ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ισόπαλος χωρίς γκολ ο ΓΣ Αλμυρού

ισόπαλος-χωρίς-γκολ-ο-γσ-αλμυρού-650431

Ισόπαλοι, χωρίς τέρματα, αναδείχθηκαν ΓΣ Αλμυρού και Φωκικό, στο Δημοτικό Στάδιο «Αθ. Ραγάζος», για την 15η αγωνιστική του πρωταθλήματος του 4ου Ομίλου της Γ’ Εθνικής.

Οι φάσεις του αγώνα ήταν λιγοστές, με την ομάδα του Αλμυρού να εμφανίζεται ανώτερη, έχοντας την πρωτοβουλία των κινήσεων και την κατοχή της μπάλας στο πρώτο παιχνίδι για το 2019. Αντίθετα, η ομάδα του Φωκικού κλείστηκε ουσιαστικά στα «καρέ» της, θέλοντας να πάρει έστω τον βαθμό της ισοπαλίας.

Η ομάδα του Στέλιου Αρσένου είχε μερικές καλές ευκαιρίες στο πρώτο μισάωρο της αναμέτρησης, η πρώτη εκ των οποίων ήρθε στο 5’. Ο Τσιώλης σούταρε μέσα από την περιοχή, ωστόσο η μπάλα πέρασε ένα μέτρο άουτ από την εστία του Παπαδόπουλου.

Λίγο πριν τη συμπλήρωση των 30 λεπτών και συγκεκριμένα στο 28’, οι γηπεδούχοι έχασαν μία ακόμα καλή ευκαιρία. Πρωταγωνιστές ο Κοντοβάς, που έπειτα από όμορφη ενέργεια από τα δεξιά άφησε την μπάλα στον Γκίκα, ο οποίος πλάσαρε αλλά δεν βρήκε στόχο.

Ο ίδιος παίκτης, έπειτα από τη σέντρα του Καρρά από τα δεξιά και καθώς η μπάλα πέρασε από όλους τους παίκτες, δεν μπόρεσε να αντιδράσει σωστά και έτσι χάθηκε μία ακόμα ευκαιρία στο 35’.

Το ισόπαλο αποτέλεσμα, με το οποίο ολοκληρώθηκε το πρώτο μέρος παρέμεινε έως το τέλος του παιχνιδιού, με το ρυθμό να πέφτει αισθητά. Ο Φωκικός συνέχισε να αμύνεται, ο ΓΣ Αλμυρού να επιτίθεται χωρίς όμως να έχει την κλασική ευκαιρία για γκολ. Μάλιστα, η ομάδα του Φωκικού, λίγο έλειψε να «κλέψει» τη νίκη, ωστόσο οι παίκτες της ομάδας αστόχησαν σε κοντινή κεφαλιά, στο 90’ στη μοναδική αξιόλογη φάση τους στο παιχνίδι. Αξίζει να σημειωθεί ότι η ομάδα του Φωκικού δεν πραγματοποίησε καμία αλλαγή.

ΓΣ ΑΛΜΥΡΟΥ-ΦΩΚΙΚΟΣ 0-0

Δημοτικό γήπεδο «Αθ. Ραγάζος»

Διαιτητής: Μαυρίδης (Πέλλας)

Βοηθοί: Κεσίκογλου, Μίλτσης (Πέλλας)

Γ.Σ. ΑΛΜΥΡΟΥ (Αρσένος) : Σταυράκης, Καρράς, Μπαρούτας, Στουρνάρας, Ναουμίδης, Αλεξανδρής, Τσιώλης, Δημηνάς(58’ Τζοβάρας), Γκίκα, Κοντοβάς(65’ Παπακώστας), Τσελεπής(84’ Τιμπλαλέξης).

ΦΩΚΙΚΟΣ (Μαρωνίτης): Παπαδόπουλος, Πιέτρι, Καρδάσης, Ζιώγας, Κυριάκου, Τσώκος, Μεγάλος, Κακάμης, Κολοβός, Γουόρντεν, Χατζηστάμου.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου