ΠΟΛΟ

Κλήρωσε για Νίκη, ΟΕΑ/ΝΑΒ στη Β’ ανδρών πόλο

κλήρωσε-για-νίκη-οεα-ναβ-στη-β-ανδρών-645113

Κληρώσεις πραγματοποιήθηκαν χθες σε τρεις κατηγορίες υδατοσφαίρισης, με τριπλό βολιώτικο ενδιαφέρον στις δύο εξ αυτών και συγκεκριμένα στη Β’ ανδρών και στην ηλικιακή κατηγορία των Νεανίδων.

Η Β’ ανδρών

Νίκη Βόλου και ΟΕΑ/ΝΑΒ θα εκπροσωπήσουν την πόλη στη Β’ ανδρών, με τον Ομιλο Βόλου άλλωστε να φιλοξενείται στο κολυμβητήριο της Ν. Ιωνίας «Β. Πολύμερος». Αντίπαλοι των βολιώτικων ομάδων θα τεθούν οι ΝΕ Λάρισας και Τρίαινα Βούλας. Η προκριματική φάση θα διεξαχθεί σε δύο τριήμερα, στις 15-17 Μαρτίου και στις 5-7 Απριλίου.

Οι όμιλοι που καταρτίστηκαν στην κατηγορία έχουν ως εξής:

Α’ ΟΜΙΛΟΣ ΑΘΗΝΑΣ: ΑΕΚ, ΝΟ Αγίου Νικολάου, Άρης Νίκαιας, Ιωνικός Νίκαιας

Β’ ΟΜΙΛΟΣ ΑΘΗΝΑΣ: ΣΚ Ροή, ΝΟ Καλαμακίου, ΝΟ Σύρου, Νηρέας Χαλανδρίου

ΟΜΙΛΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ: ΑΠΣ Οξυγόνο, ΧΑΝΘ, ΝΑΟ Κέρκυρας, ΠΕΚΕ Βροντάδου

ΟΜΙΛΟΣ ΠΑΤΡΩΝ: ΝΟ Καλαμάτας, Επειός Ήλιδας, ΝΟ Ιτέας, Νηρέας Πατρών

ΟΜΙΛΟΣ ΒΟΛΟΥ: Νίκη Βόλου, ΟΕΑΝΑ Βόλου, ΝΕ Λάρισας, Τρίαινα Βούλας

Οι 2 πρώτες ομάδες κάθε Ομίλου (σύνολο 10) θα αγωνιστούν στη β’ φάση (10-12 Μαΐου) για τις θέσεις 1-10 και οι υπόλοιπες (σύνολο 10) για τις θέσεις 11-20. Από την τελική φάση (8 ομάδες, 12-14 Ιουλίου) οι 4 πρώτες ομάδες ανέρχονται στην Α2 Εθνική. Οι 4 τελευταίες (θέσεις 11-20) υποβιβάζονται στη Γ’ Εθνική.

«Θα παλέψουμε για την παραμονή. Κάθε κλήρωση, με βάση και την ολική επανεκκίνηση που έχουμε επιχειρήσει, είναι δύσκολη, ωστόσο θα βάλουμε όλες μας τις δυνάμεις προκειμένου να κάνουμε ό,τι καλύτερο», ανέφερε ο προπονητής της Νίκης Βόλου Νίκος Κωνσταντέλιας.

Από την πλευρά του ο Γιάννης Μάκος γενικός αρχηγός του ΟΕΑ/ΝΑΒ σημείωσε: «Εχοντας ταλαιπωρηθεί τα τελευταία χρόνια με τα playout, στόχος της δικής μας ομάδας είναι να περάσουμε στα playoff ώστε να εξασφαλίσουμε νωρίς την παραμονή μας στην κατηγορία. Το επόμενο διάστημα, άλλωστε, θα γνωρίσουμε την Τρίαινα Βόλου, που είναι η πλέον άγνωστη ομάδα του Ομίλου, καθώς θα αγωνιστούμε σε κοινό τουρνουά. Προετοιμαζόμαστε συγκεντρωμένοι στον στόχο μας».

Οι Νεανίδες

Στον Βόλο θα φιλοξενηθεί ο αντίστοιχος όμιλος, με τη συμμετοχή του ΟΥΚ, που θα υποδεχθεί τους ΝΕ Πατρών, ΝΟ Λάρισας και Ιωνικό Νίκαιας. Η ομάδα του Βόλου θα αγωνιστεί σε πρώτη φάση για την πρόκριση στη Β’ φάση της διοργάνωσης. Η προκριματική φάση θα διεξαχθεί το τριήμερο 22-24 Μαρτίου.

ΝΕΑΝΙΔΩΝ (22-24 Μαρτίου, προκριματική φάση)

ΟΜΙΛΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ: ΠΑΟΚ, Ορεστιάδα, ΑΠΣ Οξυγόνο, ΓΣ Ηλιούπολης

ΟΜΙΛΟΣ ΒΟΛΟΥ: ΝΕ Πατρών, ΝΟ Λάρισας, ΟΥΚ Βόλου, Ιωνικός Νίκαιας

ΟΜΙΛΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ: ΟΦΗ, ΝΟ Ρεθύμνου, Μίλων, Τρίτων Αμαρουσίου

Α’ ΟΜΙΛΟΣ ΑΘΗΝΑΣ: ΑΝΟ Γλυφάδας, Ολυμπιακός, Εθνικός, ΓΣ Περιστερίου

Β’ ΟΜΙΛΟΣ ΑΘΗΝΑΣ: ΝΟ Βουλιαγμένης, Νηρέας Χαλανδρίου, Ηλυσιακός, Πανιώνιος

Στη β’ φάση (21-23 Ιουνίου), δεν προκρίνεται η τελευταία ομάδα κάθε Ομίλου.

ΔΗΜΗΤΡΑ ΓΚΟΥΝΤΕΛΙΑ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου