ΤΟΠΙΚΟ

Προελαύνει ο Ρήγας Φεραίος πετυχαίνοντας έκτη σερί νίκη

προελαύνει-ο-ρήγας-φεραίος-πετυχαίνο-650333

Την έκτη του σερί νίκη σημείωσε το Σάββατο ο Ρήγας Φεραίος στον Πλάτανο επικρατώντας με 2-0 των γηπεδούχων Μυρμηδόνων για την 13η αγωνιστική της Α’ ΕΠΣΘ.

Οι Βελεστινιώτες είχαν την υπεροχή καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα, μεταφράζοντάς την σε γκολ στο δεύτερο μέρος και παραμένοντας έτσι στο κυνήγι της κορυφής.

Στο 54’, ο Σούγκαρης έπιασε ωραίο σουτ, η μπάλα σταμάτησε στο δοκάρι με τον Γάρο από κοντά να ανοίγει το σκορ για την ομάδα του. Με τη συμπλήρωση μιας ώρας αγώνα ο Νασιακόπουλος πραγματοποίησε ένα μαεστρικό χτύπημα φάουλ με την μπάλα να καταλήγει στο «γάμα» της εστίας του Κοντογεωργάκη για το 0-2.

Οσον αφορά το πρώτο ημίχρονο, οι φιλοξενούμενοι βρήκαν την πρώτη καλή στιγμή στο 10’, όταν ο Αραμπατζής μπήκε στην περιοχή και σούταρε αλλά μπλόκαρε ο Κοντογεωργάκης, ενώ είχαν ενστάσεις για δύο φάσεις.

Στην πρώτη και στο 26’ ο Αραμπατζής προ του τερματοφύλακα «έσπασε» την μπάλα στον αμαρκάριστο Νασιακόπουλο την έστειλε στα δίχτυα, αλλά υποδείχθηκε σε θέση οφσάιντ, για να φτάσουμε στο 40’ με τον Αλεξίου να πέφτει στην περιοχή ύστερα από μαρκάρισμα αλλά ο ρέφερι Νικόπουλος δίστασε να δείξει την άσπρη βούλα.

Την πιο σημαντική τους στιγμή οι γηπεδούχοι την κατέγραψαν στο 80’ με τον Παπαγιάννη να διώχνει σε κόρνερ το σουτ του Μπούρχα από πλάγια θέση. Τέλος, ο Αλεξίου στην επανάληψη είχε επίσης μία καλή φάση αλλά το γυριστό σουτ που επιχείρησε έφυγε άουτ.

ΜΥΡΜΗΔΟΝΕΣ-ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ 0-2

Σκόρερ: (54’ Γάρος, 60’ Νασιακόπουλος)

ΜΥΡΜΗΔΟΝΕΣ (Βούλγαρης): Κοντογεωργάκης, Φαράντος, Κοντοβάς, Κατσιαβριάς, Κουφάκης, Βούλγαρης (73’ Τετριμίδας), Μακρής, Ναούμ, Ν. Μπίνας (Μπούρχας 46’), Αράπης, Δημητρίου.

ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ (Ζιάκας): Παπαγιάννης, Γούτσιος, Γκάγκας, Καρλιάμπας, Σπαθής (46’ Σουγκάρης), Αλεξίου, Τσιαντής, Γάρος (75’ Ζηρδέλης), Νασιακόπουλος, Αραμπατζής, Πάσχος (84’ Τανός).

Πήρε Μασούρα ο Ρήγας Φεραίος

Τον 19χρονο Βολιώτη, Θεοδόση Μασούρα, που προέρχεται από τα τμήματα νέων της ΑΕΛ απέκτησε ο Ρήγας Φεραίος. Ο νεαρός ποδοσφαιριστής αγωνίζεται στην αριστερή πτέρυγα της άμυνας.

ΦΟΙΒΟΣ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου