ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Βλέπει… Καβάλα

βλέπει-καβάλα-426462

Με στόχο την επιστροφή στις επιτυχίες,   με απουσίες αλλά και με αισιοδοξία,   αναχωρεί σήμερα η αποστολή του Ολυμπιακού Βόλου για το αυριανό παιχνίδι με την Καβάλα στη μακεδονική πόλη για την 27η αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκα.
Το αυριανό παιχνίδι παίρνει τη μορφή τελικού στη μάχη για την κατάκτηση της 5ης θέσης και της συμμετοχής στα play off, αφού οι «ερυθρόλευκοι» και οι «Αργοναύτες» είναι αυτή τη στιγμή ισόβαθμοι.
Οι παίκτες του Ολυμπιακού Βόλου καλούνται να βρουν πλέον ψυχικό σθένος μετά τον αποκλεισμό τους από το Κύπελλο για να συνεχίσουν την πολύ καλή τους πορεία στο πρωτάθλημα ώστε να εξασφαλίσουν μία θέση για τα πλέι οφ και το ματς στην Καβάλα αναμένεται να κρίνει πολλά στη «μάχη» για ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο.
Μειονέκτημα για τον Ολυμπιακό είναι ότι προέρχεται από δυο όχι καλά αποτελέσματα σε πρωτάθλημα και κύπελλο, χάνοντας στην Τρίπολη και μην καταφέρνοντας να κερδίσει τον Ατρόμητο, ενώ υπήρξε και η δήλωση του Αχιλλέα Μπέου ότι θα πουλήσει την ομάδα στο τέλος της σεζόν ύστερα από την έντονη διαμάχη που είχε με μερίδα οπαδών.
Ο στόχος του Μάκη Κατσαβάκη ήταν να προσπαθήσει να «ξεκολλήσει» το μυαλό των ποδοσφαιριστών από τον αποκλεισμό από τον τελικό του Κυπέλλου και να τους δώσει να καταλάβουν ότι η χρονιά δεν έχει τελειώσει, αφού η ομάδα εξακολουθεί να παραμένει ζωντανή στο κυνήγι της Ευρώπης.
Όσο για την αποστολή που αναχωρεί σήμερα το μεσημέρι για την Καβάλα, την αποτελούν οι:
Γιακούποβιτς, Ρόκα, Ντολεζάι, Τομάς, Σανκαρέ, Σέλεζι, Ζαραδούκας, Γκότοβος, Ψυχογιός, Ούμπιντες, Άλβαρες, Ακόστα, Μητρόπουλος, Μπερτόλντι, Μαρτίν, Μπρέσκα, Σολάκης, Ροντρίγκες, Νέμεθ.
 
 
 Μητρόπουλος στην Εθνική
Ο Παύλος Μητρόπουλος, ο νεαρός μέσος του Ολυμπιακού Βόλου, κλήθηκε και πάλι στην Εθνική Ελπίδων από τον ομοσπονδιακό προπονητή Γιώργο Γεωργιάδη, ο οποίος ανακοίνωσε τα ονόματα των παικτών που θα πάρουν μέρος στην αποστολή της Εθνικής Ελπίδων, ενόψει των φιλικών αναμετρήσεων με την ΠΑΕ Ατρόμητος Αθηνών (24/3, 17:00, Περιστέρι) και την Εθνική Ελπίδων Βελγίου (28/3, 20:00 Ελλάδας, Μπέρινγκεν).
 
 

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου