ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σπουδαίο «διπλό» για τον Θησέα επί του Απόλλωνα στην Καρδίτσα

σπουδαίο-διπλό-για-τον-θησέα-επί-του-650422

Σπουδαίο εκτός έδρας «διπλό» πέτυχε η ομάδα του Θησέα, επικρατώντας στο ΔΑΚ Καρδίτσας του Απόλλωνα Μακρυχωρίου, με 2-1, για την 15η αγωνιστική του 4ου ομίλου της Γ’ Εθνικής.

Ρεπορτάζ: ΔΗΜΗΤΡΑ ΓΚΟΥΝΤΕΛΙΑ

Οι παίκτες του Λάκη Μπακάλη απέδωσαν εξαιρετικά σε ένα παιχνίδι-ντέρμπι, ήταν απόλυτα συγκεντρωμένοι στις οδηγίες του προπονητή και κατάφεραν να πανηγυρίσουν μια πολύ σημαντική νίκη, στη μάχη της παραμονής στη Γ’ Εθνική, ανεβαίνοντας πια στην 6η θέση και τους 20 βαθμούς.

Στα αγωνιστικό κομμάτι, το πρώτο μισάωρο ήταν κυρίως αναγνωριστικό, με τις δύο ομάδες να ψάχνουν τα πατήματά τους στον αγωνιστικό χώρο. Οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που στο 34’ κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ, όταν ο Δημητριάδης με σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Γεωργαντζά για το 0-1 του Θησέα.

Ο Απόλλων, που στο 39’ είχε δοκάρι σε κεφαλιά του Ισούφη, κατάφερε να ισοφαρίσει σε 1-1, με την έναρξη του δευτέρου μέρους και συγκεκριμένα στο 47’. Συγκεκριμένα, ο Κοντοβάς εκτέλεσε φάουλ, με τον Τσιμπούκα να πηδά πιο ψηλά από όλους και με κεφαλιά να στέλνει την μπάλα στη δεξιά γωνία του Κεφαλά, γράφοντας το 1-1 για τον Απόλλωνα.

Οι γηπεδούχοι θα μπορούσαν να κάνουν την ανατροπή, έχοντας σημαντικές ευκαιρίες με τους Μβελέ Τζούνιορ και Κατσιγιάννη. Ωστόσο, οι παίκτες του Θησέα ήταν πιο ουσιαστικοί φθάνοντας στο νικηφόρο 2-1 με γκολ-κεφαλιά του Γιαουπλάρι στο 84’, αποτέλεσμα που παρέμεινε έως το τέλος της αναμέτρησης.

Η ομάδα του Θησέα έχει ένα ακόμα κρίσιμο εκτός έδρας παιχνίδι, μεθαύριο Τετάρτη 23 Ιανουαρίου, αντιμετωπίζοντας την ομάδα του ΑΟ Στυλίδας, για την εξ’ αναβολής 13η αγωνιστική.

ΑΠΟΛΛΩΝ-ΘΗΣΕΑΣ ΑΓΡΙΑΣ 1-2

ΔΑΚ Καρδίτσας

Σκόρερ: (47’ Τσιμπούκας – 35’ Δημητριάδης, 84’ Γιαουπλάρι)

Διαιτητής: Κουκούλης (Λάρισας)

Βοηθοί: Νάκας, Πατέτσος (Λάρισας)

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ΜΑΚΡΥΧΩΡΙΟΥ: Γεωργατζάς, Μβελέ Τζούνιορ, Τζιλός, Ισούφης, Κοντοβάς, Κατσιγιάννης (90’ Αργυρόπουλος), Μυργιώτης (58’ Τεντολούρης Δ.), Κρανιώτης, Τσιμπούκας, Κωτσοβός (84’ Κουλοκτσής), Τσιχαράπης.

ΘΗΣΕΑΣ ΑΓΡΙΑΣ: Κεφαλάς, Διαμαντόπουλος, Μπόρας, Γιαουπλάρι, Βαν ντε Γουΐχε, Χατζησταμάτης (88’ Γαλανόπουλος), Πέτσης (87’ Φραγκογιάννης), Αγιασιώτης (60’ Κοτζαθανάσης), Βλάχος (70’ Τσιουρής), Οικονόμου, Δημητριάδης.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου