ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Ενίσχυση με Λάζαρο Μαντζίρη για τη Νίκη

ενίσχυση-με-λάζαρο-μαντζίρη-για-τη-νίκ-645334

Φρεσκάδα στην επιθετική της γραμμή βάζει και επίσημα η πρωτοπόρος ομάδα της Νίκης Βόλου με στόχο να μείνει ώς το τέλος του πρωταθλήματος στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα του 4ου ομίλου της Γ΄ Εθνικής.

Επιμέλεια: ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Η Νίκη μπορεί να έχει την καλύτερη επίθεση με 45 γκολ, μπορεί να έχει τον πρώτο σκόρερ Λόρι Κέρι και τον Βουκομάνοβιτς να αρχίζει να βρίσκει δίχτυα, αλλά γνωρίζει πως μπορεί να γίνει ακόμη καλύτερη επιθετικά και έτσι απέκτησε τον 23χρονο Λάζαρο Μαντζίρη. Ο υψηλόσωμος (1.95) σέντερ φορ προπονείται με την ομάδα της Νίκης από τη Δευτέρα και τίθεται στη διάθεση του Ράτκο Ντόστανιτς για τον κυριακάτικο αγώνα με τον Α.Ο. Σελλάνων. Ο νεαρός επιθετικός διαθέτει όλα τα στοιχεία που ήθελε ο προπονητής της Νίκης, υψηλόσωμος με εκτόπισμα στην περιοχή, καλός στο ψηλό παιχνίδι αλλά και καλή τεχνική κατάρτιση. Ο ποδοσφαιριστής λόγω του νεαρού της ηλικίας του έχει όλο το μέλλον μπροστά του και αποκτήθηκε από τη Νίκη με σκοπό να αποτελέσει το βαρύ πυροβολικό της ομάδας και τη νέα αγωνιστική σεζόν.

Η ανακοίνωση: «Η Διοικούσα Επιτροπή ποδοσφαίρου της Νίκης Βόλου 1924 ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Λάζαρο Μαντζίρη.

Ο Λάζαρος Μαντζίρης είναι 23 ετών, έχει ύψος 1,95 και αγωνίζεται στην κορυφή της επίθεσης. Ξεκίνησε την καριέρα του από τον Μακεδονικό ενώ έχει φορέσει τις φανέλες της ΕΝΑΔ Πόλης Χρυσοχούς (Β’ Κύπρου), του Αγροτικού Αστέρα και της Σπάρτης.

Σε ηλικία 18 ετών έκανε ντεμπούτο στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής με την ομάδα του Μακεδονικού. Δύο χρόνια αργότερα μεταγράφηκε στην ΕΝΑΔ Πόλης Χρυσοχούς (Β’ Εθνική Κύπρου) που σε δύο σεζόν κατέγραψε 50 συμμετοχές σημειώνοντας 9 τέρματα. Στην επιστροφή του στην Ελλάδα αγωνίστηκε με τα χρώματα του Αγροτικού Αστέρα, με τη φανέλα του οποίου πέτυχε 11 γκολ σε 26 συμμετοχές. Στο πρώτο μισό της φετινής αγωνιστικής περιόδου φόρεσε τη φανέλα της Σπάρτης, στο πρωτάθλημα της Football League, καταγράφοντας εννέα συμμετοχές και ένα γκολ.

Η Διοικούσα Επιτροπή τον καλωσορίζει και του εύχεται υγεία και κάθε επιτυχία με την ομάδα μας».

Δανεισμός ποδοσφαιριστή

Η Διοικούσα Επιτροπή ποδοσφαίρου της Νίκης Βόλου 1924 ανακοίνωσε την παραχώρηση με δανεισμό μέχρι τη λήξη της αγωνιστικής περιόδου του νεαρού ποδοσφαιριστή Αγγελου Ματθαίου στην ομάδα του Γ.Σ. Αλμυρού.

«Κοιτάμε μόνο ψηλά»

Ο Κώστας Γρηγοριάδης αντικατέστησε τον Ράτκο Ντόστανιτς προχθές στη συνέντευξη Τύπου μετά τον νικηφόρο αγώνα με τον Πιερικό. «Πιστεύω ότι αγωνιστικά η ομάδα μας έχει αλλάξει πρόσωπο και αυτό είναι η ταυτότητα του προπονητή μας. Ο στόχος παραμένει για εμάς ο ίδιος, δεν αλλάζει. Κοιτάμε μόνο ψηλά και θέλουμε να αλλάξουμε κατηγορία» ανέφερε ο Γρηγοριάδης που μίλησε και για τους «νέους» Δεμηρτζόγλου, Τσουλχάι και Μαντζίρη: «Πιστεύω ότι μέσα στα επόμενα παιχνίδια θα τους δείτε και αυτούς. Από θέμα φυσικής κατάστασης είναι πολύ καλά. Βέβαια ίσως τους λείπει ο αγωνιστικός ρυθμός, αλλά πιστεύω ότι μέσα από τα παιχνίδια θα πάρουν κι αυτοί τον ρυθμό που έχει η ομάδα αυτή τη στιγμή».

Με ΑΟ Σελλάνων

Ο κυριακάτικος αντίπαλος ΑΟ Σελλάνων έκοψε βαθμούς στον α’ γύρο παίζοντας ως γηπεδούχος στον Παλαμά (14/10/18 ΑΟ Σελλάνων-Νίκη Βόλου 1-1 (22’ Κόκκινος-77’ Φάμπιο)).

Η ομάδα που τώρα έχει προπονητή τον Στέφανο Ξηρόφωτο ήταν αντίπαλος της Νίκης και πέρσι και οι κυανόλευκοι την κέρδισαν 3 φορές(!) δυο για το πρωτάθλημα και μια για το Κύπελλο Ερασιτεχνών στην πορεία προς τον τελικό…

Στο πρώτο ματς για τη Γ΄ Εθνική στο Προάστιο (8/10/17) η Νίκη κέρδισε 1-2 (37΄Μετούσι-9΄αυτογκόλ Αρχοντής, 15΄Μωϋσίδης) και στον Βόλο 1-0 με πέναλτι του Μέτσε, ενώ στο Κύπελλο το ματς εκτός έδρας κρίθηκε στην παράταση (1-2) (10΄Κόντος, 25΄Καρτσαμπάς, 119΄ Κραγιόπουλος)…

Ο Ψυχούλας «σφυρίζει» Νίκη-ΑΟ Σελλάνων

Τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι έδρας δίνει την Κυριακή 27/1 η Νίκη, η οποία θα αντιμετωπίσει στο Πανθεσσαλικό στάδιο τον ΑΟ Σελλάνων για την 16η αγωνιστική του 4ου ομίλου της Γ’ Εθνικής κατηγορίας. Διαιτητής από την ΚΕΔ/ΕΠΟ ορίστηκε ο Δημήτρης Ψυχούλας από την ΕΠΣ Βοιωτίας, με βοηθούς τους Βασίλη Παγουρά και Γιάννη Τσώνη, επίσης από τη Βοιωτία. Παρατηρητής ορίστηκε ο Κώστας Κουρδής από την ΕΠΣ Λάρισας.

Ολοι οι διαιτητές την Κυριακή στον 4ο όμιλο (16η αγωνιστική)

Πιερικός – Ολυμπιακός Βόλου

Γιουματζίδης, Δεμερτζής Χ., Δεμερτζής Ν. (Πέλλας)

Νίκη Βόλου – Α.Ο. Σελλάνων

Ψυχούλας, Παγουράς, Τσώνης (Βοιωτίας)

Αχιλλέας Νεοκαισάρειας – Αλμυρός

Στόλης (Σερρών), Μεταξιώτης, Γεωργόπουλος (Μακεδονίας)

Στυλίδα – Απόλλων Μακρυχωρίου

Χουλιαράς, Τσιφλάκος, Νέγρης (Εύβοιας)

Φωκικός – Οικονόμος Τσαριτσάνης

Αλαμπέης, Μητράκος, Γενναίος (Αθηνών)

Θησέας Αγριάς – Αστέρας Ιτέας

Λεωνίδας Σ., Λεωνίδας Κ., Παπαγεωργόπουλος (Τρικάλων)

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου