ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Νίκησε Απολλωνίδες και… αγωνιστικό χώρο ο Βόλος 2004

νίκησε-απολλωνίδες-και-αγωνιστικό-χ-650106

Στον κάκιστο από τη δυνατή βροχή που έπεφτε για μισή περίπου ώρα αγωνιστικό χώρο του γηπέδου της Αμαρύνθου Εύβοιας για εξ’ αναβολής παιχνίδι της 6ης αγωνιστικής βρέθηκε ο ΑΣ Βόλος 2004, που επικράτησε των Απολλωνίδων Ερέτριας, με 2-1, για τον 3ο Ομιλο της Β’ Εθνικής.

Οι Βολιώτισσες, που αφιέρωσαν τη νίκη τους στην αρχηγό της ομάδας, τραυματία Χρύσα Γάτσιου και αναρριχήθηκαν στη βαθμολογία φθάνοντας τους 7 πόντους, προηγήθηκαν στο 8’ με τη Νεννέ, που εκμεταλλεύτηκε την πάσα της Ανδρέου και σούταρε από πλάγια θέση για το 1-0.

Η ομάδα της Ελένης Κουσκούνη είχε την υπεροχή σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού και ευκαιρίες, ανάμεσα στις οποίες και δοκάρι με την Γκέκα. Ωστόσο, οι γηπεδούχες κατάφεραν να ισοφαρίσουν στο 80’ με την Τσαραντάνη, έπειτα από αντεπίθεση. Το τελικό σκορ 2-1 διαμορφώθηκε έπειτα από όμορφη συνεργασία Νεννέ και Ανδρέου, με δυνατό βολέ της τελευταίες που κατέληξε στην απέναντι γωνία της εστίας της ομάδας από την Εύβοια.

Για την ομάδα του ΑΣ Βόλος 2004 αγωνίστηκαν οι: Μιχαλακάκη, Βαϊνοπούλου, Νικάκη (55’ Γεωργολοπούλου), Αβντόλι, Βέτσικα, Νεννέ, Γρηγοριάδη, Κέκου (70’ Πουρσανίδου), Ανδρέου, Γκέκα, Παπασακελλαρίου (83’ Κυριάκου).

«Κόλλησε» στο 0-0 ο Μαγνησιακός

Το πρώτο… στραβοπάτημα είχε η πρωτοπόρος ομάδα του Μαγνησιακού, που αναδείχθηκε ισόπαλη χωρίς τέρματα στο γήπεδο της Αγ. Παρασκευής με τις Νηρηίδες Φθίας, για την 5η αγωνιστική του 3ου Ομίλου της Γ’ Εθνικής.

Η ομάδα του Γιώργου Πλατανιά, που μετρούσε τρεις νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια, έχοντας κάνει και το ρεπό της υπέπεσε στην πρώτη απώλεια βαθμών. Οι Βολιώτισσες δεν κατάφεραν να σκοράρουν έπειτα από τρία συνεχόμενα στα οποία είχαν πετύχει τέρμα. Από την πλευρά της, η αντίπαλη ομάδα ήταν σαφώς ανώτερη και καλύτερη από τις γηπεδούχες.

Για το Μαγνησιακό αγωνίστηκαν οι: Ξάνθη, Κανάκη, Κίτσιου, Τσούμα (35’ Μακεδών), Πέτση, Λεονταρίτη, Παπαπαύλου (65’ Κ. Πάσχου), Χουβαρδά, Παπαδοπούλου, Πούλιου, Ι. Πάσχου

ΔΗΜΗΤΡΑ ΓΚΟΥΝΤΕΛΙΑ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου