ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μαγνησιώτικο ντέρμπι στον Αλμυρό

μαγνησιώτικο-ντέρμπι-στον-αλμυρό-648072

Ντέρμπι Μαγνησίας, που συγκεντρώνει όλα τα βλέμματα των ποδοσφαιρόφιλων στον νομό υπάρχει στην εξ αναβολής 13η αγωνιστική -και τελευταία του Α’ γύρου- του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής και στον 4ο Ομιλο.

Ρεπορτάζ: ΔΗΜΗΤΡΑ ΓΚΟΥΝΤΕΛΙΑ

ΓΣ Αλμυρού και Ολυμπιακός Βόλου κοντράρονται σήμερα (3μ.μ.) στο Δημοτικό στάδιο «Αθ. Ραγάζος», με μοναδικό στόχο τους τρεις βαθμούς της νίκης με την κάθε ομάδα να παλεύει για διαφορετικούς λόγους.

Από την πλευρά τους οι γηπεδούχοι του Γ.Σ. Αλμυρού δεν κατάφεραν να συνδυάσουν με νίκη το πρώτο τους παιχνίδι για το 2019, κολλώντας στη λευκή ισοπαλία με τον Φωκικό, την περασμένη Κυριακή 20 Ιανουαρίου. Οι Αλμυριώτες του Στέλιου Αρσένου στις τελευταίες αγωνιστικές που 2018 γνώρισαν τρεις συνεχόμενες ήττες, ενώ κέρδισαν το παιχνίδι με την Αναγέννηση Καρδίτσας στα χαρτιά, καθώς η αντίπαλη ομάδα αποσύρθηκε από το πρωτάθλημα.

Από την άλλη, οι «πληγωμένοι» φιλοξενούμενοι στο περασμένο παιχνίδι γνώρισαν την ήττα από τα Μετέωρα με 2-0, υποχωρώντας στη 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα, πίσω από τη συμπολίτισσα Νίκη Βόλου.

Ο Ολυμπιακός «καίγεται» για τη νίκη στο δεύτερο συνεχόμενο εκτός έδρας παιχνίδι, αν θέλει να συνεχίσει να βρίσκεται σε τροχιά τίτλου και πρωταθλήματος. Οι ερυθρόλευκοι, κλήθηκαν τις λίγες ημέρες που πέρασαν μετά την αγωνιστική που προηγήθηκε να αφήσουν πίσω το παιχνίδι με την ομάδα των Μετεώρων, καθώς δεν υπήρξε χρόνος για να αναλυθούν τα λάθη που στέρησαν από τους Βολιώτες πολύτιμους βαθμούς στο δρόμο για επιστροφή στις επαγγελματικές κατηγορίες.

Στον γηπεδούχο ΓΣ Αλμυρού, ο Στέλιος Αρσένος θα μπορεί να υπολογίζει στον Αλέξανδρο Αναστασίου, όχι όμως και στον Γιάννη Βέργο, ενώ αμφίβολοι είναι οι Παναγιώτης Κοντοβάς και Κώστας Χατζής.

Για τον Ολυμπιακό, ο Περικλής Αμανατίδης δε μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του Ντέιβιντ Ναζίμ, που συμπλήρωσε στην αναμέτρηση με τα Μετέωρα. Παράλληλα, ο Μακεδόνας τεχνικός δε θα έχει στη διάθεσή τους και τους νεοαποκτηθέντες Παντελή Ριζογιάννη, που έχει ποινή μίας αγωνιστικής από όταν αγωνιζόταν στη Δόξα Δράμας και του Λιούμπομιρ Στεφάνοβιτς, καθώς δεν έχουν ξεπεραστεί κάποια ζητήματα που έχουν να κάνουν με την έκδοση του δελτίου από την ΕΠΟ του Σέρβου μέσου. Ωστόσο, επιστρέφει ο Κλεβί Κόλα, που εξέτισε την ποινή του, αλλά και ο Νίκος Μπουτζίκος, που τραυματίστηκε λίγο πριν την έναρξη του κυριακάτικου παιχνιδιού.

Η προετοιμασία της ομάδας του Ολυμπιακού ολοκληρώθηκε χθες, με πρωινή προπόνηση στο βοηθητικό του Πανθεσσαλικού Σταδίου. Μετά την ολοκλήρωσή της ο Περικλής Αμανατίδης ανακοίνωσε την αποστολή της ομάδας για τον αυριανό αγώνα με τον Γ.Σ. Αλμυρού. Πιο συγκεκριμένα οι 19 ποδοσφαιριστές που επέλεξε ο προπονητής της ομάδας είναι οι: Γιακουμής, Παλιούρας, Μπουτζίκος, Παπαϊωάννου, Οικονομόπουλος, Πίντο, Παπουτσογιαννόπουλος, Μαργαρίτης, Κόλα, Ρόκας, Λώττας, Πατσής, Καναβός, Σκοπελίτης, Σερτζίνιο, Ζγκούρη, Καμπλιώνης, Σαχινίδης και Φλίγκος.

Λύση συνεργασίας με Ευθυμιάδη

Τη λύση της συνεργασίας με τον Γρηγόρη Ευθυμιάδη, έπειτα από δυόμιση χρόνια παραμονής του στην ομάδα ανακοίνωση ο Ολυμπιακός, ευχαριστώντας τον ποδοσφαιριστή για την προσφορά του στην ομάδα. Αναλυτικά: «Ο Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 ανακοινώνει την λύση της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Γρηγόρη Ευθυμιάδη ο οποίος εντάχθηκε στην ομάδα τον Σεπτέμβριο του 2016 και πραγματοποίησε συνολικά 57 συμμετοχές. Τον ευχαριστούμε για την προσφορά του στην ομάδα και του ευχόμαστε καλή επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του».

Μελτζανίδης στον Αλμυρό

Ο Γιώργος Μελτζανίδης από την ΕΠΣ Ημαθίας ορίστηκε από την ΚΕΔ να διευθύνει τον αγώνα ΓΣ Αλμυρού – Ολυμπιακός Βόλου στο πλαίσιο της εξ αναβολής 13ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Γ’ Εθνικής στον 4ο όμιλο, που θα διεξαχθεί σήμερα, στο Δημοτικό Στάδιο Αλμυρού. Ο Μελτζανίδης έχει σφυρίξει 47 ματς (45 στη Γ’ και 2 στη Β’ Εθνική) με 21 «άσους», 11 «Χ» και 15 «διπλά». Φέτος έχει σφυρίξει 7 παιχνίδια (3-2-2) μεταξύ των οποίων δυο της Νίκης στο 4-0 επί του Οικονόμου και στο 1-1 στον Παλαμά με τον ΑΟ Σελλάνων.

Απέκτησε και Βέργο ο ΓΣΑ

Μετά την απόκτηση του Αλέκου Αναστασίου από τη Νίκη Βόλου, η ομάδα του ΓΣ Αλμυρού ανακοίνωσε την απόκτηση ακόμη ενός πρώην κυανόλευκου, του Γιάννη Βέργου, ο οποίος από το καλοκαίρι αγωνιζόταν στη Χαλκίδα. Στην ανακοίνωση απόκτησης του 31χρονου μέσου ο ΓΣΑ αναφέρει: «H επιτροπή ποδοσφαίρου του Γ.Σ. Αλμυρού ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Γιάννη Βέργο.

Ο εν λόγω ποδοσφαιριστής είναι 31 ετών αγωνίζεται στον χώρο της

μεσαίας γραμμής και στο παρελθόν έχει αγωνισθεί στις ομάδες ΑΕ 2002,Θησέα Αγριάς, Ρήγα Φεραίο, Ολυμπιακό Βόλου, ΑΕ Θράκης, Βέροια, Βατανιακό Κατερίνης, Εθνικό Φιλιππιάδας, Πύρασο Ν.Αγχιάλου, Νίκη Βόλου, ΑΕ Χαλκίδας. Τον καλωσορίζουμε στην οικογένεια του ΓΣ Αλμυρού και του ευχόμαστε υγεία και αγωνιστικές επιτυχίες».

Στα κυανόλευκα του ΓΣΑ αναμένεται να ντυθεί ακόμη ένας ποδοσφαιριστής της Νίκης Βόλου και συγκεκριμένα ο Αγγελος Ματθαίου, ο οποίος ξεκίνησε προπονήσεις με την ομάδα του Στέλιου Αρσένου.

AustrianBoys: Δεν ξενερώνουμε,

δυναμικό «παρών» στον Αλμυρό

Με ανακοίνωσή τους οι AustrianBoysαναφέρουν πως δεν …ξενερώνουν μετά την ήττα στην Καλαμπάκα και ετοιμάζουν εκδρομή για την Κατερίνη, ενώ καλούν και τον φίλαθλο κόσμο του Ολυμπιακού να δώσει βροντερό «παρών» σήμερα στον Αλμυρό. Αναλυτικά:

«Η ήττα στην Καλαμπάκα δεν μας ξενερώνει, αντίθετα μας πεισμώνει και μας ενώνει περισσότερο για τη συνέχεια και την επίτευξη της ανόδου. Καλούμε όλο τον κόσμο να δώσει δυναμικό «παρών» στον Αλμυρό στις 15:00 απέναντι στην τοπική ομάδα για να βοηθήσουμε την ομάδα μας να ξεκινήσει ένα νέο σερί νικών. Επίσης διοργανώνεται εκδρομή με πούλμαν για την Κατερίνη την Κυριακή για τον εκτός έδρας αγώνα απέναντι στον Πιερικό. Δηλώσεις συμμετοχής Τετάρτη και Παρασκευή 19:00-21:00. Κόστος εκδρομής 10€. Ώρα αναχώρησης την Κυριακή στις 12μ. Δεν σε αφήσαμε μόνο ποτέ».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου