ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Να παραμείνει κορυφή με Πιερικό

να-παραμείνει-κορυφή-με-πιερικό-648111

Μετά το εκκωφαντικό 8-0 σε βάρος του ΑΟ Στυλίδας την περασμένη Κυριακή η Νίκη Βόλου θέλει σήμερα να παραμείνει στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, ξεπερνώντας και το εμπόδιο του Πιερικού.

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Στη δεύτερη σερί αναμέτρηση του Πανθεσσαλικού Σταδίου, οι κυανόλευκοι υποδέχονται την ομάδα της Κατερίνης, με στόχο το τρίποντο, που θα τους διατηρήσει στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα, με την σημερινή αγωνιστική να είναι η 13η και εξ αναβολής, με την οποία πέφτει τυπικά και η αυλαία του α’ γύρου.

Για την ομάδα του Ράτκο Ντόστανιτς, που υπό τις οδηγίες του δεν έχει δεχθεί ακόμη τέρμα μετά από πέντε αναμετρήσεις, ακολουθεί ακόμη ένα εντός έδρας παιχνίδι με τον ΑΟ Σελλάνων, αλλά αυτό που προέχει είναι το καθαρό μυαλό στο σημερινό 90λεπτο.

Ο Σέρβος τεχνικός δεν μπορεί να υπολογίζει στους Τάσο Καντούτση και Αλέξανδρο Τσεμπερίδη, που συμπλήρωσαν τέσσερις κίτρινες κάρτες στον αγώνα με τη Στυλίδα, αλλά θα έχει και πάλι τον Χρήστο Καρτσαμπά, που εξέτισε την ποινή του. Στην κυανόλευκη φαρέτρα προστίθενται για πρώτη φορά και οι νεοαποκτηθέντες Κώστας Δεμηρτζόγλου και Εράλ Τσουλλχάι, των οποίων τα δελτία εκδόθηκαν.

Σημειώνεται επίσης πως παρελθόν αποτελεί και ο Αγγελος Ματθαίου, που κατά πάσα πιθανότητα θα δοθεί δανεικός στον ΓΣΑ. Έτσι, οι 18 ετοιμοπόλεμοι για σήμερα είναι οι Αποστολίδης, Κ. Παπαδόπουλος, Τασιάς, Μετούσι, Θ. Παπαδόπουλος, Καρτσαμπάς, Παπαδήμας, Τσουλλχάι, Μέτσε, Ρόβας, Ιορδανίδης, Κέρι, Φάμπιο, Ντινιωτάκης, Δεμηρτζόγλου, Βουκομάνοβιτς, Βουρδάκης και Κουτσούκης.

Τα εισιτήρια του αγώνα

Η Δ.Ε. Ποδοσφαίρου της Νίκης Βόλου 1924 ενημερώνει για τις τιμές των εισιτηρίων στο Πανθεσσαλικό Στάδιο για τον αγώνα Νίκη Βόλου – Πιερικός για την 13η αγωνιστική του 4ου Ομίλου της Γ’ Εθνικής.

Οι τιμές των εισιτηρίων:

Γενική είσοδος 10€ (πρόσβαση σε όλες τις θύρες της σκεπαστής κερκίδας εκτός της VIP).

Θέσεις VIP 20€ (εξαιρετικά περιορισμένος αριθμός εισιτηρίων).

Γυναίκες 5€.

Μαθητικό – παιδικό 5€ (13 έως 18 ετών).

Παιδιά μέχρι 12 ετών δωρεάν.

Σφυρίζει ο Μπουτσίκος

Ο Αθανάσιος Μπουτσίκος από την ΕΠΣ Μακεδονίας θα είναι ο άρχοντας της σημερινής αναμέτρησης στο Πανθεσσαλικό, έχοντας ως βοηθούς τους κ.κ. Αλέξανδρο Κουφό και Κωνσταντίνο Μαδίτση από την ίδια ΕΠΣ.

Ανακοίνωσε και Τσουλλχάι

Στην ανακοίνωση απόκτησης του 20χρονου Εράλ Τσουλλχάι, ο οποίος αγωνίζεται στη θέση του κεντρικού αμυντικού ενώ μπορεί να καλύψει και το αριστερό άκρο της άμυνας, προχώρησε η Νίκη Βόλου. Ο Τσουλλχάι είχε λάβει μέρος στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας των κυανόλευκων, αλλά δεν παραχωρήθηκε από τη Βέροια, κάτι που έγινε στα μέσα της σεζόν. Την περσινή χρονιά είχε 25 συμμετοχές με τον Μ. Αλέξανδρο Τρικάλων τον οποίο η Νίκη αντιμετώπισε στο Κύπελλο.

Η ανακοίνωση: «Η Διοικούσα Επιτροπή ποδοσφαίρου της Νίκης Βόλου 1924 ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Εράλ Τσουλλχάι. Ο Εράλ Τσουλλχάι είναι γεννημένος στις 17/03/1999 και αγωνίζεται ως κεντρικός και ακραίος αμυντικός. Στο παρελθόν έχει αγωνιστεί στον Μέγα Αλέξανδρο Τρικάλων αλλά και στην Βέροια, έχοντας συνολικά 28 συμμετοχές στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής. Η Διοικούσα Επιτροπή τον καλωσορίζει και του εύχεται υγεία και κάθε επιτυχία με την ομάδα μας».

Η σημερινή αγωνιστική

(13η εξ αναβολής – 3μ.μ.)

ΑΟ Σελλάνων-Φωκικός

ΑΟ Στυλίδας-Θησέας Αγριάς

Νίκη Βόλου-Πιερικός

ΓΣ Αλμυρού-Ολυμπιακός Βόλου

Απόλλων Μακρυχωρίου-ΑΣ Μετέωρα

Αστέρας Ιτέας-Οικονόμος Τσαριτσάνης

Αχιλλέας Ν.-Αναγέννηση Καρδ. α.α. 3-0

Βαθμολογία

Θ. Ομάδα Γκολ Β.

1. Νίκη Βόλου 42-4 38

2. Ολυμπιακός Βόλου 39-9 35

3. ΑΣ Μετέωρα 21-10 24

4. ΓΣ Αλμυρού 16-10 23

5. Αστέρας Ιτέας 18-13 22

6. Θησέας Αγριάς 14-19 20

7. Α.Ο. Σελλάνων 17-15 19

8. Απόλλων Μακρυχωρίου 14-18 17

9. Πιερικός 18-19 16

10. Οικονόμος 16-22 16

11. ΑΟ Στυλίδας 13-35 14

12. Φωκικός 8-19 12

13. Αχιλλέας Νεοκαισάρειας 13-23 11

14. Αναγέννηση Καρδίτσας – –

  • Η Αναγέννηση Καρδίτσας αποχώρησε από το πρωτάθλημα.
  • Εκκρεμεί ο αγώνας ΑΣ Μετέωρα-Αστέρας Ιτέας της 14ης αγωνιστικής που έχει ορισθεί για τις 30 Ιανουαρίου.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου