ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Στον Βόλος 2004 ξανά η Κουλοχιέρη

στον-βόλος-2004-ξανά-η-κουλοχιέρη-647945

Στην απόκτηση της Δήμητρας Κουλοχιέρη προχώρησε ο ΑΣ Βόλος 2004 αναφέροντας σε ανακοίνωσή του: «Η ομάδα μας με χαρά ανακοινώνει μία ακόμη σημαντική προσθήκη για τη φετινή σεζόν, την 7η κατά σειρά. Μετά από απουσία 10 περίπου χρόνων η Δήμητρα Κουλοχιέρη επέστρεψε στην ομάδα μας, την ομάδα με την οποία ξεκίνησε το ποδόσφαιρο σε ηλικία 12 χρόνων.

Η Δήμητρα Κουλοχιέρη έμεινε ελεύθερη από την προηγούμενη ομάδα της, μετά από προσωπικές της ενέργειες, προσφεύγοντας στην ΕΠΟ και εκμεταλλευόμενη το νομικό πλαίσιο που της έδινε αυτό το δικαίωμα, αφού υπήρχε άρνηση να της δοθεί συναινετικά η ελευθέρας της.

Η Δήμητρα ξεκίνησε το ποδόσφαιρο το 2001 και αγωνίστηκε στην ομάδα μας μέχρι το 2008. Σε αυτά τα χρόνια βοήθησε στην άνοδο της ομάδας στην Α’ Εθνική έχοντας ενεργή συμμετοχή στην καθιέρωση της στην μεγάλη κατηγορία. Από το 2005 έως το 2006 κλήθηκε και ήταν μέλος της Εθνικής νεανίδων συμμετέχοντας στην 2η προκριματική φάση του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος U-19. Τη σεζόν 2007-8 απείχε από το ποδόσφαιρο λόγω εγκυμοσύνης και από το 2009 μέχρι την προηγούμενη χρονιά αγωνιζόταν με τα χρώματα του Μαγνησιακού.

Η Δήμητρα Κουλοχιέρη αγωνίζεται σε πολλές θέσεις τόσο του κέντρου όσο και της επίθεσης και αναμένεται να ενισχύσει σημαντικά την ομάδα μας για τη συνέχεια του πρωταθλήματος. Καλωσορίζουμε τη Δήμητρα στην ομάδα μας και της ευχόμαστε πολλές επιτυχίες με τα χρώματά μας».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου