αθηνών)

Η βαθμολογία

Θ. Ομάδα Αγ. Β.

1. ΠΑΕ Βόλος 12 32

2. Κέρκυρα 13 26

3. Απόλλων Λάρ. 12 24

4. Πλατανιάς 13 22

5. Εργοτέλης 13 20

6. Παναχαϊκή 13 18

7.Καλαμαριά 12 18

8. Ηρακλής 13 17

9. Δόξα Δράμας 12 16

10. Κισσαμικός 13 15

11. Ηρόδοτος 13 15

12. Καραϊσκάκης 12 14

13. Τρίκαλα 12 11

14. Σπάρτη 13 11

15. Αήττητος 12 9

16. Αιγινιακός 12 9

Στην Αρτα οι Νέοι

Στο πλαίσιο του πρωταθλήματος Νέων της Β’ Εθνικής, σήμερα Σάββατο ( 3 μ.μ.) η Κ-19 της ΠΑΕ Βόλος θα αγωνιστεί στην Αρτα (Δημ. Γήπεδο Κομποτίου) σε εξ αναβολής αγώνα της 5ης αγωνιστικής του Β’ ομίλου με τον Καραϊσκάκη.

Παραλαβή ονομαστικών μετοχών

Η ΠΑΕ Βόλος ενημερώνει τους μετόχους της ότι από σήμερα μπορούν να παραλάβουν τις ονομαστικές του μετοχές από τα γραφεία της ομάδας (Αργοναυτών 15, 1ος όροφος), με την επίδειξη της αστυνομικής τους ταυτότητας. Ωράριο λειτουργίας γραφείων 9.00 π.μ. – 2.00 μ.μ. και 6.00 μ.μ. – 9.00 μ.μ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου